- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
maşallah gerçektenböyle görünüyorum 53.5 kiloda
analdım canım tebrikler valla darısı başımızabir de hamileliklerde kilo almadım öyle fazla fazla.
52 kilo ile başladı hepsi .
63-64 ile doğum yaptım.
bu yüzden karnıda çatlak vs de oluşmadı.
zaten gebelik şekerim olduğu için her hamilelikte hamur işi . pirinç makarna yasaklandı.
sizin hedef de 50 değil mi.maşallah gerçekten
amin . evli misin. çocuk var mıanaldım canım tebrikler valla darısı başımıza
hedef 50 boy 1.67 verdim ama benim kilolar doğum değil hep abur cubursizin hedef de 50 değil mi.
boyunuz kaç.
baya bir vermişsiniz siz de
2 senelik evliyim çocuk yok canımamin . evli misin. çocuk var mı
yok canım ben almayayım .160 a 50 kilo cılız görünüyorsan kemiklerin ağır basıyordur.Demirleke sen çok zayıfsın ki hatta birkaç kilo almalısın benim boyum 160 50 kiloyu görünce çok cılız görünüyorum ki senin boyun 170
ah ben de severim abur cuburu,bıraktım ama o işleri. arada yerimhedef 50 boy 1.67 verdim ama benim kilolar doğum değil hep abur cubur
benim ideal kilom. hadi bakalım . hedefe ulaşırız inşallah.hedef 50 boy 1.67 verdim ama benim kilolar doğum değil hep abur cubur
resim yükledim bak istersen .öyle cılız görünmüyorum .Demirleke sen çok zayıfsın ki hatta birkaç kilo almalısın benim boyum 160 50 kiloyu görünce çok cılız görünüyorum ki senin boyun 170
merhaba canım hoşgeldiin :) kurallarımız ilk sayfada yazıyor 15 gün deneme süremiz varmerhaba :) bu gruba dahil olabilirmiyim :)
Allah mesut etsin canım taze gelin:) evet okudum 29 yaşındayım masa başı çalışıyorum memurum ve 3 aylık evliyim düğünden sonra kilo aldım baya ve kendimi kötü hissediyorum vermem lazım acilennn :)
vercez inşallah birlikte hedefin kaç peki :)teşekkür ederim :) boyum 1.60 kilom en son 69 duşuan 70 in üzerine çıkmış olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?