Waffle makarna pilav börek patates kizartmasi poğaça dürüm ayni gün yersen oluyo
7 aldım cumadan pazartesiye sonra 2 kg gitti 5 kaldı
Muhtemelen 2 gün kaldı canimŞişliktir heralde canım normal sartlarda bi insan o kadar kilo alamaz regl donemin yakinmi
KesinlikleÇok kötü yav
Bilmiyorum ki canım yasak değildir galibaKız sen senmi aldın o kiloyu nasıl becerdin de hele bi
Accuk arkandan konuştum
Buraya yazdım yasakmi
Rekor kirmissin bacımBilmiyorum ki canım yasak değildir galiba
Evt ya cok yedim ama bukadar olmaz herhalde muhtemelen regl olcam ondandır diyorum inşallah yani
İp sade bigün atlayamadim diğer tüm günler atladımRekor kirmissin bacım
İp mi çok atladın regl üzerine belki ödemdir
Helal olsun ama
İnşallah 1 haftada veririsin
bişey yiyesim yoktu bugün :/uuuuuuvvvv hiçbişey yememişsin ki kuzum
geçen ay az geldiyse birikme yapmıştırMuhtemelen 2 gün kaldı canim
İp sade bigün atlayamadim diğer tüm günler atladıminşallah odemdir gerçi yesilcayimida suyumuda iciom sürekli
Ay inşaallah gitsinler bacim bi haftada
Akşam açlığında yağ yakar vücut.. Gündüz açlığı ile akşam açlığı aynı değildir canım.Aksam erken ve hafif yiyince gece cok acikiyorum . Ac kalincada yag yakilmiyor . Bir meyve bir,kac kuruyemis yedim ama o da kesmiyor tavsiyesi olan var mi acaa
Hoşgeldin canım. Akraban kaç kilo verdi o kısmısını merak ettim..5. Takımın kaptanı ve saygıdeğer üteleri.
Ben yazın bu takımda çok iyi gidiyordum. Sonra 85. 5 le bir ayrıldım. Şimdi işler vahim bende. Bu sabah 94.7 deyim. Arada bir diyetisyen denedim listeyi yapamadım. Çok morslim bozuktu bu yüzden. Dün eşim öğretmenler günü münasebetiyle bana sürpriz yapmış. bir beslenme uzman vardı ona radevu almış bu güne. Bir akrabam onunla 1u kg verdi. Bu gün ona gideceyim. Buraya da tekrar başlamak istiyorum.
Kesinlikle farkım olsun gecen hafta 7 kilo alip dikkatleri üstüme cekmisken bu haftada vermekle cekeyimSen yaparsın ben sana güveniyorum
7 kilo almış hatun sun sen
Ayy inşallah çok az olmustumgeçen ay az geldiyse birikme yapmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?