Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şekercim. bu mamalar çok değil mi. gün içinde fazla kalori almışsın. kalori hesaplama siteleri var . öğünlerini hesaplatıp yiyebilirsin.

Bencede yeni katılanlar başlangıç tarihlerini kilolarını ve hedeflerini yazabilirmi kim var kim yok liste yapayim
beni listeye ekler misin bilmiyorum.
çünkü hedefimde ısrarcı değilim.

başlangıç 15 kasım çarşamba
başlangıç kilo 53.5
hedef 50
bu hedefe ulaşmam mümkün değil önümüzdeki aylarda. kış mevsimi doğal olarak iştah az daha açık oluyor

canım zaten deneme süresi 15 gün oyüzden takım kilo listesi değilde şuanda takımda kimler var diye

cimbomlukiz Akşama tartılıp kilomu bildiririm canım sizinle birlikte paylaşım yapıp kendime hedef koymayı seviyorum

Dünkü öğünlerim karıştı açıkçası ama bugun telafi edeceğim inşallah

şekercim. bu mamalar çok değil mi. gün içinde fazla kalori almışsın. kalori hesaplama siteleri var . öğünlerini hesaplatıp yiyebilirsin.
normal birisi için fazla tabi canım benim içinde karbonhidrat fazla ama biraz mecburum yemeğe. 1.midem büyük malesef 2. İse 5buçuk aylık bi bebişim var. Sadece anne sütü alıyor kuzum. Sütün kalitesi açısından fazla kısamam. Zaten bünye izin vermiyor;baş dönmeleri, el titremesi bi afralar tafralar yavaş yavaş ilerliyorum şekerim.

Nasıl büyük bi taşmış çyle.. İyiki atlamışsın ipi.. Geçmiş olsun canım.

Akşam değil sabah aç karnına canım.. Cuma sabahı tartı günümüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…