- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Yağ takımını destekliyormuş :)) Karatay söylemiyor tabi başka bilgi ama tereyağıyla yapılırmış aslında yağlı kahve sade içmekten böyle daha güzel.Karatay hayranı olarak seni gıpta ile takip edicem..
Ve öğrenicem..
Hindistan cevizi yağını neden koyuyosun kahvene?
Hoşbuldum :))Merhaba kızlar hoşgeldiniz
Cimbomlu kız hemen hemen aynıyız seninle güncel ve hedeflenen kilo konusundaBen Gülnur 29 yaşındayım kilom 58.7 geçtiğimiz cuma ama bu hafta ödem yaptım sanırım 62lerde cumaya gider inşallah hedef kilim 50 :))
Evet canım hep birlikte destek olup hedeflerimize ulaşırız insallah kısa zamandaCimbomlu kız hemen hemen aynıyız seninle güncel ve hedeflenen kilo konusunda
İnanamıyorum günboyu bu şekilde beslendiysen sağlam irade var sendeSabah 5.30 elma sirkeli su
8de 1 salatalik 1 havuç şekersiz sade nescafe
10 da 2 kupa Yeşilçay
12.30 marul salatasi
15 sade türk kahvesi
16.00 1 tane havuç
18.30 patates yemegi
Su 3 litre
Spor 10.400 ip atlama
Bana da
Spor yapmak için zamanın kısıtlı ise seni bu topiğe de beklerim canım.Çok az derken canım? Egzersiz yapmadığım için ofis ortamında sadece 50 defa sağa sola hafif yatarak simitlerimi eritmeye çalışıyorum. Gıdım var yüz yogası yapıyorum. 55 olsam da kemiklerim çıkmaz :/
Bugün akşam yemeğim patates haşlaması acı pul biberle.
Salatalık, Kaşar ve çay. Çok başım ağrıdığı için çaya iki şeker kattım :/
İlk günüm halsizlikle geçti yarına zinde uyanıcam ama eminim. :)
Kapanış olarak açlık otu çayımı içeceğim. Uyumaya yakın.
Sen hiç bişey yememişsinSabah 5.30 elma sirkeli su
8de 1 salatalik 1 havuç şekersiz sade nescafe
10 da 2 kupa Yeşilçay
12.30 marul salatasi
15 sade türk kahvesi
16.00 1 tane havuç
18.30 patates yemegi
Su 3 litre
Spor 10.400 ip atlama
Katılabilirsin canım HoşgeldinBen de katilabilir miyim. 1.65 boy 58 kiloyum. 50 ye dusmek istiyorum.
Canım bu irade var ama gittiğinde de tam gidiyorİnanamıyorum günboyu bu şekilde beslendiysen sağlam irade var sende
Sen benden çabuk vereceksin maşallah
Sabahları ben de ballı sirkeli su içiyorum
Merhaba canım hoşgeldinBen cok yiyorum yaa. Sabah tostu, oglende doneri, aksam da patates kizartmasini gömdüm resmen. Calisiyorum bide butun gün masa basinda oturmak zorundayım. Nasil basliycam
hoşgeldin canım :)Ben de katilabilir miyim. 1.65 boy 58 kiloyum. 50 ye dusmek istiyorum.
Sabah ve öğlen ben de iyi yerim ama eve gelince akşam bir iki meyve ile geçiştiririm bunun yanı sıra bol hareketli olmaya dikkat ederim gerçi şimdilik ben de tık yok sanırım vücudum direnç gösteriyor çünkü önceden bu şekilde yaklaşık 20 kilo kadar vermiştim şimdi gitmiyorBen cok yiyorum yaa. Sabah tostu, oglende doneri, aksam da patates kizartmasini gömdüm resmen. Calisiyorum bide butun gün masa basinda oturmak zorundayım. Nasil basliycam
Sabah ve öğlen ben de iyi yerim ama eve gelince akşam bir iki meyve ile geçiştiririm bunun yanı sıra bol hareketli olmaya dikkat ederim gerçi şimdilik ben de tık yok sanırım vücudum direnç gösteriyor çünkü önceden bu şekilde yaklaşık 20 kilo kadar vermiştim şimdi gitmiyorama sabredeceğim elbet gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?