- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Cok seviyorum ve en buyuk zaafim malesef . Iki gundur soyledigim gibi acayip serbetli tatli istegim varMenün güzel ama benim gibi tatlıyı çok seviyorsunuz sanırım :)
Regl günü yaklaşmış olabilir miCok seviyorum ve en buyuk zaafim malesef . Iki gundur soyledigim gibi acayip serbetli tatli istegim var
Hosgeldiniz neguzel enerjiniz kelimelere yansiyorSelamnapıyosunuz kızlar.
Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.
İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Zaten 3 haftada listeye de giremem.
Bu arada buralar çok değişmiş ya :)
@Zerenocimbomlukiz @_perina_ nerdesiniz kankiştolarım
Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasınen zayıf üyesiyim buranın
Bide ben takımın motivasyoncusuyum
Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderimne dersiniz
5 gun oldu biteliRegl günü yaklaşmış olabilir mi
benim 4 20'lik dişimide alcaklar her hafta 1 tane 1 ay aç kalcam demek daha sonra diş etimi kısaltcaklar 4 tane çürük var dolgu olcak tel takılıcak daha demekki uzun süre aç kalcamcehalet demeyelim canım, her konuya hakim olmak zorunda değiliz. Ne bileyim şaşırdım bende.
Mesela ben detoks insanı değilimdir. En fazla 1 gün sürer...
amanın geçmiş olsun çok. Ben 20liklri çektirdiğimde uyuşukluk geçesiye kadar yeme demişti doktor. Anlamadan dilime zarar verebilirmişim. Ayy sündüydüm açlıktan
160 boyundayım
Başlangıç 58 şimdi 57.5
Hedef50
Teşekkür ederim canım :)Hosgeldiniz neguzel enerjiniz kelimelere yansiyor
benim 4 20'lik dişimide alcaklar her hafta 1 tane 1 ay aç kalcam demek daha sonra diş etimi kısaltcaklar 4 tane çürük var dolgu olcak tel takılıcak daha demekki uzun süre aç kalcam
kendime psikolojik baskı yapıcam :)Süpermiş çok uzun bi yolun yok deseneben yarın bi tartılayım belki yakın kilolarda olabiliriz yarışırız :)
Teşekkür ederim canım :)
Aaaa tanıdık biri
Bu diş işlerini fırsata çevir sen ama tele güvenme telli melli gayette yeniyor yani
selam canım hoşgeldinSelamnapıyosunuz kızlar.
Ben geri geleyim birkaç haftalığına diyorumda gelemiyorum bir türlü adapte olamadım.
İzne 53.5 ile ayrılmıştım. Hiç tartılmadım. Bu sabah kaç kiloyum diye tartılacaktım unuttum. Eminim ki çok kilo aldım3 hafta kadar dönüp sonra geri ayrılıp ocak ayının ortalarında tamamen dönüp hedefime ulaşmayı planlıyorum aslında.
Ben izne ayrılmış olan bir üyeyim sizler kaç kilodasınız bilmiyorum ama ben kendimi övmek gibi olmasınen zayıf üyesiyim buranın
Siz beni 3 hafta için bi motive ediverinde ben sizi 3 hafta uçurur giderimne dersiniz
Çok reklam kokuyor paylaşımınız.. Teni üye başvurusu sandımdı ben de..
- Merhabalar ben de zayıflama maratonuna yarın başlıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Avukat ve akademisyen adayıyım. Yarın yani 28.11.2017 tarihi itibari ile ilk Akupunktur ile zayıflama randevuma gideceğim.
- Benimle ilgilenecek olan doktor bey alanında uzman 3-4 ayrı professorun referans olduğu bir doktor. Doktor Alparslan Bilen.O yüzden güvendim ve ikna oldum.
- Seans ücreti 150 TL. Her hafta gitmem gerekiyor. Kilo vermek için ve bunu geri almamak için değer diye düşündüm.Her hafta değişen bir diyet listesi ve değişen iğneler...:) Ne kadar sürecek bu maraton diye sorduğumda bana yöneltilen cevap '' Ne kadar kilo vermek istiyorsanız'' şeklinde oldu.
- Vermek istediğim kilo 25-27 kilo arası. Yani uzun bir maraton beni bekliyor. Bu yüzden heyecanlıyım.
- Özellikle kadın olarak kendimizi güzel hissetmek ve sağlıklı ve aktif hissetmek çok önemli. Haylayf isimli bir kullanıcı arkadaş ''akupunktur ile zayıflama'' isimli bir bölüm açmış ordan adım adım aldığım tedavi ve sonuçları hakkında sizinle yaşadıklarımı paylaşacağım. Çünkü burada artık on binlerce mesaj birikmiş artık :) Bence bu kadar vakit, nakit ve emek gerektiren maratonda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum. İZmir'den sevgiler :)
Canım menülerine yoğurt da ekleSabah küçük bir tost iki şekerli çay
Ara muz
Öğleyin bir kase şehriye çorbası iki ince dilim ekmek
Ara 3 kayısı 2 kuru incir
Akşam 3 köfte üç çatal spagetti
Hoşgeldin canımSelamnapıyosunuz kızlar.
TMm akrep cimCanım menülerine yoğurt da ekle
Ben o üyeyi kiblemiştim dün geceÇok reklam kokuyor paylaşımınız.. Teni üye başvurusu sandımdı ben de..Kazen bi baksın bilir kişi olaraktan
Öncelikle oğluşuna ve sana çok geçmiş olsun..günaydın
beni bilgim dışında izne ayırmışsınız
oğlum hastaydı arkasından ben hasta oldum yoğun bir dönem geçirdim.
Kuzum bence ideale yaklaştıkçaverilmesi daha da zor oluyorSüpermiş çok uzun bi yolun yok deseneben yarın bi tartılayım belki yakın kilolarda olabiliriz yarışırız :)
Teşekkür ederim canım :)
Aaaa tanıdık biri
Bu diş işlerini fırsata çevir sen ama tele güvenme telli melli gayette yeniyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?