Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugün ac karnına 76.3 cıktım cok sevindim ödem fln da atmıs olsam motive etti beni. bu arada bugün oğlumun dogum günü pastasından 1 catal alacagım o yüzden gün içinde az sey yiyeceğim.

Geçmiş olsun canım

Yok maalesef şekerim.

Canım menünü çok beğendim.. Ev taşıma hazırlığın da spor olmuştur.

Evet canım su içmek önemli..

Günaydın kızlar
Dün biraz yoğun geçti evde ufak bir tadilat işi ardından temizlik, bulaşıktı ,çamaşırdı derken gün bitti
Akşamda yemeğe davetliydik dolayısıyla dün yemek menüm epey karıştı
Bugün pazartesi, yeni bir başlangıç olsun diyelim :)
Bugün yediklerime dikkat edeceğim inşallah

günaydın arkadaşlar. sabah 2 ceviz yedim bardak suyumu içip 50 dk yürüyüsumu yaptım 2 yumurta ,salatalık ,domates,1 zeytin yarım kiprit kutusu peynir,2 dilim çok tahilli ekmek ,2 fincan yeşil çayli kahvaltımi yaptim. öğlen kurufasulye,salata ve 3 kaşık pirinc pilavi yiyeceğim . akşam da meyve var inşallah çok şükür planlarimin dışına çıkmıyorum. kaçamak yok çünkü yararını görüyorum. bu 1 ay icinde cildim bile ışıl ışıl oldu. ben nasıl abur cubur yiyebilirimki. resmen yıllardır zehirlemisim kendimi. aburcubura verdiğim giden paralar8mda çabası ,aylık abartmadan söylüyorum 700 giderdi .kendimle beraber ailemide zehirledim

keşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onları

of ne diyorsun . ayda 700 tl aburcubur nasıl yersin .
of of.
zehirlemissin kendini haklısın.

keşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onları
bağımlılık yapıyor ondan .
eğer bırakmazsan her gün yemek istersin.
bende de dönem dönem bağımlılık yaptı. özellikle emzirme dönemlerinde. 1-2 gün yersen eğer . her gün canın çekiyor . içinde ne var bilmiyorum ama bağımlılık yapıyor .
bıraktım şükür ki.
arada çocuklara alınca falan biraz yiyorum içinden .

bilmiyorumki canım ya bugün detoks yapıyorum yeşilçay su falanda içicem yarın sabah tekrar tartılıcam bide ayıptır söylemesi bikaç gündür karnım felaket şişti sanırım gaz sancım var
gaz olsa da havanın ağırlığı yok ki. yani tartıda bi farklılık olmaz.
ya bugün tartın yanlış ölçtü . ya da 2 gün önce yanlış ölçüm yaptı.

bu sabah 53.3 geldim.
dün pizza , lahmacun yedim . az yedim ama yedim.
akşam çubuk kraker ve bi kraker daha yedim.
yani sandım ki yükselir kilo olarak tartı bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…