Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet sağlık deposu gibi oldu çorba gerçekten. Eşimde çok sevdi aslında. Bende şifa verdiğini deneyimledim. Çok şanslıyız ya elimizin altında ne güzel nimetler var. Bugün çok çok daha iyiyim şükür

bilmem 30 yaş krizi diyelim nisanlimdan 32 yasinda ya ondan yaşımi takmaya başladım sanki benden küçülmüş gibi hissediyorum bazen bu kendinden küçük olanlarla beraber olanlar daki özgüveni lazım
önce kendine güven .
onun ilk evliliği mi olacak . yoksa çocuğu var mı.

sevindim.
ben brokoli , soğan patates pişiririm.. bol karabiber. en son yarım bardak süt . sen nasıl yaptın

bende erkek olsam bu hatundan isterdim
hahahah.
çocukları kim bakıyor. çalışınca ya bakıcı ya kreş demi. benim de öyle.

Sabah aç karnına 74,7 kg olarak tardıldım.
9: 30 da lor peynirli 1 yumurta
Bir tane havuç
6 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Açık havada grup plates yapıyorduk. Bugün antalyada fırtına olduğu için iptal oldu. Yapamadım.
Öğlende 3 köfte 2 kaşık bulgur pilavı yedim.
Olcak bişeyler

Oo Antalyada fırtına mı var bugün.

cocuklarim babasında, vermiyor .davaligiz . 1 oğlum 2 kızım var. oğlum büyük, kızlarımi yanıma almak istiyorum. cok kucuk onlar daha, onları birakamam hayırlısı bakalım
anladım canım . hayırlısı olsun . evlilik yaparsan vermeyecektir sanıyorum çocukları.
boşanmaya nasıl ikna oldu eski eşin. çocukları ona bırakırken ne hissettin. sana verecek mi . söyledi mi öyle bi şey

Merhaba Hanımlar
Dünkü menüm şöyleydi:
Sabah 9: Limonlu ılık su
Daha sonrada bir kupa şekersz çay
Öğlen 14:00 pırasa ve çok az makarna,yoğurt
İşten çıkmadan bi tane elma yedim.
Akşamda saat 19:30'da çorba, haşlanmış tavuk ve pilav yedim
Pazar temizlik yapınca yordum sanırım kendimi belim ağrıyor

sevindim.
ben brokoli , soğan patates pişiririm.. bol karabiber. en son yarım bardak süt . sen nasıl yaptın
Aynen soğan patates havuç brokoli yi haşladım. 2 kaşık Tereyağ 1 kaşık un kavurup 2 su bardağı süt pişirdim. Sebzeleri ve suyunu ekleyerek blender dan geçirdim. Bi dahakinde beşamel sosu daha hafif yapıcam ama. Ben limon sıkıp içtim iyiydi. Yani aman aman bayılmadım fena olmadı...
evet ilk evliliği olacak malesef
insanların evlenip ayrılmasına takılıyorlar gıcık oluyorum. 10 tane sevgili değiştir bi şey yok evlenip ayrıl laf edilsin. Çat manyağın birine, hatta manyak olmasına gerek yok mutlu olmaman yeterli, ayrıl sonra adın evlendi ayrıldı... Bu arada evlenip ayrılmadım,yakın arkadaşım ihanet sonucu evlendikten kısazaman sonra ayrıldı nice sonra başka birini sevdi ama aralarında bu konu sorun oldu ayrıldı ona üzgünüm.
Kız amma doluymuşum ha

Hayran oldum ya ne guzel hafif bealeniyorsunuz ben dayanamam,ki bole . Hala,cearet dip,baslayamadim . Cunku bircok,kezs basarisiz oldum

hayırlı akşamlar kızlar
sabahleyin iki dilim peynirli börek üç zeytin kibrit kutusu kadar tahin helvası
arada 1 elma
öğleyin bir kase tarhana çorbası iki kepçe tas kebabı iki kepçe bulgur pilavı
arada 4 kayısı 2 kuru incir
akşam ise yarım kase yoğurt
spor olarak 300 ip atlandı yatarken de 3 mil yürüyüş yapacağım
su 2 litre içildi

eski eşimle aramda bir sıkıntı yok Sağ olsun bugün öğretmensem onun sayesinde oldu çok desteği ni gördüm ve biliyorum ki onun bana gösterdiği saygıyı kimseden gormiycem mutsuzdum amca cocugumdu ve annesi bir kere beni emzirdigini söylemişti sonra yanlış hatırlıyorum emzirmedim falan dedi ama işte kuşkulandim iyice soğudum yanıma yaklastirmadim kavga gürültü sonunda kendisi sinirlenip boşol dedi . aynı sokakta oturuyoruz akrabam da dediğim gibi görme sıkıntım yok ama yinede onlarla aynı çatida yaşamak gibi olmuyor gün geçtikçe canim daha çok aciyor elimden geleni yapacağım suan ücretli ögretmenim atanamadim malesef bu sene sırf çocuklarımı alabilmek için atanmaliyim onlar siz bir hayat yaşantı düşünmüyorum dualarinizi bekliyorum en kısa zamanda atanip hayallerime kavusayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…