- 8 Ekim 2012
- 3.394
- 6.490
- 358
- 36
hesaplamayı şöyle yapıyoruz% nasıl hesaplanıyor
hayırlısı olsun canım bebekmi istiyorsunuz?Hadi bakalım gitsin kilolar
Sabahları kendime sandvinçler hazırlıyorum kahvaltıda aç bırakmayacağım kendimi
Dün öğlen karnabahar, makarna ve sütlaç yedim
Akşamda domates çorbası ve dolma yedim
Tatlıya karşı zaafım varBirde adette olacağım sanırım gerçi midemde bulanıyor bir haftadır hamilemiyim acaba diyede düşünüyorum
canımKızlar selaaam
1 hafta önce 84.3
Bugün 83.3
Yüzde 1.18
Yeni haftada herkese başarılar dilerim. Biraz daha istekli arzulu azimli olmayı hepimiz için isterim. En şişmanınız olarak... Keşke benim kiloma yakın birileri olsaydı
bende ilk başladğımda ne zaman listeye gircem diye sorup duruyodum oluyo bunlarkendimi fazla kaptırmışım pardon ya
Bak seenn
Ya siz hatali degilsiniz de ben ne yapacagimi sasirdim . Sabah ac karnima tartildim 66,6 (tartinin yalancisiyim )@Noona_noona başlangıç 68 kg hedef 60 15 kasım 2017
@ehl-i keyf başlangıç 58 kg hedef 50 14 kasım 2017
Tutuy başlangıç 73 kg hedef 62 16 kasım 2017
@miniciki başlangıç 70.6 kg hedef 55 14 kasım 2017
@knya başlangıç 63 kg hedef 55 18 kasım 2017
merrr başlangıç 85.4 kg hedef 59 14 kasım 2017
@demirleke başlangıç 53.5 kg hedef 50 15 kasım 2017
Arc-en-ciel başlangıç 77.9 kg hedef 59 18 kasım 2017
687403_igt başlangıç 70 kg hedef 60 14 kasım 2017
hatam varsa affola
hmm m aslında yarış gibi bir şey de yapabiliriz bu hafta, spor yarışı mesela
Sekeri bile dusurur mu . Metabolizma hizini yuks3ltmek icin ne ypmak lazim pekiOlmazmı acayip var hemde. Hatta şekerini bile düşürür.
Yagla patlatilmasa misirin bi sakincasi olur mu kiarkadaşlar dün maalesef yine kaçak oldu, 2 parça un helvası ve 1 küçük kase patlamış mısıryani bu hafta bu yaşpasta tiramisu un helvası kaçamakları olmasa kesin 76 olurdum, kahretsin ama yine de kilo verdim bu hafta deneme oldu şimdi daha düzenli bir liste yapacağım kendime.
Ne guzel dusunuyrmuydunuz hamilelikHadi bakalım gitsin kilolar
Sabahları kendime sandvinçler hazırlıyorum kahvaltıda aç bırakmayacağım kendimi
Dün öğlen karnabahar, makarna ve sütlaç yedim
Akşamda domates çorbası ve dolma yedim
Tatlıya karşı zaafım varBirde adette olacağım sanırım gerçi midemde bulanıyor bir haftadır hamilemiyim acaba diyede düşünüyorum
Olar tabikii ben varım cınımmhmm m aslında yarış gibi bir şey de yapabiliriz bu hafta, spor yarışı mesela
Yağsız tuzsuz olursa sakıncası yok canım.Yagla patlatilmasa misirin bi sakincasi olur mu ki
Bende,oyle duaunuyordum da acaba yaniliyor,muyum dedimYağsız tuzsuz olursa sakıncası yok canım.
yağsız tuzsuz da hiç tadı olmuyor ki be yaw, en iyisi ceviz badem böyle durumlarda ama işte film izlerken eşime patlatınca dayanamadım.Yağsız tuzsuz olursa sakıncası yok canım.
Hiç belli olmaz heeee. Dur bakalııım
gençler ben spor yarışı yapamam, emzikliyim.çok yaparsam hemhmm m aslında yarış gibi bir şey de yapabiliriz bu hafta, spor yarışı mesela
Kas yapman lazım canım. Onun içinde spor.Sekeri bile dusurur mu . Metabolizma hizini yuks3ltmek icin ne ypmak lazim peki
ekmek yerine geçtiğini bilerek yediğinde bir sorun yaratmaz tatlımYagla patlatilmasa misirin bi sakincasi olur mu ki
bence de olabilir, yoksa durup durup son anda olmadık şeyler yiyoruz bazen, ya da kuru kayısı hurma da olabilir.%70 oraninda kakaolu bitter cikolata tatli krizi oldugunda imdadimiza yetisse nasil olur . Limiti,varmidir,mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?