Bugünde mi tartılıyormuşuz
Öyleymiş ilk sayfada yazıyordu unuttum ben deBugun,tartilmak mi gerekiyordu
Canım ya sen hayatında hiç kilo derdin olmayıp uğraşmadın ya da dalga geçiyorsun. Kız uçan kuş biliyor artık detoks metoksDetoksun,kiloya faudasi varmi diye sorsam
Selam ben elif.bir şey rica etsem takım kaç kişi kaç kilo meslek nedir falan biraz tanıyabilirmiyim sizleri
Hay maşallah.. 16:00 ya kadar uyudunmuKızlar merhaba. Haftasonu iki günde düğün atlattım :)
Cumartesi günü öğle: çeyrek ekmeğe zeytin ezmesi,salatalık,peynir,roka,maydonoz şekersiz çay.
Akşam 9 gibi düğünlerin klasik tabağı su böreği pasta bir kurabiye :)
Birde düğünden sonra yemek verildi gece bir buçukta 8 adet lahana dolması yedim. Lahana turşusu bi tabak da nohut yedim.
Pazar geç kalktım öğlen 4 de uyandım.
üç bardak küçük 1 şekerli çay içtim. bir tane krep yedim. Akşam 9 gibi düğünde yine klasik tabak.
Eve geldiğimde bir dilim kek yedim. daha da birşey yok. :)
Şimdi Termal şort ve kemer sip. verdim.
Artık iş çıkışları 60dakika yürüyüş yapıcam.
Hay maşallah.. 16:00 ya kadar uyudunmuve ne zamandır 16:00 öğle oluyor
Hemen gider ama ben iki gundur bildiginiz doymuyorum,ve canim cok serbetli tatli istiyorKolay gelsin canım.
Bir iki tencere sağlıklı yemekler yapsan da onları yesen 2 -3 gün en azından hasarsız atlatırsın.
Az ders saati ile olur canım
Maşallah büyümüş kuzu.
400 gr ne ki hemen gider.
Menü güzel afiyet olsun canım.
Evet pazartesi de kilo kontrolü için gerekiyor.
Limonlu elmalının tarifini yazar mısın.
Ben de denemek istiyorum.
Hayatim boyunca kilo derdim oldu olmadigi zamanlar da kendi kendine gitti kilolar . Ama kilo verme konusunda bu sayfayi okudukca cehaletimi goruyorum sordugum sorulara bakarsaniz cok acik görülür zaten . Detoksu elbette ilk defa duymadim ama ben sadece vucuttaki toksinleri vs atmada ise yaradigini biliyordum kilo vermeye yardimci oldugunu hic bilmiyordum bu da benim,cehaletimCanım ya sen hayatında hiç kilo derdin olmayıp uğraşmadın ya da dalga geçiyorsun. Kız uçan kuş biliyor artık detoks metoks
Cuma dişimden dolayı doktora gidicem 4 dişimi alcak dikiş atıcak snra insallah yemem o ara zayıflarımHiç sorma yaa
cnm bazı vücutlar şişkinlik yapıyor çok çabuk onlarda etkili bir de yağ yakımını artıran, metabolizmayı hızlandıran bazı yiyecekler oluyor, tabi uzun süreli olmaz detoks, ( zaten ben hayatta uzun süreli yapamam ) bu sefer yan etkileri olur ama işte haftada 1 ya da çok şişkinlik olduğunda 3 günlük bir kür kilo atımına çok yardımcı olabiliyor, sıvı detoksu, yoğurt kürü,elma sirkesi bal su karışımları fln. Tabi mide hassasiyetine dikkat etmek lazım, ben mesela sabahları elma sirkeli ya da limonlu ılık su içeyim diyorum ama midemi ağrıtıyor biraz. Diyet yöntem ve deneyimleri kısmında denenmiş kürler var sanırım, patates diyeti, hurma diyeti, elma diyeti vs.Hayatim boyunca kilo derdim oldu olmadigi zamanlar da kendi kendine gitti kilolar . Ama kilo verme konusunda bu sayfayi okudukca cehaletimi goruyorum sordugum sorulara bakarsaniz cok acik görülür zaten . Detoksu elbette ilk defa duymadim ama ben sadece vucuttaki toksinleri vs atmada ise yaradigini biliyordum kilo vermeye yardimci oldugunu hic bilmiyordum bu da benim,cehaletim
cehalet demeyelim canım, her konuya hakim olmak zorunda değiliz. Ne bileyim şaşırdım bende.Hayatim boyunca kilo derdim oldu olmadigi zamanlar da kendi kendine gitti kilolar . Ama kilo verme konusunda bu sayfayi okudukca cehaletimi goruyorum sordugum sorulara bakarsaniz cok acik görülür zaten . Detoksu elbette ilk defa duymadim ama ben sadece vucuttaki toksinleri vs atmada ise yaradigini biliyordum kilo vermeye yardimci oldugunu hic bilmiyordum bu da benim,cehaletim
amanın geçmiş olsun çok. Ben 20liklri çektirdiğimde uyuşukluk geçesiye kadar yeme demişti doktor. Anlamadan dilime zarar verebilirmişim. Ayy sündüydüm açlıktanCuma dişimden dolayı doktora gidicem 4 dişimi alcak dikiş atıcak snra insallah yemem o ara zayıflarım
Menün güzel ama benim gibi tatlıyı çok seviyorsunuz sanırım :)Bugün ki menum
Sabah
2 dilim tb ekmegi
2 -3 kaşık lor
10 zeytin
Ara
1 haslanmis yumurta
1 dilim elma
1/3 muz
Bir tabak barbunya corba
1 tabak ispanak
2 kare bitter cikolata
Ara 2 portakal
1 lavila cikolata
Aksam
Sucuklu yumurta biber tursusu
Ceyrek beyqz ekmek
YORUM YAPAR MISINIZ
Hoşgeldiniz her zaman aramızda görmek isteriz :)Selamnapıyosunuz kızlar.
Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.
İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Zaten 3 haftada listeye de giremem.
Bu arada buralar çok değişmiş ya :)
Zereno cimbomlukiz @_perina_ nerdesiniz kankiştolarım
Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasınen zayıf üyesiyim buranın
Bide ben takımın motivasyoncusuyum
Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderimne dersiniz
Hoşbulduk canım :) kaç kilo ile başladın boyun hedefin kaçHoşgeldiniz her zaman aramızda görmek isteriz :)
160 boyundayımHoşbulduk canım :) kaç kilo ile başladın boyun hedefin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?