- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Hosbuldum kurallari,okudum ve diger sayfalri da okumyaa calistim . Gunluk menumuzuve yapacagimiz sporlari,kendimiz mi belirliyoruzHoşgeldin canım. İlk sayfamızda kurallarımız var.. Bol paylaşım la devam ediyorsun canım
bundan 2 yıl önce 71 kiloydum, sabahları parka gidip yürüyordum haziran ayıydı, bir gün eşim de benle geldi, ben de şikayet ediyordum o kadar yürüyorum bariz bir fark yok diye, dedi ki sen teyze sporu yapıyorsun koşman lazım, bana göre koşmak imkansızdı, kalp damarlarına tehlikeli fln dedim. Sonra hafif tempo koşmaya başladım 500 m de tıkanıyordum, zamanla alıştım, orada başkaları da koşunca gaza geliyorsunuz, 1,2derken en son 3 km koşuyordum. Başka spor yapmadım o dönemde ve 62 oldum 1 ay gibi bir sürede ama yağdan verdiğim çok belliydi. Göğüs bedenim fln küçülmüştü sırtımdaki yağlar gittiği için, karnım ilk defa sertleşmiş bel kıvrımım çıkmıştı. Ondan dolayı, arada hafif tempo koşmak iyidir bence, koşarken dik durup karın kaslarını sıkmak lazım. Yalnız kol için ayrı çalışmak lazım ya da yüzmek.Benim 1,5 yasinda bebegim oldugu icin malesef esimin gelmesini bekliyor o yuden 5,30 dan once cikamiyordum . Ama simdi havalar serinleyince hic cikamadim . Kosamiyor sadecr yuruyordum . Gercekten kosarak mi gobegi eritip belinizi incelttiniz . Ablamda yuyuyerek butun vucudun zayifladigini soyluyor ama bende kar edecegini hic dusunmedim . Benim ust bolgrm iri cunku kollarim kalin sirtimda aynen oyle
Sağlıklı beslenmenin faydaları işte.. Ne güzel adına sevindim canım.bu arada arkadaslar benim regl çok düzensiz hep 40 45 gün arası gelir ama bu ay abur cuburu kesip sağlıklı beslenmeye baslayinca 28. gün geldi bu bir mucize bence
Ay canım 1 bardağa çok canım 1 çay kaşığı.Fazla çıkıyor kilo vücut su topluyor o zamanda.
İşe yarıyor diyorsun yani. Bir bardak suya bir çay kaşığı koyuyordu bir de sirke olunca tadı feci oluyordu. Senin yöntemini deneyebiliriz aslında.
Evet en sağlıkşı olacak şekilde kendimiz belirliyoruz canımHosbuldum kurallari,okudum ve diger sayfalri da okumyaa calistim . Gunluk menumuzuve yapacagimiz sporlari,kendimiz mi belirliyoruz
Simdi detoks tarifi bakıyorum canım eve az önce geldim tartılmaya korkuyorum umarım sende istediğin kiloya dusersin canimof of offf 1-2 gün detoks yapmak kurtarır sanırım, bu arada 20 kiloya yakın vermişsiniz tebrikler tam olmak istediğim kilodasınız.
Sen napmışsın kuzun ya böyle
Ben dünü 600 ip atlama ile kapamıştım..
Bugün şimdilik 500 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?