Hoşgeldin yerimiz var canım.Merhaba, banada yer varsa takıma katılabilirmiyim.
Allahallah peki ölçülerin aynı mi cmm . 7 kilo en az 5 santim farkettir . benimde ya tartimda bir sıkıntı vs yada hızlı verdim 2 gün için 700 gr eksik ciktim 61.500 görünüyorum 2 günde bukadar çok vermekte telaşlandırdı sağlık siz olduğunu biliyorum nerde hata ediyorum bilmiyorum ki yavaş vermem lazım çünkü yüzümden çökmek istemiyorumgünaydın kızlar kilom 63,5 (pili değiştirmeden öncede sonrada aynı)
bilmiyorumki canım en son 1 sene kadar önce ölçülerime baktırmıştım eve bi mezura alsam iyi olacak daha önce spor yapıyormuydun belki ona istinaden gitmiştir 700 grAllahallah peki ölçülerin aynı mi cmm . 7 kilo en az 5 santim farkettir . benimde ya tartimda bir sıkıntı vs yada hızlı verdim 2 gün için 700 gr eksik ciktim 61.500 görünüyorum 2 günde bukadar çok vermekte telaşlandırdı sağlık siz olduğunu biliyorum nerde hata ediyorum bilmiyorum ki yavaş vermem lazım çünkü yüzümden çökmek istemiyorum
canımcım . ben 40 yaşındayım .amin Allahrazi olsun 32 yasindayim malesefsenin yaş kaçtı
geçmiş olsun. brokoli çorbasını çok çok severimm. çok sağlıklı üstelik.İyi akşamlar kızlar.
Bugün hastayım hiç keyfim yok. Baş ağrısı falan filan...
Sabah 6 da kalktım. 1 muz ve küçük dilim ekmek +ilaç
Saat 9 gibi 1 kase yarım muzlu yoğurt
Sonra 11 gibi 1 dilim ekmek çok az peynir yanı sütlü nescafe
Saat 2 gibi 1 kase kadar menemen ve yoğurt artı 1 dilim ekmek
Ara olarak çeyrek nar
Akşam brokoli çorbası (ilk defa yaptım. Bişey hissetmedim nötrüm bu çorbaya karşı) 1buçuk kase
5 tane nugget
1 dilim ekmek
Akşam arası olarak çeyrek nar (tansiyon yüksekliğine baş ağrısına iyi geliyor)
Türk kahvesi ve 1 küçük kare bitterçikolata (paket bitti)
Yaklaşık 3 litre su
Umarım grip falan olmam. Bende durumlar böyle. Çok iç açıcı değil açıkçası. Midem küçüldükçe porsiyonları azaltıcam
canım ya. zorla evlilik mi yaptın.17 yaşında hem de. çok çok mutlu ol inşallah. eski eş pürüz çıkarmaz inşallahgöğsume cnm birde karın germe olcam 3 ay sonrahiç korkmuyor sabirsizlikla olacağım günü bekliyorum inşallah her şey hayal ettiğim gibi hayırlı olur ben hakkettim kızlar geç oldu ama aşık olup evlenmeyi hakkettim dua edin bana hayırlı bi şekilde olsun 17 yasinda zorla amcamin ogluyla evlendirildim uzun hikaye eşim okumama yardımcı oldu ona minnettarım bunları bana dua edin diye anlattım duaya inancım sonsuz hele muminin mumine duası kabul olur bu evliliğim hüsranla sonuçlanmasın 3 cocukla korkularım var
gitsin kilolar cuma ya kadar inşallah .günaydın kızlar kilom 63,5 (pili değiştirmeden öncede sonrada aynı)
Canım gayet normal ilk zamanlar. Ödem atmışssındır.Allahallah peki ölçülerin aynı mi cmm . 7 kilo en az 5 santim farkettir . benimde ya tartimda bir sıkıntı vs yada hızlı verdim 2 gün için 700 gr eksik ciktim 61.500 görünüyorum 2 günde bukadar çok vermekte telaşlandırdı sağlık siz olduğunu biliyorum nerde hata ediyorum bilmiyorum ki yavaş vermem lazım çünkü yüzümden çökmek istemiyorum
yediklerini yazıyor musun. hiç görmüyorum ben. kaçırıyorum seni hep .Canım gayet normal ilk zamanlar. Ödem atmışssındır.
Yazmıyorum doğrudur canım.. O yüzden göremiyosun..yediklerini yazıyor musun. hiç görmüyorum ben. kaçırıyorum seni hep .
yürüyüş yapıyorum sabah 50 dk birde okula öğlen yürüyerek gidip geliyorum toplam 1 saatte o oluyor spordan sıkıliyorum buda spor sayipmqz mi . önemli olan ölçü tartida eksilme olup ölçude incelme yoksa yanlış giden biseyler vardır takip etmek lazım cmmbilmiyorumki canım en son 1 sene kadar önce ölçülerime baktırmıştım eve bi mezura alsam iyi olacak daha önce spor yapıyormuydun belki ona istinaden gitmiştir 700 gr
bilmem 30 yaş krizi diyelim nisanlimdan 32 yasinda ya ondan yaşımi takmaya başladım sanki benden küçülmüş gibi hissediyorum bazencanımcım . ben 40 yaşındayım .
neden malesef , öyle söyleme yaşın için .sakın.
amin amin amin Allahrazi olsun duaya çok ihtiyacım varcanım ya. zorla evlilik mi yaptın.17 yaşında hem de. çok çok mutlu ol inşallah. eski eş pürüz çıkarmaz inşallah
yeni başlamadım ama ben yaklaşık 1 buçuk ay oluyor son iki gundur akşamları sadece 1 meyve yiyordum ondan olsa gerekCanım gayet normal ilk zamanlar. Ödem atmışssındır.
tmm canım ölçülerimede bakıp yazıcam görüntü olarak ölçülerdede küçülme var diye hiç önemsememiştimyürüyüş yapıyorum sabah 50 dk birde okula öğlen yürüyerek gidip geliyorum toplam 1 saatte o oluyor spordan sıkıliyorum buda spor sayipmqz mi . önemli olan ölçü tartida eksilme olup ölçude incelme yoksa yanlış giden biseyler vardır takip etmek lazım cmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?