Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hosgeldiniz neguzel enerjiniz kelimelere yansiyor

benim 4 20'lik dişimide alcaklar her hafta 1 tane 1 ay aç kalcam demek daha sonra diş etimi kısaltcaklar 4 tane çürük var dolgu olcak tel takılıcak daha demekki uzun süre aç kalcam

160 boyundayım
Başlangıç 58 şimdi 57.5
Hedef50

Süpermiş çok uzun bi yolun yok desene ben yarın bi tartılayım belki yakın kilolarda olabiliriz yarışırız :)

Hosgeldiniz neguzel enerjiniz kelimelere yansiyor
Teşekkür ederim canım :)
benim 4 20'lik dişimide alcaklar her hafta 1 tane 1 ay aç kalcam demek daha sonra diş etimi kısaltcaklar 4 tane çürük var dolgu olcak tel takılıcak daha demekki uzun süre aç kalcam

Aaaa tanıdık biri

Bu diş işlerini fırsata çevir sen ama tele güvenme telli melli gayette yeniyor yani

dünki menüm
kahvaltı 11.00
2 dilim ekmek
peynir
salata

öğle 15.00
salata
1 dilim ekmek

ara 17.00
2 mandalina

akşam 20.00
1 kase çorba
3 biber dolması
yoğurt

1.5 lt su
1 saat yürüyüş

bugünkü menüm
kahvaltı 10.00
4 mandalina

öğle 12.45
1 bol salatalı şinitzel dürüm
1 bardak ayran

ara 18.00
yarım simit
biraz leblebi

akşam 20.30
3 biber dolması
yoğurt
yarım dilim ekmek

1.5 lt su
1.5 saat yürüyüş

kendime psikolojik baskı yapıcam :)

selam canım hoşgeldin
ben dün evde değildim tartılamadım bikaç gündür buralarada uğrayamıyorum zaten
tartıl bakalım kaç olmuşsun merakla bekliyorum
takımın motivasyoncu konusunda sonuna kadar katılıyorum

Çok reklam kokuyor paylaşımınız.. Teni üye başvurusu sandımdı ben de.. Kazen bi baksın bilir kişi olaraktan

Hoşgeldin canım
Yeni topiğime de gel.. Sağlıklı beslenip ip atlayarak kilo ver deneyimleri topiği..

günaydın
beni bilgim dışında izne ayırmışsınız
oğlum hastaydı arkasından ben hasta oldum yoğun bir dönem geçirdim.
Öncelikle oğluşuna ve sana çok geçmiş olsun..
Canım buraya yazmadığında bilememki durumunu.. Telefonum var sende.. Ordan bile yazabilirdin..
İnsiyatif kullandım izne ayırdım.. Yoksa bu durumlar kural ihlali olduğundan diskalifiye olması gerekiyor üyenin..
Öyle bi suçlarcasına yazmışsınki ben iyilik yaptığım halde suç işlediğimi düşündüm.

Kuzum bence ideale yaklaştıkçaverilmesi daha da zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…