Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar kilom 63,5 (pili değiştirmeden öncede sonrada aynı)
Allahallah peki ölçülerin aynı mi cmm . 7 kilo en az 5 santim farkettir . benimde ya tartimda bir sıkıntı vs yada hızlı verdim 2 gün için 700 gr eksik ciktim 61.500 görünüyorum 2 günde bukadar çok vermekte telaşlandırdı sağlık siz olduğunu biliyorum nerde hata ediyorum bilmiyorum ki yavaş vermem lazım çünkü yüzümden çökmek istemiyorum

bilmiyorumki canım en son 1 sene kadar önce ölçülerime baktırmıştım eve bi mezura alsam iyi olacak daha önce spor yapıyormuydun belki ona istinaden gitmiştir 700 gr

dün kahvaltım
2 yumurtalı peynirli omlet. üstüne dereotu maydonoz doğradım

öğlen börülce ile salata yaptım. marul , dereotu , maydonoz, limon. avakado, salatalık. zeytin koydum içuine

öğlenden sonra 3 ü bi arada kahve

akşam

2 kaşık pilav

1 tatlı kaşığı tahin pekmez

çay

geçmiş olsun. brokoli çorbasını çok çok severimm. çok sağlıklı üstelik.
nar antioksidan. hastalıklardan korur. iyi yaptın.
kendimi hasta hissedersem ben de yemeğe yüklenirim. iyileşiyorum gibi hissediyorum o zaman

canım ya. zorla evlilik mi yaptın.17 yaşında hem de. çok çok mutlu ol inşallah. eski eş pürüz çıkarmaz inşallah

Canım gayet normal ilk zamanlar. Ödem atmışssındır.

bilmiyorumki canım en son 1 sene kadar önce ölçülerime baktırmıştım eve bi mezura alsam iyi olacak daha önce spor yapıyormuydun belki ona istinaden gitmiştir 700 gr
yürüyüş yapıyorum sabah 50 dk birde okula öğlen yürüyerek gidip geliyorum toplam 1 saatte o oluyor spordan sıkıliyorum buda spor sayipmqz mi . önemli olan ölçü tartida eksilme olup ölçude incelme yoksa yanlış giden biseyler vardır takip etmek lazım cmm

canımcım . ben 40 yaşındayım .
neden malesef , öyle söyleme yaşın için .sakın.
bilmem 30 yaş krizi diyelim nisanlimdan 32 yasinda ya ondan yaşımi takmaya başladım sanki benden küçülmüş gibi hissediyorum bazen bu kendinden küçük olanlarla beraber olanlar daki özgüveni lazım

tmm canım ölçülerimede bakıp yazıcam görüntü olarak ölçülerdede küçülme var diye hiç önemsememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…