Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Harikasın canımçok güzel örnek oluyosun. Özellikle bana..
Aburcuburları çıkaralım hayatım7zdan

kantine cips paketleri gelmiş benim nefsimle oynamak için sanırım hepsini yesem nolurki yanınada alsam kolaları gömülsem vursam dibine

merhabalar . sürüş kursunun son direksiyon sınavı vardı.

ancak geldim
dün ne yedim hatırlamıyorum yahu.
aynı gün yazmazsam unutuyorum. yediklerimi yazsam olmaz mı. akşamları çocuklardan giremiyorum. sabah böyle oluyor.

dün öğlen . salatılk . domates
1 büyük süzme peynir kalıbı
17 zeytin
dereotu maydonoz
akşam
6-7 adet patates kızartam. 6-7 kaşık sarımsaklı yoğurt

kantine cips paketleri gelmiş benim nefsimle oynamak için sanırım hepsini yesem nolurki yanınada alsam kolaları gömülsem vursam dibine
ama olmaz. nefis burada ileri atılcak.

tam oruç borçlarını tutmanın zamanı.
yakında başlarım vucudum elverdiğince. nefsi durdurmanın en güzel yolu.

ben direk yarım bardak süt koyuyorum. un ve tereyağını kavurmuyorum

bu sabah 1 bardak yağlı süt saat 7 de

saat 11 de 1 bardak yağlı süt. açık süt alıyorum . arada kutu süt alırım.

öğlen işe gelince 1 bardak dereotlu mercimek çorba
1 simit
8 kurabiye.

açlıktan gözüm dönmüş. ve kurabiye yanında hibiskus çayı

akşama yemem bi şey sanırım. 1 bardak mercimek çorba içerim gözüm dönerse

regl dönemim yaklaştı 3-4 gün var ama sonrasında bu fikir yapılabilir iftarda eve gidince oluyo yapabilirim canım
benim de öyle. eve varınca oluyor.
sabah kahvaltı derdine sabah namazı da gidiyor . halbuki ezandan önce ayaktayım. ama kılmaya zaman kalmıyor.

Hanimlar yaa
Ben tok olsamda gozum yemkte oluyor bunun bir sebebi varmidir acaba . Dun aksam patates ve biber kizartmasi yedim . Biberi ekmekle yedim normalde toktum ama cikolatayi gorunce dayanamdim . Sanirim iki dilime yakin ekmege cikolata surup yedim tok karnima . Varmidir bunun sebebi 70 olmusimdur belkide

Merhaba kızlar nasılsınız
Ben dün geceyi kötü geçirdim akşam saat 7 gibi lavaboya gittim çok afedersiniz kanlı idrar geldi sonrasında artarak devamı geldi ve idrar yaparken yanma da başladı
Saat 10 gibi acile gittik hemen serum verdiler tabi ben 5 dk da bir wc ye gidiyorum ama bu sefer sırf kan geliyor
İdrarımda kum çıktı muhtemelen böbreklerimde de taş varmış
Sanırım leslie ile yürüyüşün yanısıra ip atladığım için taş kanala düşmüş idrar yollarını tahriş etmiş
Bu nedenle belli müddet spor yapamayacağım umarım beni mazur görürsünüz

Diyet psikolojisi sanırım aklımız hep yemeklerde oluyor :)

ayy canım çok büyük geçmiş olsun allah beterinden korursun tabikide mazur görülür önce sağlık rabbim şifa versin

bendede oluyo aynı durum diyetteyim düşüncesinden hepsi

çok geçmiş olsun. bol su iç
diyet yüzünden olabilir. ama bi kez hayır demelisin.

Bende yiyerek mutlu olanlardanım. Hatta krizim tuttumu ağlarım bile çocuk gibi. Ama şu sıra hayallerim çok motive ediyorum beni...
çok çok geçmiş olsun. Nasıl korkmuşsundur kanı görünce. Tez vakit iyileşirsin inşaallah.

Yasak olan şey ilgini çekmiştir. Kısıtlama kendini. Yasak değil de. Sadece yemek istemiyorum de. Yemezsen çatlıcak durumdaysan da bi lokma ye. Ama yavaş yavaş ye sonra tut kendini. Baktın yok tutamıcan ver onu evdeki birine acilinden bi yere saklasın valla gözüm de iyice dönmüşse ciddi olay çıkartırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…