kesinliikle canım daha fazla yerleşip yıllandıırmadan yollamak lazımYaş 29
Boy 1.62
Kilo 73 tü enson ( bir ay önce filan )
Doğum yapalı 6ay oldu ek gıdaya da geçtiysek diyet yapabilirim o zaman
Hedef 62 kg
teşekkürler canım hepimiz için kayıplı olsun :)Düne dair bir şey yazamadım canımlar dün diyet uygulamadım (normaldende çok yedim hatta) bugün başlıyorum inşallah..yemek yemeye daha yeni fırsat bulabildim (bu hiç iyi diil biliyorum) öğlenimi elmayla taçlandırdım sabah kahvaltısı etmek çok iyidir biliyorum ama sevgili midem benane diyor :') hepinize sevgiler günümüz hayırlı ve kilo kayıplı olsun :')))
Kuzum o fotoğrafta da zayıf görünüyorsun gayet fitsin yine de sen bilirsin :)resim yükledim bak istersen .öyle cılız görünmüyorum .
yok aslında bu kiloda kalmak da benim için güzel olur.Kuzum o fotoğrafta da zayıf görünüyorsun gayet fitsin yine de sen bilirsin :)
Ayy 48 de oldugum zamanı hatırlamıyorum bileyok aslında bu kiloda kalmak da benim için güzel olur.
zorlamayacağım zaten . zaman içinde olursa şayet güzel olur
bi tek ramazan dönemlerinde 48-49 olduğum oluyor. zayıf oluyorum gerçekten . ama rahat da oluyorum hareket açısından
Hoşgeldin canımmesaj geldi. buraya yönlendirildim.
Öğünlerin çok güzel.Günaydın kızlar.
Dün akşam yemeğimi yazamadım.
Haşlanmış et
ekşili yoğurt
havuç kıvırcık salatası.
çay
Sabah menüm
Çeyrek ekmeğe roka, maydonoz, peynir,zeytin,domates,salatalık. çay.
Menünü çok beğendim canım çok güzeldün sabah 1 yumurtalı lorlu omlet
öğlen küçük dilim lorlu börek
15 zeytin
1 küçük kase marul salatası
1 su bardağı boza
akşam 1 kase yeşil mercimek çorbası
2 çatal yoğurtlu makarna
çay
Ya sen zaten zayıfmışsın.. Hayalimdeki kilodasın kuzum ya. Maşallah sana.40 yaşındayım.
boyum 1.70
kilom 53.5
3 çocuğum var . 11-7 ve 2 yaşında
memurum.
kalvaltıyı 6.15 de yapıyorum.
Şu hamur işi ve şeker ne gıcık ya. Biz de yedik tatlıyı böreği hamile iken..bir de hamileliklerde kilo almadım öyle fazla fazla.
52 kilo ile başladı hepsi .
63-64 ile doğum yaptım.
bu yüzden karnıda çatlak vs de oluşmadı.
zaten gebelik şekerim olduğu için her hamilelikte hamur işi . pirinç makarna yasaklandı.
Kız seni takipte olucam. Tercihlerini pek beğendim canikomah ben de severim abur cuburu,bıraktım ama o işleri. arada yerim
Tabi olabilirsin hoşgeldin canımmerhaba :) bu gruba dahil olabilirmiyim :)
Hep birlikte vericez inşaallah.teşekkür ederim :) boyum 1.60 kilom en son 69 duşuan 70 in üzerine çıkmış olabilirim
Senin hedefi 60 da yapabiliriz canım.Yaş 29
Boy 1.62
Kilo 73 tü enson ( bir ay önce filan )
Doğum yapalı 6ay oldu ek gıdaya da geçtiysek diyet yapabilirim o zaman
Hedef 62 kg
Ayy süpersin canım inşallahDüne dair bir şey yazamadım canımlar dün diyet uygulamadım (normaldende çok yedim hatta) bugün başlıyorum inşallah..yemek yemeye daha yeni fırsat bulabildim (bu hiç iyi diil biliyorum) öğlenimi elmayla taçlandırdım sabah kahvaltısı etmek çok iyidir biliyorum ama sevgili midem benane diyor :') hepinize sevgiler günümüz hayırlı ve kilo kayıplı olsun :')))
yok aslında bu kiloda kalmak da benim için güzel olur.
zorlamayacağım zaten . zaman içinde olursa şayet güzel olur
bi tek ramazan dönemlerinde 48-49 olduğum oluyor. zayıf oluyorum gerçekten . ama rahat da oluyorum hareket açısından
Hepimiz varız... Son cümle kim içindiarkadaşlar beraber diyete başlicağım biri varmı acaba:) inşallah canım
teşekkür ederim.Kız seni takipte olucam. Tercihlerini pek beğendim canikom
senin içindi:)Hepimiz varız... Son cümle kim içindi
aynen canım genelde akşam yazıyoruz yazamazsak sabaha kalıyoakşamdan akşama yada sabahları menüleri yazıyoruz o zaman değil mi.
Gönül ister ama gerçekçi olmak gerekSenin hedefi 60 da yapabiliriz canım.
Ayy süpersin canım inşallah
48 ve 49
Hiç hayal bile edemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?