Selamnapıyosunuz kızlar.
Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.
İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Zaten 3 haftada listeye de giremem.
Bu arada buralar çok değişmiş ya :)
Zereno cimbomlukiz @_perina_ nerdesiniz kankiştolarım
Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasınen zayıf üyesiyim buranın
Bide ben takımın motivasyoncusuyum
Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderimne dersiniz
günaydın kızlar az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
Öncelikle oğluşuna ve sana çok geçmiş olsun..
Canım buraya yazmadığında bilememki durumunu.. Telefonum var sende.. Ordan bile yazabilirdin..
İnsiyatif kullandım izne ayırdım.. Yoksa bu durumlar kural ihlali olduğundan diskalifiye olması gerekiyor üyenin..
Öyle bi suçlarcasına yazmışsınki ben iyilik yaptığım halde suç işlediğimi düşündüm.
ben varım yarışa ama kilom yakın değil nerdeyse 20 kilo fark var yaniiGünaydınn
dün akşamki menüm
1 kase çorba
haşlama patatesli az etli
4 kaşık bulgur pilavı
bunlarla iftar yaptım ve sabah tartıldığımda 56.4 düm
bugun ara verdim oruca sahur yapamadım
sabah yarım simit bir dilim süzme peynir ile kahvaltı yaptım öğretmen işi
spor konusunda motivasyona ve gaza ihtiyacım var kiloma yakın biriyle bir haftalık yarışa girebilriim
selam canım hoşgeldin
ben dün evde değildim tartılamadım bikaç gündür buralarada uğrayamıyorum zaten
tartıl bakalım kaç olmuşsun merakla bekliyorum
takımın motivasyoncu konusunda sonuna kadar katılıyorum
Geçmiş olsun canımgünaydın
beni bilgim dışında izne ayırmışsınız
oğlum hastaydı arkasından ben hasta oldum yoğun bir dönem geçirdim.
Hoşgeldin canım
Yeni topiğime de gel.. Sağlıklı beslenip ip atlayarak kilo ver deneyimleri topiği..
Canım benim hoşgeldinMerhaba 2.takımın güzelleri
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef ) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükürİzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Kaptanım @akrep33 @ayperest im(dönmüş şükür)
cimbomlukiz 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum
Sende hoşgeldin kuzumMerhaba 2.takımın güzelleri
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef ) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükürİzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
Hoşgeldin canım
Yeni topiğime de gel.. Sağlıklı beslenip ip atlayarak kilo ver deneyimleri topiği..
kaptana sormuşsun ama ben atladımAkrepcim bu topik hangi başlıkta bulamadım da
kaptana sormuşsun ama ben atladım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-deneyimlerimiz.1040614/page-71#post-53662513[/QUOT
çok teşekkür ederim
cimbomlukız senin yaşın ve kilon kaçkaptana sormuşsun ama ben atladım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-deneyimlerimiz.1040614/page-71#post-53662513
yaşım 29 boyum 1.67 kilom 58.5 i görmüştüm ama şuan 62 lerde regl olcam sanırım ondancimbomlukız senin yaşın ve kilon kaç
hayırlısı olsun canım kısmetMerhaba kızlar nasılsınız :)
Bende bikaç gündür çok yoğundum girip listemi paylaşamadım açıkçası işthımda yerideydi bide hamilemiyim acaba diye düşünüyorken bugün adet oldum, tatlı isteklerinin sebebi belli oldu
Bugünden sonra bir düzene sokacağım inşallah
Hoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsünCanım benim hoşgeldin
Seni gördüğüme çok mutlu oldum ya veee 7lere düşmüşsün ya maşallah sana inanamıyorum
Ben kilo aldım yine
Çokta kalamayacağım buralarda.
Ya da belki kalırım ama aktif olamam sınavlarım yaklaştığında.
Yine sıkıldım habire ne yiyeceğimi düşünmekten miskinlikten. Ve eski hafifliğimde gitti.
Sen maşallah her işi bir arada götürebiliyorsun. Ben hedefime ulaşmadan sen beni de geçersin belkim
Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçlu
güzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorumHoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsünverelim gitsin şu kiloları bizde rahatlayalım onlarda
Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçludemek hepimizin 10ar kilosu kaldı o zaman yarışabiliriz bakalım kim daha önce mezun olacak
Merhaba 2.takımın güzelleri
yaşım 29 boyum 1.67 kilom 58.5 i görmüştüm ama şuan 62 lerde regl olcam sanırım ondan
amin canım inşallahSon 10 kilo ne kiz.
Maşallah size.
Darısı bize.
Kiz zaten zayıf sen. Ben bu kiloda olsam zaten ideal derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?