canım benim az gibi geldi bana yediklerin. Emziriyorsun diye diyorum. Bende emziriyorum da. Hele o zamanlar az yesem yani 2 aylıkken elim ayağım titrerdi. Şimdi 5 buçuk aylık neredeyse.Ya da senin miden küçük.Sabah kahvaltım peynirli maydonozlu omlet zeytin salatalık peynir ceviz kayısı çayı bir dilim esmer ekmek
Öğlen bezelyeli köfte bir dilim esmer ekmek komposto
Akşam balık ve yine bir dilim ekmeğim
Emzirdiğim için arada komposto yiyorum fakat az şekerliakşam da bir meyve ,
2 ay önce doğum yaptım bu arada kilomuzu nereye yazıyoruz
Ben daha fenayım 165 boy 76.5 kilo 55 olmak istiyorum1.70 78 kilo hedef 65
Sahaya tereyağı koyup üstüne yumurta kırıyoruz 5-10 dal maydanozun yapraklarını alıp içine atıyoruz miss oluyor:))
Aaa o fenalık bana ait nütvenBen daha fenayım 165 boy 76.5 kilo 55 olmak istiyorum
Afiyet olsun umarım beğenirsin:)sağlık olsun kilo olmasın :))allaaaaah yarın yapayım bari. Teşekkür ederim
Yani doğrusu 60 güzel ama 55i görmek istiyorum yaaa ben Karatay yapıyorum 175 boyunda biri 58e düştüyse bende başarırım gibi.Bu arada 80 kilo kendime dur dediğim rakamdır hala gözümden gitmiyor.Aaa o fenalık bana ait nütven165boy 85,4 kilo hedef 59
En son ne zaman 59 oldum hatırlamıyorum bile. 80i görünce insanın yüreği bi titriyor canım. Ama işte hamilelikte alınınca batmadı sonraları. 185 lik boyu olan kocamın hedeflediği kilodayım. Çok acı bir gerçek...Yani doğrusu 60 güzel ama 55i görmek istiyorum yaaa ben Karatay yapıyorum 175 boyunda biri 58e düştüyse bende başarırım gibi.Bu arada 80 kilo kendime dur dediğim rakamdır hala gözümden gitmiyor.
Ben ortaokulda 53 olduğumu biliyorum rahat 10 sene geçti yani ergenlik beni fena vurdu ondan önce çıtıpıtıydım.Eşim dert ettiğim için bana kızsada hayır benim için sağlıklı olan bu değil hamile kalsam 100 kiloyla doğurmak istemiyorum.En son ne zaman 59 oldum hatırlamıyorum bile. 80i görünce insanın yüreği bi titriyor canım. Ama işte hamilelikte alınınca batmadı sonraları. 185 lik boyu olan kocamın hedeflediği kilodayım. Çok acı bir gerçek...
Spor ne yaptın canımSporumu yaptım
Günlük 2 lt suyum da tamam
Ayrıca sabah akşam ballı sirkeli suyumu da içiyorum
Son bir haftadır çıldırmış durumdayım her akşam kaçamak yapıyorum acilen bu kafadan çıkmam lazımBu grup bana iyi geldi
Önceden yediklerime bu kadar dikkat etmezdim
Hele spor hiç düşünmezdim valla
hoşgeldin canım :)1.70 78 kilo hedef 65
10 dk SquatSpor ne yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?