Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir şey rica etsem takım kaç kişi kaç kilo meslek nedir falan biraz tanıyabilirmiyim sizleri
Selam ben elif.
38 yaşında iki kız annesi bir öģretmenim.
94.7 kg mım şu an boyum 170 cm.
Hedefim aşamalı olarak önce 82 sonra 75 ve finali de 68 ile yaparsam benden mutlusu olmaz.

Hay maşallah.. 16:00 ya kadar uyudunmuve ne zamandır 16:00 öğle oluyor

Hemen gider ama ben iki gundur bildiginiz doymuyorum,ve canim cok serbetli tatli istiyor

Canım ya sen hayatında hiç kilo derdin olmayıp uğraşmadın ya da dalga geçiyorsun. Kız uçan kuş biliyor artık detoks metoks
Hayatim boyunca kilo derdim oldu olmadigi zamanlar da kendi kendine gitti kilolar . Ama kilo verme konusunda bu sayfayi okudukca cehaletimi goruyorum sordugum sorulara bakarsaniz cok acik görülür zaten . Detoksu elbette ilk defa duymadim ama ben sadece vucuttaki toksinleri vs atmada ise yaradigini biliyordum kilo vermeye yardimci oldugunu hic bilmiyordum bu da benim,cehaletim

• Merhabalar ben de zayıflama maratonuna yarın başlıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Avukat ve akademisyen adayıyım. Yarın yani 28.11.2017 tarihi itibari ile ilk Akupunktur ile zayıflama randevuma gideceğim.
  • Benimle ilgilenecek olan doktor bey alanında uzman 3-4 ayrı professorun referans olduğu bir doktor. Doktor Alparslan Bilen.O yüzden güvendim ve ikna oldum.
  • Seans ücreti 150 TL. Her hafta gitmem gerekiyor. Kilo vermek için ve bunu geri almamak için değer diye düşündüm.Her hafta değişen bir diyet listesi ve değişen iğneler...:) Ne kadar sürecek bu maraton diye sorduğumda bana yöneltilen cevap '' Ne kadar kilo vermek istiyorsanız'' şeklinde oldu.
  • Vermek istediğim kilo 25-27 kilo arası. Yani uzun bir maraton beni bekliyor. Bu yüzden heyecanlıyım.
  • Özellikle kadın olarak kendimizi güzel hissetmek ve sağlıklı ve aktif hissetmek çok önemli. Haylayf isimli bir kullanıcı arkadaş ''akupunktur ile zayıflama'' isimli bir bölüm açmış ordan adım adım aldığım tedavi ve sonuçları hakkında sizinle yaşadıklarımı paylaşacağım. Çünkü burada artık on binlerce mesaj birikmiş artık :) Bence bu kadar vakit, nakit ve emek gerektiren maratonda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum. İZmir'den sevgiler :)

cnm bazı vücutlar şişkinlik yapıyor çok çabuk onlarda etkili bir de yağ yakımını artıran, metabolizmayı hızlandıran bazı yiyecekler oluyor, tabi uzun süreli olmaz detoks, ( zaten ben hayatta uzun süreli yapamam ) bu sefer yan etkileri olur ama işte haftada 1 ya da çok şişkinlik olduğunda 3 günlük bir kür kilo atımına çok yardımcı olabiliyor, sıvı detoksu, yoğurt kürü,elma sirkesi bal su karışımları fln. Tabi mide hassasiyetine dikkat etmek lazım, ben mesela sabahları elma sirkeli ya da limonlu ılık su içeyim diyorum ama midemi ağrıtıyor biraz. Diyet yöntem ve deneyimleri kısmında denenmiş kürler var sanırım, patates diyeti, hurma diyeti, elma diyeti vs.

cehalet demeyelim canım, her konuya hakim olmak zorunda değiliz. Ne bileyim şaşırdım bende.
Mesela ben detoks insanı değilimdir. En fazla 1 gün sürer...

Cuma dişimden dolayı doktora gidicem 4 dişimi alcak dikiş atıcak snra insallah yemem o ara zayıflarım
amanın geçmiş olsun çok. Ben 20liklri çektirdiğimde uyuşukluk geçesiye kadar yeme demişti doktor. Anlamadan dilime zarar verebilirmişim. Ayy sündüydüm açlıktan

Bugün ki menum
Sabah
2 dilim tb ekmegi
2 -3 kaşık lor
10 zeytin
Ara
1 haslanmis yumurta
1 dilim elma
1/3 muz
Bir tabak barbunya corba
1 tabak ispanak
2 kare bitter cikolata
Ara 2 portakal
1 lavila cikolata
Aksam
Sucuklu yumurta biber tursusu
Ceyrek beyqz ekmek

YORUM YAPAR MISINIZ

Menün güzel ama benim gibi tatlıyı çok seviyorsunuz sanırım :)

Selam napıyosunuz kızlar.

Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.

İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım 3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Zaten 3 haftada listeye de giremem.

Bu arada buralar çok değişmiş ya :)

Zereno cimbomlukiz @_perina_ nerdesiniz kankiştolarım

Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasın en zayıf üyesiyim buranın
Bide ben takımın motivasyoncusuyum

Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderim ne dersiniz

Hoşgeldiniz her zaman aramızda görmek isteriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…