Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

katılıyorum, evleneceğim kisinin ilk evliliği ama benden daha tecrübeli.mendil gibi kız değiştirmiş zamanın da. benimse tek birlekteligim eski esimdi. nisanl8mla aramızda benim evlenip ayrilmam yada çocuğum olmasi gibi bi sorun yok hatta 10 cocugun olsa farketmezdi diyor ama ah işte şu aileler ailesi onu etkilemeye çalışıyor buda çok zoruma gidiyor

Kendimi çok kötü kaybettim verdiğim 6 kilonun yarısını geri aldım bugün yeniden başladım üzgünüm kırgınım kendime(
ara ara diyetimizi bozduğumuz oluyor verilen kilolar geri alınıyor motivasyonumuz tamamen sıfır oluyor
bir an önce şöyle bir silkelen bu kilolar fazlasıyla gidecek de içinden
benim de sık yaşadığım durum malesef
sonra kendi kendimi hırslandırıyorum faydasını görüyorum

Kendimi çok kötü kaybettim verdiğim 6 kilonun yarısını geri aldım bugün yeniden başladım üzgünüm kırgınım kendime(
tamam olsun canım bozma moralini. O an o mutlu etti seni şimdi daha zayıf olmak mutlu edecek. Hedefine odaklan

maşaallah ne güzel ilişkiniz. Olsun üzülme zamanla seni tanıdıkça seveceklerdir. Empati kurmaya çalış onlarla. Seni bilmiyorlar sonuçta yani nasıl biri olduğunu. İyi düşün iyi olsun canım. Allahım inşaallah hiçbir evladı annesiz hiçbir anneyi evladısız bırakmasın

Fazla abarttım iki üç gün üst üste hamur işi yedim sonra saldım gitti ama yeter artık ne olursa olsun öyle şeyler yemek yok 55i görmek istiyorum 10 yıl sonra görmek istiyorum.

Fazla abarttım iki üç gün üst üste hamur işi yedim sonra saldım gitti ama yeter artık ne olursa olsun öyle şeyler yemek yok 55i görmek istiyorum 10 yıl sonra görmek istiyorum.
canım sabır işi haftalarca boğazı tutuyorsun sporunu yapıyorsun iki gün dikkat etme hooop geri geliyor emek emek verdiğin kilolar

canım sabır işi haftalarca boğazı tutuyorsun sporunu yapıyorsun iki gün dikkat etme hooop geri geliyor emek emek verdiğin kilolar
Spor yapmadım aslında o kadar sıkmadım kendimi yöresel şeyler yaptık ben emek verince yemeden edemedim ama artık yok kararlıyım.

bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, zeytin,peynir, domates, salatalık, portakal suyu, yarım dilim çavdarlı ekmek
öğle: 1 bardak şekersiz sütlü kahve, 1 avuç ceviz badem
akşam: 4 kabak mücver, 1 küçük kase yoğurt
su: 2 lt 1 kupa sade kahve
spor: sabah: 1 saat koşu bandında yürüyüş ( 7 dk koşu)
öğle: 30 dk hafif tempo koşu bandında yürüyüş
akşam: 10 dakika esneme hareketleri

Canım çok az besleniyorsun. Nasıl dayanıyorsun? Bende var sorun galiba. Ben böyle beslensem başım ağrır valla

Menüm
Sabah 10 da 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
2 tam ceviz
Yeşillik salatalık cherry domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
1 tatlı kaşığı tahinli bal
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Öğle 1 tatlı kaşığı Tereyağ na 2 yumurta 1 dilim ekmek
Ara nescafe ve 2 tane hurma
Ara 1 muz 1 tane Trabzon hurması
Akşam 19. Flato somon balığı salata fırın patates ve balkabağı +1 dilim ekmek
Akşam arası 2 kuru hurma
Belki nar yerim
Su 2 lt
Spor bebişi kanguru ya koyup ev temizliği

Canım çok az besleniyorsun. Nasıl dayanıyorsun? Bende var sorun galiba. Ben böyle beslensem başım ağrır valla
ben zaten normalde ekmek, börek, pilav, makarna yemiyordum, benim sıkıntım tatlılar ve abur cubur; her türlü şerbetli ve sütlü tatlı, çikolata, kola,cips vs. Bu ara biraz az oldu evet, salata ve et ekleyeceğim biraz da metabolizmam yavaş, insanların diyet listesinde olan şeyleri yiyince ben kilo veremiyorum, hatta alıyorum.

günaydın arkadaşlar bugün 50 dk yürüyüsumu yaptım kahvaltim:3 ceviz ,2haslanmus yumurta ,yarın kipritkutusu peynir 1zeytin tere roka 2 kupa yeşil çay öğle: balık izgara salata yiycem yanlız öğlen dediğime bakmayın ben öğlen yem3gimi saat 3 te yiyorum şartlar öyle gerektiriyor geç yediğim içinde akşam sadece meyve yiyorum . okula yuruyerek gidip geliyorum onusa tekrar belirteyim 1 saaylik yuruyus oluyor oda toplam 2 saate yakin yürüyorum gunluk bugün tartildim 60.900 çıktım -600 bugün de 3 günde 1300 gr eksik ciktim adet dönemindeyim adet bitinceye kadar en iyisi tartilmamak herkese bol eksiler

Kendini tanıyıp ona göre yemek önemli tabi. Senin sorunlu olan yiyeceklerin yanında ben hamurişi ekmek makarna falanda yiyorum. Ondan zaten bu durumdayım.

tebrikler, adet döneminde böyleyse bitince daha fazla gider, ben de 60 rakamını görsem ne kadar sevinirim kim bilir, 1,5 sene oldu görmeyeli.

detoks cay tarifi;
maydonoz
limon
yeşil elma kabuğu
çubuk tarçın
karanfil
zencefil
yeşil çay
tane karabiber
ölçülerini kendi zevkinize göre ayarlayabilirsiniz, 1.5 lt suyla kaynat, süz ve sıcak, ılık ya da soğuk gün içerisinde tüket. Ben haftada 1-2 gün bu çaydan içmeyi düşünüyorum, soğuklara da iyi gelir, bugün yaptım, şu an içiyorum

Kendini tanıyıp ona göre yemek önemli tabi. Senin sorunlu olan yiyeceklerin yanında ben hamurişi ekmek makarna falanda yiyorum. Ondan zaten bu durumdayım.
bende duygusal yeme bozukluğu ( binge eating ) var bence, 2 gün normal beslenip 3. gün en ufak bir stres, moral bozukluğu anında 1 poşet abur cuburu tıka basa yiyorum tadını bile almadan. Ya da bazen diyette bir kaçak oluyor nasıl olsa bu gün gitti yarın başlarım diye tam bozup olur olmaz her şey yiyorum, evde kendime muhallebi fln yapıyorum

tebrikler, adet döneminde böyleyse bitince daha fazla gider, ben de 60 rakamını görsem ne kadar sevinirim kim bilir, 1,5 sene oldu görmeyeli.
tsk ederim 60 'ları görmeyeli benimde 5 yıl oldu 50 li rakamlara ise 10 yıldan fazla oluyor az kaldı inşallah 50lire en guzeli ise sarkmadim cunku aburcubur yemiyor hareket ediyorum yaziyorumki teşvik olsun herkese. çıkarın şu aburcuburlari hayatınızdan .1 taşla 4 kuş vurdum .aburcuburu çıkarınca hayatımdan . 1-zayifladim 2-selulutleri yok oldu 3-cildim pırıl pırıl oldu daha canlı ve genç görünüyor artık 4-param cebimde kaldı o parayla estetik yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…