- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba. Bu havalar çarptı beni hastalığa yakalandım grip oldum.
Yediğim şeyden de tat alamıyorum. Açıkçası bir şey yemiyorum.
Bugün ki menüm.
Sabah: bir dilim peynir üç adet pastırma.
Öğlen birşey yemedim. kahve içtim sadece.
Akşam Balık kızartma iki tane bir de salata oda üç dört kaşık.
Yok maalesef şekerim.günaydın.
cumartesi ev topladım.
pazar günü tüm eşyalar gitti.
evde salonda tv ve 3 lu koltuk var. halı vs yok evde.
ve çocukların yatakları, bizim yatak var . o da yerde duruyor . bazalar karyolalar gitti.
oh be . boş ev ne güzelmiş. dağılmıyor da ev. mis gibi. süpür sil mis. çok yorulduk tabi.
şu aralarda ve aşağıda çıkan reklamlardan kurtulmanın bir yolu var mı arkadaşlar. saçma sapan şeyler çıkıyor karşıma. sanıyorum ki siz yüklediniz . hani yükleme yapılmış gibi büyük resimler.
Canım menünü çok beğendim.. Ev taşıma hazırlığın da spor olmuştur.cumartesi kahvaltım.
2 yumurtalı menemen .
1 dilim ekmek .
öğlen 1 kase mercimek çorba.
arada türk kahve. çay.
akşam salata çorba.
dün yani pazar günü.
kahvaltım. 3-4 çatal kadar patatesli omlet
1 dilim tereyağlı ekmek
6-7 zeytin
1 tatlı kaşığı bal.
öğlen yarım lahmacun.
komşum pizza yapmış . yarım dilim ondan
akşam 1 büyük paket çubuk kraker
arada komşucum çay getirdi.
dün ev taşığıdımız için hiç sağlıklı beslenmemişim
Evet canım su içmek önemli..gün içinde hiç su içmem. ne yaz ne kış .
kışın hele günde 1 bardak bile içmiyorum.
ama bugün susadım. kahvaltımdan dolayı sanırım.
hemen kantinden su aldım . zorunluluk haline dönüştürmem lazım bunu.
çok çay içtiğimden sanıyorum susamıyorum.
bence yanlislik vardır bir insan 1 hafta içinde 7 kilo alabilir mi ya ? geçmiş olsuncuma 58.5
bugün 65.5 tam tamına 7 kilobütün yediklerimi depolamışım
bilmiyorumki canım ya bugün detoks yapıyorum yeşilçay su falanda içicem yarın sabah tekrar tartılıcambence yanlislik vardır bir insan 1 hafta içinde 7 kilo alabilir mi ya ? geçmiş olsun
keşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onlarıgünaydın arkadaşlar. sabah 2 ceviz yedim bardak suyumu içip 50 dk yürüyüsumu yaptım2 yumurta ,salatalık ,domates,1 zeytin yarım kiprit kutusu peynir,2 dilim çok tahilli ekmek ,2 fincan yeşil çayli kahvaltımi yaptim. öğlen kurufasulye,salata ve 3 kaşık pirinc pilavi yiyeceğim . akşam da meyve var inşallah çok şükür planlarimin dışına çıkmıyorum. kaçamak yok çünkü yararını görüyorum. bu 1 ay icinde cildim bile ışıl ışıl oldu. ben nasıl abur cubur yiyebilirimki. resmen yıllardır zehirlemisim kendimi. aburcubura verdiğim giden paralar8mda çabası ,aylık abartmadan söylüyorum 700 giderdi .kendimle beraber ailemide zehirledim
2 günde 7 kilo fazla çıkmak normal mi. yanlışlık olmasın.cuma 58.5
bugün 65.5 tam tamına 7 kilobütün yediklerimi depolamışım
of ne diyorsun . ayda 700 tl aburcubur nasıl yersin .günaydın arkadaşlar. sabah 2 ceviz yedim bardak suyumu içip 50 dk yürüyüsumu yaptım2 yumurta ,salatalık ,domates,1 zeytin yarım kiprit kutusu peynir,2 dilim çok tahilli ekmek ,2 fincan yeşil çayli kahvaltımi yaptim. öğlen kurufasulye,salata ve 3 kaşık pirinc pilavi yiyeceğim . akşam da meyve var inşallah çok şükür planlarimin dışına çıkmıyorum. kaçamak yok çünkü yararını görüyorum. bu 1 ay icinde cildim bile ışıl ışıl oldu. ben nasıl abur cubur yiyebilirimki. resmen yıllardır zehirlemisim kendimi. aburcubura verdiğim giden paralar8mda çabası ,aylık abartmadan söylüyorum 700 giderdi .kendimle beraber ailemide zehirledim
bağımlılık yapıyor ondan .keşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onları
gaz olsa da havanın ağırlığı yok ki. yani tartıda bi farklılık olmaz.bilmiyorumki canım ya bugün detoks yapıyorum yeşilçay su falanda içicem yarın sabah tekrar tartılıcambide ayıptır söylemesi bikaç gündür karnım felaket şişti sanırım gaz sancım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?