Hosbuldukhoşgeldin canım :)
Hosbulduk
Teşekkürler canım. Gelirse tanışırız..
İyi geceler canımBen yatıyorum artık kızlar yarın görüşürüz inş
Merhaba arkadaşlar.heyecanlandım valla. yarın tanışsak kaynaşsak daha iyi olacak sanki. Zira baya bi geç oldu.
Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu sefer olacak inşaallah
Hoşgeldin canım.. Kurallarımız ilk sayfamızda.. 15 gün deneme süremiz başlasın o zaman.Ben kendimi tanıtayım da şurada dursun.
Evliyim. 5 aylık kızım var aktif olarak emziriyorum.
31 yaşındayım
Güncel kilom 85.4
Hedef kilom 59
Boyum 165
Hipotiroidim var düzenli ilaç kullanıyorum.
79 kilo ile hamile kalmıştım.
Zayıflamayı çok istiyorum...
hoş gedin canım :)Merhaba arkadaşlar.heyecanlandım valla. yarın tanışsak kaynaşsak daha iyi olacak sanki. Zira baya bi geç oldu.
Beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu sefer olacak inşaallah
kızlar diyette bi menüye uymaya çalışıyorum olmuyo 2.gün tamam 3.gün yok o yüzden kendime menü yapmam lazım ama nasıl olsun
sabah 5.30 6.00 arası kalkıyorum servisle arabayla neyle gelceksem ona göre değişiyo
işyerinde cornflakes yiyemessem diye evde yiyorum 5.30 yiyince 12.30a kadar otur otur başka yiyesim geliyo acıkıyorum o yüzden yemiyorum işyerinde 8 gibi bişey yesem ne yiyebilirim o zaman çok acıkmadan öğlen oluyor
öğlen işyerinde ne çıkarsa sulu yemek veya köfte balık tavuk onu yesem ve yoğurt salata (pilav makarna ekmek yok)
akşam sade yoğurt yada çorba
gün içerisinde sade yeşilçay veya hafif ara öğün ne yiyebilirm
bide bunla ayda kaç kilo veririm
günaydın afiyet olsun canım :)Öğle yemeğine kadar bende acıkıyorum yanımda bisküviler oluyor formun odan al sende tok tutuyor accık :)
Günaydın herkese bugün çok iyi kalktım 5'te kalktım uykum yoktu ama geri yattım 8'de kalktım :)
Şimdi Sek'in QUARK elmalı tarçınlı yoğurdunu yiyeceğim yeşil elmayla birlikte. Sonra da çay
Ben kendimi tanıtayım da şurada dursun.
Evliyim. 5 aylık kızım var aktif olarak emziriyorum.
31 yaşındayım
Güncel kilom 85.4
Hedef kilom 59
Boyum 165
Hipotiroidim var düzenli ilaç kullanıyorum.
79 kilo ile hamile kalmıştım.
Zayıflamayı çok istiyorum...
katılabilirsin canım hoşgeldin 15 gün deneme süresi oluyo takımların kurallarda ilk sayfamızda yazıyorBende katılabilir miyiz aranıza?
27 yaşındayım. Boyum1.70 kilom 68-70ivarı sanırım hedef 60
Hoşbuldukhoş gedin canım :)
Aslında 80e falan düşmüştüm ama aburcubur yemekten aldım yine. Çok istiyorum bu sefer. Sağlığım için zorunluyum biraz da...hoşgeldin
çoook benzer durumdayız. bende 80 ile hamile oldum 93 le doğuma gittim. ilk 6 ayda 80 e düştüm. 79.8 le başladım şu an 66.9 um. oğlum 14 aylık. bende hipertiroid vardı ilaçla normale döndü şu an rutin kontrollerim var.
hadi sayenizde grup hareketlensin yeniden motive olalım
katılabilirsin canım hoşgeldin 15 gün deneme süresi oluyo takımların kurallarda ilk sayfamızda yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?