- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Cok gecmis olsunMerhaba kızlar nasılsınız
Ben dün geceyi kötü geçirdim akşam saat 7 gibi lavaboya gittim çok afedersiniz kanlı idrar geldi sonrasında artarak devamı geldi ve idrar yaparken yanma da başladı
Saat 10 gibi acile gittik hemen serum verdiler tabi ben 5 dk da bir wc ye gidiyorum ama bu sefer sırf kan geliyor
İdrarımda kum çıktı muhtemelen böbreklerimde de taş varmış
Sanırım leslie ile yürüyüşün yanısıra ip atladığım için taş kanala düşmüş idrar yollarını tahriş etmiş
Bu nedenle belli müddet spor yapamayacağım umarım beni mazur görürsünüz
Tokkende olunca cok kotuDiyet psikolojisi sanırım aklımız hep yemeklerde oluyor :)
bendede oluyo aynı durum diyetteyim düşüncesinden hepsi
Yasak olan şey ilgini çekmiştir. Kısıtlama kendini. Yasak değil de. Sadece yemek istemiyorum de. Yemezsen çatlıcak durumdaysan da bi lokma ye. Ama yavaş yavaş ye sonra tut kendini. Baktın yok tutamıcan ver onu evdeki birine acilinden bi yere saklasın valla gözüm de iyice dönmüşse ciddi olay çıkartırım[/QUOTyok mu bunun kolay yolu
sonra da koca bir pişmanlık vijdan azabi gelen kilolar selulitler vs vskantine cips paketleri gelmiş benim nefsimle oynamak için sanırımhepsini yesem nolurki yanınada alsam kolaları gömülsem vursam dibine
pilav 2 kepçe mi ?sabah bir poğaça iki kesme şekerli bir fincan çay
arada ceviz badem fındık üçlüsü
öğleyin menemen
arada bir gofret
akşam iki kepçe pilav iki kepçe kurufasulye
spor malesef yok
su 2 litre içildi
evet cnm ama tepeleme değilpilav 2 kepçe mi ?
sağol kuzum daha önce hamileyken de kum döktüğüm için bu sefer fazla korkmadım ama kanuni boşa dememiş olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diyeBende yiyerek mutlu olanlardanım. Hatta krizim tuttumu ağlarım bile çocuk gibi. Ama şu sıra hayallerim çok motive ediyorum beni...
çok çok geçmiş olsun. Nasıl korkmuşsundur kanı görünce. Tez vakit iyileşirsin inşaallah.
hoşbuldukyeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizgüzel ve yeni enerjinizle beraber yolumuz hızlansın inşallah, düzenli paylaşımlara geçmeye calışıyorum yoğunluktan uğrayamadım kusuruma bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?