Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım benim az gibi geldi bana yediklerin. Emziriyorsun diye diyorum. Bende emziriyorum da. Hele o zamanlar az yesem yani 2 aylıkken elim ayağım titrerdi. Şimdi 5 buçuk aylık neredeyse.Ya da senin miden küçük.

Aaa o fenalık bana ait nütven 165boy 85,4 kilo hedef 59
Yani doğrusu 60 güzel ama 55i görmek istiyorum yaaa ben Karatay yapıyorum 175 boyunda biri 58e düştüyse bende başarırım gibi.Bu arada 80 kilo kendime dur dediğim rakamdır hala gözümden gitmiyor.

Yani doğrusu 60 güzel ama 55i görmek istiyorum yaaa ben Karatay yapıyorum 175 boyunda biri 58e düştüyse bende başarırım gibi.Bu arada 80 kilo kendime dur dediğim rakamdır hala gözümden gitmiyor.
En son ne zaman 59 oldum hatırlamıyorum bile. 80i görünce insanın yüreği bi titriyor canım. Ama işte hamilelikte alınınca batmadı sonraları. 185 lik boyu olan kocamın hedeflediği kilodayım. Çok acı bir gerçek...

Ben ortaokulda 53 olduğumu biliyorum rahat 10 sene geçti yani ergenlik beni fena vurdu ondan önce çıtıpıtıydım.Eşim dert ettiğim için bana kızsada hayır benim için sağlıklı olan bu değil hamile kalsam 100 kiloyla doğurmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…