Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım hayat senin hayatın sen öyle uygun gördüysen birilerinin eleştirileri seni etkilemesin hayırlısı olsun senin için umarım bende bırakmak için kendimi motive edecek bir nedene bağlayabilirim

canım ya. tabi sever . neden sevmesin.
3 çocuk da ben de var. silikon ben de isterim de. cesaret işi. sen karar vermişsin silikona.
mesleğin de çok güzelmiş. çok mutlu hayatın olur inşallah.

yaşın kaç. şeker yaşlandırıyor muymuş. bilmiyordum. zararlı olduğnu biliyordum da.

canım hayat senin hayatın sen öyle uygun gördüysen birilerinin eleştirileri seni etkilemesin hayırlısı olsun senin için umarım bende bırakmak için kendimi motive edecek bir nedene bağlayabilirim
sağol canim inşallah hayırlı olur umarım sende en kısa zamanda kurtulursun şeker illetinden valla sigara kadar beter bisey

Slikon nereye yaptırıcaksınki canım.

İyi akşamlar kızlar.
Bugün hastayım hiç keyfim yok. Baş ağrısı falan filan...
Sabah 6 da kalktım. 1 muz ve küçük dilim ekmek +ilaç
Saat 9 gibi 1 kase yarım muzlu yoğurt
Sonra 11 gibi 1 dilim ekmek çok az peynir yanı sütlü nescafe
Saat 2 gibi 1 kase kadar menemen ve yoğurt artı 1 dilim ekmek
Ara olarak çeyrek nar
Akşam brokoli çorbası (ilk defa yaptım. Bişey hissetmedim nötrüm bu çorbaya karşı) 1buçuk kase
5 tane nugget
1 dilim ekmek
Akşam arası olarak çeyrek nar (tansiyon yüksekliğine baş ağrısına iyi geliyor)
Türk kahvesi ve 1 küçük kare bitterçikolata (paket bitti)
Yaklaşık 3 litre su
Umarım grip falan olmam. Bende durumlar böyle. Çok iç açıcı değil açıkçası. Midem küçüldükçe porsiyonları azaltıcam

Slikon nereye yaptırıcaksınki canım.
göğsume cnm birde karın germe olcam 3 ay sonra hiç korkmuyor sabirsizlikla olacağım günü bekliyorum inşallah her şey hayal ettiğim gibi hayırlı olur ben hakkettim kızlar geç oldu ama aşık olup evlenmeyi hakkettim dua edin bana hayırlı bi şekilde olsun 17 yasinda zorla amcamin ogluyla evlendirildim uzun hikaye eşim okumama yardımcı oldu ona minnettarım bunları bana dua edin diye anlattım duaya inancım sonsuz hele muminin mumine duası kabul olur bu evliliğim hüsranla sonuçlanmasın 3 cocukla korkularım var

kahvaltı: 2 yumurtadan omlet domates salatalık 4 zeytin 1 avuç ceviz badem, peynir, 1 tatlı kaşığı bal, 1 bardak portakal-nar suyu
öğle: 4 kaşık yoğurt ( akşam pasta yiyeceğim için ara öğün yapmadım )
akşam: 1 dilim doğum günü pastası, 1 kase patlamış mısır
su: 2,5 lt 1 türk kahvesi
spor: 1 saat koşu bandında yürüyüş ( 7 dk koşu)
bugün biraz kural ihlali oldu ama doğum günü olduğu için kendime izin verdim, yarın eski tempoya döneceğim.

Allah hakkında gönlünde hayirlisini versin canım zor şeyler yaşamış sın inşallah mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…