Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok gecmis olsun

bendede oluyo aynı durum diyetteyim düşüncesinden hepsi

selam kızlar, 3 gündür menu yazamıyorum sınav haftası aşırı yoğun gecıyor şuan bile yarına soru yetiştirmeye çalışıyorumm..ama çok şükür Allaha diyete tam gaz devam :)) ye ye bunun sonu yok dedim yanı, dengeli yiyorum artık tatlılardan uzak duruyorum, evde de hurma bolluğu var zaten onlardan yiyorum

sağol kuzum daha önce hamileyken de kum döktüğüm için bu sefer fazla korkmadım ama kanuni boşa dememiş olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diye
bugün bol bol dinlendim diyete de çok dikkat etmedim iyileşeyim tam gaz devam inş

İyi akşamlar kızlar. Menüm şöyle:
Sabah 9
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Yeşillik salatalık cherry domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
2 tam ceviz
Ara 11 gibi 2 kuru incir
Öğle 14 :00
1 porsiyondan biraz fazla domates çorbası+kaşar
1 ıspanaklı peynirli gözleme
Ara 1 nescafe sütlü
1 muz
1 havuç
Yarım gözleme
Akşam 19 :00
Çeyrek porsiyon domates çorbası
2 fırın tavuk but (fırın poşetinde kendi yağında)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
4-5 kaşık makarna
Akşam arası için nar yemeyi düşünüyorum. Belki hala bozulmamışsa 1 2 mandalina yerim.
Su 2,5 litreyi buldurcam planıma göre
Spor malesef henüz yapamıyorum

Kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı akşam yemeğim tarhana çorbası ve kıymalı yumurta:)) bugün pilatese başlamak istiyorum artık hayırlısı :))

Kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı akşam yemeğim tarhana çorbası ve kıymalı yumurta:)) bugün pilatese başlamak istiyorum artık hayırlısı :))

Kahvaltı: peynirli dereotlu omlet, 1 bardak portakal-greyfurt suyu
Öğle: 4 mücver 1 avuç ceviz badem
İkindi: Komşuda oturduk ve ben 1 adet tiramisu yedim tatlı krizlerim tutmaya başladı
akşam: 3 köfte 1 kase salata
su : 1.5 lt su ve 1.5 lt tarifini verdiğim çay
spor: akşam 1 saat koşu bandında yürüyüş
cnm çok yemek yemek istemiyor sadece tatlı istiyor nasıl bir şey bu ya, şu an gözümün önüne biter çikolata geliyor , gidip yatıcam

İyi akşamlar, nasılsınız?

Menüm

Sabah
1 lokma simit
Yeşilçay

Öğle
Dürüm adana
Salata

Ara
Cips

Akşam
Tavuk sote
2 tane sigara böreği

Ara
Kuruyemiş

Su: 1 litre

Bu aralar motivasyonum düştü iyice. Su içmeyi bırakmışım nerdeyse
Bir çeki düzen verme zamanı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…