- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
şekercim. bu mamalar çok değil mi. gün içinde fazla kalori almışsın. kalori hesaplama siteleri var . öğünlerini hesaplatıp yiyebilirsin.İyi akşamlar kızlar. Menüm şöyle:
Sabah 9
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Yeşillik salatalık cherry domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
2 tam ceviz
Ara 11 gibi 2 kuru incir
Öğle 14 :00
1 porsiyondan biraz fazla domates çorbası+kaşar
1 ıspanaklı peynirli gözleme
Ara 1 nescafe sütlü
1 muz
1 havuç
Yarım gözleme
Akşam 19 :00
Çeyrek porsiyon domates çorbası
2 fırın tavuk but (fırın poşetinde kendi yağında)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
4-5 kaşık makarna
Akşam arası için nar yemeyi düşünüyorum. Belki hala bozulmamışsa 1 2 mandalina yerim.
Su 2,5 litreyi buldurcam planıma göre
Spor malesef henüz yapamıyorum
beni listeye ekler misin bilmiyorum.Bencede yeni katılanlar başlangıç tarihlerini kilolarını ve hedeflerini yazabilirmi kim var kim yok liste yapayim
canım zaten deneme süresi 15 gün oyüzden takım kilo listesi değilde şuanda takımda kimler var diyebeni listeye ekler misin bilmiyorum.
çünkü hedefimde ısrarcı değilim.
başlangıç 15 kasım çarşamba
başlangıç kilo 53.5
hedef 50
bu hedefe ulaşmam mümkün değil önümüzdeki aylarda. kış mevsimi doğal olarak iştah az daha açık oluyor
kullanıcı adın çok hoş böyle ton ton tatlı bişey gibi geliyo banabaşlangıç 18 kasım cumartesi
başlangıç kilo 77.9
1.hedef 65
2. hedef 59
geçmiş olsun canım grupta kim var kim yok liste yapıcam bilgilerini yazarmısın hangi tarihte katıldın kaç kiloydun hedefinMerhabalar..
Hastaydım bir kaç gündür. Şimdi iyiyim.
Sabah: eti form bisküvi
Büyük bardak 1 şekerli çay
normal birisi için fazla tabi canım benim içinde karbonhidrat fazla ama biraz mecburum yemeğe. 1.midem büyük malesefşekercim. bu mamalar çok değil mi. gün içinde fazla kalori almışsın. kalori hesaplama siteleri var . öğünlerini hesaplatıp yiyebilirsin.
Nasıl büyük bi taşmış çyle.. İyiki atlamışsın ipi.. Geçmiş olsun canım.Merhaba kızlar nasılsınız
Ben dün geceyi kötü geçirdim akşam saat 7 gibi lavaboya gittim çok afedersiniz kanlı idrar geldi sonrasında artarak devamı geldi ve idrar yaparken yanma da başladı
Saat 10 gibi acile gittik hemen serum verdiler tabi ben 5 dk da bir wc ye gidiyorum ama bu sefer sırf kan geliyor
İdrarımda kum çıktı muhtemelen böbreklerimde de taş varmış
Sanırım leslie ile yürüyüşün yanısıra ip atladığım için taş kanala düşmüş idrar yollarını tahriş etmiş
Bu nedenle belli müddet spor yapamayacağım umarım beni mazur görürsünüz
Güzel fikir canım..Kızlar grubu bi listelesek mi ya. Kim var kim yok, nerden nereye gelmiş, hedef kilo yazalım falan...
Geçmiş olsun canım.Merhabalar..
Hastaydım bir kaç gündür. Şimdi iyiyim.
Sabah: eti form bisküvi
Büyük bardak 1 şekerli çay
Ben de sana yazıcaktım bu liste ile ilgilenirmisin diye.. Yazmışsın zaten canım.Bencede yeni katılanlar başlangıç tarihlerini kilolarını ve hedeflerini yazabilirmi kim var kim yok liste yapayim
Akşam değil sabah aç karnına canım.. Cuma sabahı tartı günümüz..cimbomlukiz Akşama tartılıp kilomu bildiririm canım sizinle birlikte paylaşım yapıp kendime hedef koymayı seviyorum
Dünkü öğünlerim karıştı açıkçası ama bugun telafi edeceğim inşallah
tamam olur amaGüzel fikir canım..
Liste işi de sende olsun.. Olurmu?
Akşam değil sabah aç karnına canım.. Cuma sabahı tartı günümüz..
kullanıcı adın çok hoş böyle ton ton tatlı bişey gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?