Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menüm
Kahvaltı 11.00
Peynir
Biraz yumurta
1 küçük tost

Ara 14.00
2 mandalina

Ara 17.00
2 mandalina

Akşam 19.30
Biraz salata
1 dilim ekmek

Ara 21.00
2 mandalina

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

2 günde 7 kilo fazla çıkmak normal mi. yanlışlık olmasın.

bilmiyorum canım bugün detoks yapıyorum yarın sabah tekrar tartılıcam

gaz olsa da havanın ağırlığı yok ki. yani tartıda bi farklılık olmaz.
ya bugün tartın yanlış ölçtü . ya da 2 gün önce yanlış ölçüm yaptı.

muhtemelen yanlış ölçtü sanırım
evt yemezsem tutabiliyorum kendimi ama 1 tane yersem paketi bitiresim geliyo inşallah bende bırakabilirim

Cimbomlu belki kas yapmış olabilirsin ip atmak kas yapıyormuş yoksa mümkün değil birden 7 kilo alman

ay inşallah bacaklarım sıkılaştı farkediyorumda 2 günde bukadar olmaz heralde
Aa ben bu mesajı görmemişim yakuzum sen aldığın gibi çabucak da veriyosun yeterki dikkatli ol.
inşallah kaptan ya bu hafta gidicek bunlar bugün büyük istekle başladım artı görmek istemiyorum artık
Ben de cuma 75,5

Bugün 77,7

Cumaya güzel olucak güzel..

kesinlikle canım cumaya güzel olmalı
Cuma 62
Bugün 62
Bakalim daha nereye kadar sabit cikicam
canım senin öğünlerin güzel sporun güzel biye böyle sabit anlam veremiyorum bende sabitlere kızarken artı çıkınca perişanım

kızlar salı perşembe şirketde ingilizce kursu başlıyor 4 ay 9 gibi evde olucam belki akşamları yorum konusunda çok aktif olamam ama diyet her daim devam50 olmadan bırakmıcam

Keske bir kosu bandim,olsaydi bu mevsimde imkansiz ve sehir,merkezinde zor

bilmiyorumki canım ya bugün detoks yapıyorum yeşilçay su falanda içicem yarın sabah tekrar tartılıcam bide ayıptır söylemesi bikaç gündür karnım felaket şişti sanırım gaz sancım var
emc
aldığın kilolar yağ değil kolay gider merak etme . şu toplamis vucudun belli merakla bekliyorum inan kilonu

keşke şu düşünceye bende inanıp uygulayabiliysem abur cubur bukadar sağlıksız olmasına rağmen neden halen iştahla yiyorum onları
bende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yani ( bu arada ogretmenim hemen 3 cocuklu bekar bir erkek beraber olmaz demeyin beni cok seviyor ve istiyor )evleneceğiz yazın kismetse ve onun icin hersey genclesmeli guzel kalmaliyim yillarca erkekler genc sever malesef yani demem oki kemalim icin vazgectim sizi motive edecek bir neden olmalı . o parayı biriktirip silikon taktıracagim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…