Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aksam erken ve hafif yiyince gece cok acikiyorum . Ac kalincada yag yakilmiyor . Bir meyve bir,kac kuruyemis yedim ama o da kesmiyor tavsiyesi olan var mi acaa

gunaydin arkadaşlar . dün klasik bi kalhvalti öğlen . annemlerdeudim sofrada yok yoktu sadece yoğurt yemek zorunda kaldım çünkü kutlama nedeniyle önceki gün abartmıştim . akşamda tavuk ve çorba yedim . 2 gündür yürüyüş yapamiyorum malesef

biz dün akşam dışarıdaydık yediklerim çok saglıklı olmadı,
kahvaltı klasik yumurta peynir zeytin domates salatalık
arada ceviz badem
öğle 1 kepekli kasarlı tost
aksam 1 porsiyon et döner ekmeksiz pilavsız , salata ayran 2 catal kadayıf
spor 30 dk yürüyüş akşam üstü

5. Takımın kaptanı ve saygıdeğer üteleri.
Ben yazın bu takımda çok iyi gidiyordum. Sonra 85. 5 le bir ayrıldım. Şimdi işler vahim bende. Bu sabah 94.7 deyim. Arada bir diyetisyen denedim listeyi yapamadım. Çok morslim bozuktu bu yüzden. Dün eşim öğretmenler günü münasebetiyle bana sürpriz yapmış. bir beslenme uzman vardı ona radevu almış bu güne. Bir akrabam onunla 1u kg verdi. Bu gün ona gideceyim. Buraya da tekrar başlamak istiyorum.

Akşam: İzmir köftesi
Yayla çorbası 1 yarım çorba kaşığı
Bir dilim ince kepek ekmek.
Hahaşlı kek. bir dilim.

Gece Nescafe çok canım istemişti :)

Aksam erken ve hafif yiyince gece cok acikiyorum . Ac kalincada yag yakilmiyor . Bir meyve bir,kac kuruyemis yedim ama o da kesmiyor tavsiyesi olan var mi acaa
Akşam açlığında yağ yakar vücut.. Gündüz açlığı ile akşam açlığı aynı değildir canım.

Hoşgeldin canım. Akraban kaç kilo verdi o kısmısını merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…