- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
canım 79,1 sanırımTartıldım 69,1
canım 79,1 sanırım69,1 olsa havalara uçman lazım
bilinçaltında 10 kiloyu vermişssin kaptan dicektim bendeKız o neee şimdi görünce noluyo dedim bilinçaltımın oyunlarına bakarmısın beynim 7li rakamları kabul etmiyosa demekki
ohhh ya ne güzel al eline sade kahve hem metobolizma çalışsın hem keyifgünaydın arkadaşlar, lapa lapa kar yağmış gece, ,şöyle pencere yanında tam sıcak bir şyeler içmelik.
2 hafta sonra girebilirsin canım listeyeeee şimdi ben ne kadar süre liste dışı olacağım.
tam takım aktifleşti motive olabileceğim derken izin işi beni gerdi açıkçası.
bencede başlasın yarışma 1 ocak hem fikiriz bence sen birincisinKızlarrrrr yarış başlasın o zaman baştan söyleyim dişli bir rakibimamma velakin şu sonradan kilo alanlar daha şanslı daha çabuk verirler tabiki pes etmek Yok tam gaz yarışıcam inş bakalım kim 1. Olup hedefine ulaşacak
Merhaba çok teşekkür ederim kızım 5buçuk aylık. Allaha şükür sadece anne sutu aliyor. Emziren anne diyetine göre karbonhidrat hakkım var. O yüzden bu kadar ekmek yiyorum.
Sana da çok geçmiş olsun. Gittikçe daha mı zor daha mı kolay bu çocuk işi anlayamadım. Neyse buna da şükür... Şuanda iyi kızım zaten. Takipteyim
En son cuma 83.3 tüm sanırım. Son hedefim 59.boyum 1.65 ilk hedefim 79.
vallahi anlamadım bu neyin nesi. Bi indi bi çıktı yoruldu yavrum yazık. Bizde de hiç uyku yok. Bu gece uyuruz inşaallah. Size de iyi uykular dilerim
canım 79,1 sanırım69,1 olsa havalara uçman lazım
Kız o neee şimdi görünce noluyo dedim bilinçaltımın oyunlarına bakarmısın beynim 7li rakamları kabul etmiyosa demekki
Bence sen yine buralarda takıl uzaklaşma. Listeye de ne zaman girersen artık. Aramızda oleee şimdi ben ne kadar süre liste dışı olacağım.
tam takım aktifleşti motive olabileceğim derken izin işi beni gerdi açıkçası.
Evet başlayalım artıkın peki yarış süremiz ne zamana kadar 1 Ocak olsun :) bu arada 78,8 olmuşum ben bugün tartıldım
Geçmiş olsun size de. Soğuktan hasta olmak bir tek bizim millette var dedi doktor. O kadardan bir şey olmaz herhalde yaCok gecmis olsun benim,kizimda sbah 5 den beri atesli .yan disler cikiyor onun da payi vardir sanirim . Dum cok ksa sureli yahgmur altinda kaldik cok kalmadik ama belki ondan da olmustur diye dusunuyorum
Canım sebzen yok peynirin yok. Böyle kilo verirsin totalde kalori az ama sağlıklı olmaz. Normal beslenmeye geçtiğinde yada herhangi bir kaçamakta vücut depolar.Merhaba kızlar.
dün ki menüm.
Sabah: Eti form kepekli bisküvi- Büyük bir şekerli çay.
Öğle: Orman kebabı, bir yarım kepçe prinç pilavı
bir dilim ince ekmek
yoğurt.
akşam: 5 adet patates haşlaması kırmızı pul biberle.
birde küçük bardak çay.
Hergün 750ml iki şişe su bitiriyorum :)))
Bugün de termal şortum gelirse yürüyüşe başlayacağım.
ay sevindim o zaman gittikçe daha kolay olmasına ihtiyacım var. Yalnızım gurbetteyim. Zor oluyor valla.Aaa emziriyor muydun bilmiyordum canım o zaman gayet iyiöğün atlama dikkat et küçükmüş daha.
Bence gittikçe daha kolay :)
Hedefin güzel canım kaç yaşındaydın merak hep
beğendim canım afiyet olsun
Merhaba kızlar.
dün ki menüm.
Sabah: Eti form kepekli bisküvi- Büyük bir şekerli çay.
Öğle: Orman kebabı, bir yarım kepçe prinç pilavı
bir dilim ince ekmek
yoğurt.
akşam: 5 adet patates haşlaması kırmızı pul biberle.
birde küçük bardak çay.
Hergün 750ml iki şişe su bitiriyorum :)))
Bugün de termal şortum gelirse yürüyüşe başlayacağım.
günaydın arkadaşlar, lapa lapa kar yağmış gece, ,şöyle pencere yanında tam sıcak bir şyeler içmelik.
Evet başlayalım artıkın peki yarış süremiz ne zamana kadar 1 Ocak olsun :) bu arada 78,8 olmuşum ben bugün tartıldım
Kızlarrrrr yarış başlasın o zaman baştan söyleyim dişli bir rakibimamma velakin şu sonradan kilo alanlar daha şanslı daha çabuk verirler tabiki pes etmek Yok tam gaz yarışıcam inş bakalım kim 1. Olup hedefine ulaşacak
Ne guzel beni de motive edinMaşallah süpersin.
Ben de deniyeceğim.
Ben de olayım.
Bu sefer hedefe ulaşmadan buradan gitmek yok. 100 gr 100gr versem de buradan gitmeyeceğim.
Hemen bir ip alayım yarın.
Başlıyayım en kısa zamanda.
Afiyet olsun.
Güzel menü
Yeme kuzum.
Yerken ki 2 dk lık mutluluk donra pişmanlığa döbüşüyor.
Zerenom hiç sorma 95 lere geldim.
Moralmen yerlerdeyim.
Giyecek kıyafetim kalmadı.
Çok mutsuzum. Ama burada sizinle konuştum ya şu iki gündür enerji geldi bana.
Fena değil.
Afiyet olsun.
Bu olmayaydı iyidi.
Spor harika.
Fazla geldi bana biraz.
Öğle düşünme canım.
Azimle yaparsak niyr olmasın.
Ben bj sefer çok motive oldum.
Csnım çok gećmiş olsun.
Cok fazla hemdeMaşallah süpersin.
Ben de deniyeceğim.
Ben de olayım.
Bu sefer hedefe ulaşmadan buradan gitmek yok. 100 gr 100gr versem de buradan gitmeyeceğim.
Hemen bir ip alayım yarın.
Başlıyayım en kısa zamanda.
Afiyet olsun.
Güzel menü
Yeme kuzum.
Yerken ki 2 dk lık mutluluk donra pişmanlığa döbüşüyor.
Zerenom hiç sorma 95 lere geldim.
Moralmen yerlerdeyim.
Giyecek kıyafetim kalmadı.
Çok mutsuzum. Ama burada sizinle konuştum ya şu iki gündür enerji geldi bana.
Fena değil.
Afiyet olsun.
Bu olmayaydı iyidi.
Spor harika.
Fazla geldi bana biraz.
Öğle düşünme canım.
Azimle yaparsak niyr olmasın.
Ben bj sefer çok motive oldum.
Csnım çok gećmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?