Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kızlar.
dün ki menüm.

Sabah: Eti form kepekli bisküvi- Büyük bir şekerli çay.
Öğle: Orman kebabı, bir yarım kepçe prinç pilavı
bir dilim ince ekmek
yoğurt.

akşam: 5 adet patates haşlaması kırmızı pul biberle.
birde küçük bardak çay.

Hergün 750ml iki şişe su bitiriyorum :)))
Bugün de termal şortum gelirse yürüyüşe başlayacağım.

eee şimdi ben ne kadar süre liste dışı olacağım.
tam takım aktifleşti motive olabileceğim derken izin işi beni gerdi açıkçası.

bencede başlasın yarışma 1 ocak hem fikiriz bence sen birincisin bende gönüllerin birincisi olurum artık napalım senin hedefe 9.8 kilo var benimde 13,5 yarışıp görücez

Aaa emziriyor muydun bilmiyordum canım o zaman gayet iyi öğün atlama dikkat et küçükmüş daha.
Bence gittikçe daha kolay :)
Hedefin güzel canım kaç yaşındaydın merak hep

kızlar günaydın

şimdi yarışa girenler Zereno ayperest Ellssa H hedef25 cimbomlukiz
bu sabah tartıldım 63.5 +13,5 fazlam var

Ben bugün tartılmayı unuttum
Dünkü kilo mu baz alıyorum.
10.2 fazla var

canım 79,1 sanırım 69,1 olsa havalara uçman lazım

Kız o neeeşimdi görünce noluyo dedimbilinçaltımın oyunlarına bakarmısınbeynim 7li rakamları kabul etmiyosa demekki

eee şimdi ben ne kadar süre liste dışı olacağım.
tam takım aktifleşti motive olabileceğim derken izin işi beni gerdi açıkçası.
Bence sen yine buralarda takıl uzaklaşma. Listeye de ne zaman girersen artık. Aramızda ol
Evet başlayalım artıkın peki yarış süremiz ne zamana kadar 1 Ocak olsun :) bu arada 78,8 olmuşum ben bugün tartıldım

1 ocağa kadar nasıl 10 lilo vercez kız sen verirsin tabii dişli rakip

Cok gecmis olsun benim,kizimda sbah 5 den beri atesli .yan disler cikiyor onun da payi vardir sanirim . Dum cok ksa sureli yahgmur altinda kaldik cok kalmadik ama belki ondan da olmustur diye dusunuyorum
Geçmiş olsun size de. Soğuktan hasta olmak bir tek bizim millette var dedi doktor. O kadardan bir şey olmaz herhalde ya
Canım sebzen yok peynirin yok. Böyle kilo verirsin totalde kalori az ama sağlıklı olmaz. Normal beslenmeye geçtiğinde yada herhangi bir kaçamakta vücut depolar.
Aaa emziriyor muydun bilmiyordum canım o zaman gayet iyi öğün atlama dikkat et küçükmüş daha.
Bence gittikçe daha kolay :)
Hedefin güzel canım kaç yaşındaydın merak hep
ay sevindim o zaman gittikçe daha kolay olmasına ihtiyacım var. Yalnızım gurbetteyim. Zor oluyor valla.
Bazen ne denk gelirse onu yiyorum işte. 31 yaşındayım canım. Geri kalan hayatımı fit olarak fotoğraf çekilmekten kaçmayarak geçirmek istiyorum

Günaydın hayırlı kandiller azimli güçlü istikrarlı arkadaşlarım
Grup kalabalıklaltı, bende hatlar karıştı . Tam takip de edemiyorum açıkçası. Burası gerçekten beni motive ediyor. Hepimiz el ele tutuşmuş kır çiçekleriyle dolu bahçelere yürüyormuşuz gibi. Sabah şekerliliğimle sizi daha fazla zehirlemeden kaçıyorum efendim.
Noldun sen böyle derseniz uyudum canlarım. Uyku seni seviyorum

beğendim canım afiyet olsun

Teşekkür edetim canım.

kızlar günaydın

şimdi yarışa girenler Zereno ayperest Ellssa H hedef25 cimbomlukiz
bu sabah tartıldım 63.5 +13,5 fazlam var

Evet ben de yarıştayım sizinle.
Yılbaşına kadar 10 kg vermek istiyorum.

Güzel canım afiyet olsun.

günaydın arkadaşlar, lapa lapa kar yağmış gece, ,şöyle pencere yanında tam sıcak bir şyeler içmelik.

Kız nere burası.
Ozledim kar yağmasını

H hedef25 kuzum üzülme beraber vericez kiloları inş ama artık bırakmak Yok tamam mı:)

Yok yok zerenocum.
Bu sefer yaza kadar 75 hedefim var.
Yazın da yoğun bir spor ve diyetle 68 i görsrm yeter.

Evet başlayalım artıkın peki yarış süremiz ne zamana kadar 1 Ocak olsun :) bu arada 78,8 olmuşum ben bugün tartıldım

Hadi bakalım.
Ben de bu sabah 94.3 üm.
Kızlar yarışta olanlar yazsın bir liste tutalım.
Ben bu görevi alıyorum.
Her cuma başlangıç ve şu anki kilo ve totalda farkı liste haline getirip yazarım. Anlaştık.

Ben de isteyincd dişli olabiliyorum.
Beni de yabana atmayı .

Ne guzel beni de motive edin
Bir kac gundur iyice abattim yemeyi
Cok fazla hemde
Beni de motive edin ne guzel siz motive olmussunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…