off offf o yılları bana geri versinler şimdi yeminle bir ev sahibi olurdum o parayla vede çok daha genc ve güzel olurdum çünkü şeker yaslandiyormus malesefof ne diyorsun . ayda 700 tl aburcubur nasıl yersin .
of of.
zehirlemissin kendini haklısın.
canım hayat senin hayatın sen öyle uygun gördüysen birilerinin eleştirileri seni etkilemesin hayırlısı olsun senin içinbende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yani( bu arada ogretmenim hemen 3 cocuklu bekar bir erkek beraber olmaz demeyin beni cok seviyor ve istiyor )evleneceğiz yazın kismetse ve onun icin hersey genclesmeli guzel kalmaliyim yillarca erkekler genc sever malesef yani demem oki kemalim icin vazgectim sizi motive edecek bir neden olmalı . o parayı biriktirip silikon taktıracagim
canım ya. tabi sever . neden sevmesin.bende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yani( bu arada ogretmenim hemen 3 cocuklu bekar bir erkek beraber olmaz demeyin beni cok seviyor ve istiyor )evleneceğiz yazın kismetse ve onun icin hersey genclesmeli guzel kalmaliyim yillarca erkekler genc sever malesef yani demem oki kemalim icin vazgectim sizi motive edecek bir neden olmalı . o parayı biriktirip silikon taktıracagim
yaşın kaç. şeker yaşlandırıyor muymuş. bilmiyordum. zararlı olduğnu biliyordum da.bende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yani( bu arada ogretmenim hemen 3 cocuklu bekar bir erkek beraber olmaz demeyin beni cok seviyor ve istiyor )evleneceğiz yazın kismetse ve onun icin hersey genclesmeli guzel kalmaliyim yillarca erkekler genc sever malesef yani demem oki kemalim icin vazgectim sizi motive edecek bir neden olmalı . o parayı biriktirip silikon taktıracagim
canım hayat senin hayatın sen öyle uygun gördüysen birilerinin eleştirileri seni etkilemesin hayırlısı olsun senin içinumarım bende bırakmak için kendimi motive edecek bir nedene bağlayabilirim
sağol canim inşallah hayırlı olurcanım hayat senin hayatın sen öyle uygun gördüysen birilerinin eleştirileri seni etkilemesin hayırlısı olsun senin içinumarım bende bırakmak için kendimi motive edecek bir nedene bağlayabilirim
amin Allahrazi olsun 32 yasindayim malesefcanım ya. tabi sever . neden sevmesin.
3 çocuk da ben de var. silikon ben de isterim de. cesaret işi. sen karar vermişsin silikona.
mesleğin de çok güzelmiş. çok mutlu hayatın olur inşallah.
Ee o kilolar nerden geldi hemenBen de cuma 75,5
Bugün 77,7
Cumaya güzel olucak güzel..
Ne 7 kilo mucuma 58.5
bugün 65.5 tam tamına 7 kilobütün yediklerimi depolamışım
Slikon nereye yaptırıcaksınki canım.bende ayniydim inan kackere yem8nler edip tekrar takrar aburcur yerkwn buluyordum kendimi cunku cok stresli bi hayatim vardi 3 çocuk sahibiyim geçen s3ne esimden ayrıldım eşim 6 yaş büyüktü . bu sene yasitim bekar biriyle tanıştım eski eşime göre genç yani( bu arada ogretmenim hemen 3 cocuklu bekar bir erkek beraber olmaz demeyin beni cok seviyor ve istiyor )evleneceğiz yazın kismetse ve onun icin hersey genclesmeli guzel kalmaliyim yillarca erkekler genc sever malesef yani demem oki kemalim icin vazgectim sizi motive edecek bir neden olmalı . o parayı biriktirip silikon taktıracagim
Evet yaşlandırıyor maalesef.yaşın kaç. şeker yaşlandırıyor muymuş. bilmiyordum. zararlı olduğnu biliyordum da.
Evet ya. Moral bozmak yok ama cumaya gidicek..Ee o kilolar nerden geldi hemen
Çok sinir bozucu Olmalı
Ben de yatmadan önce 200ya 200 daha ip atlayarak ya da 3 mil yürüyerek günü kapatmayı düşünüyorum
göğsume cnm birde karın germe olcam 3 ay sonraSlikon nereye yaptırıcaksınki canım.
Allah hakkında gönlünde hayirlisini versin canım zor şeyler yaşamış sın inşallah mutlu olursungöğsume cnm birde karın germe olcam 3 ay sonrahiç korkmuyor sabirsizlikla olacağım günü bekliyorum inşallah her şey hayal ettiğim gibi hayırlı olur ben hakkettim kızlar geç oldu ama aşık olup evlenmeyi hakkettim dua edin bana hayırlı bi şekilde olsun 17 yasinda zorla amcamin ogluyla evlendirildim uzun hikaye eşim okumama yardımcı oldu ona minnettarım bunları bana dua edin diye anlattım duaya inancım sonsuz hele muminin mumine duası kabul olur bu evliliğim hüsranla sonuçlanmasın 3 cocukla korkularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?