- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
hayırlısı olsun canım kısmet
bende 28 günde bir regl olurdum ama bu ay 30 gün oldu karnım ağrıyo olucam sanırım ama daha tık yok sabah eşime dedim bende regl beklerken bebek gelirmiş güldük öylebi şüphem yok ondan rahatım
NedenCanım menülerine yoğurt da ekle
Benim,hem,yeme,hem,spor,konjusunda motivasyon ve gaza ihtiyacim varGünaydınn
dün akşamki menüm
1 kase çorba
haşlama patatesli az etli
4 kaşık bulgur pilavı
bunlarla iftar yaptım ve sabah tartıldığımda 56.4 düm
bugun ara verdim oruca sahur yapamadım
sabah yarım simit bir dilim süzme peynir ile kahvaltı yaptım öğretmen işi
spor konusunda motivasyona ve gaza ihtiyacım var kiloma yakın biriyle bir haftalık yarışa girebilriim
en fazla 1 canım o kızartma yağlı tadına bak yeter yada başka bişey yemiceksen 2 ama ya spor yada yarın dikkat şartakşama davetliyiz üstelik menüde içli köfte var ne yapicim ben akıl verin
kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedimbunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi
akşama davetliyiz üstelik menüde içli köfte var ne yapicim ben akıl verin
menü paylaşımı
sabah 7:30 2 tane simit şekersiz sade nescafe
10.da 1 kupa yeşilçay
12.30 da 2 kaşık pilav 1 kaşıkda karnıkyarık vardı onun kıymasını yedim sade ve 1 kase yoğurt
15:30 yeşilçay
17.00 yoğurt ve salata
evde çok acıkırsam 5-10 tane fındık yerim
3 litre su
5.000 ip atlama yapıcam
Kesinlikle cok canim yarin olmayacakBen de öğle boş derste zor tuttum kendimi.
Ama yemedum.
1 tabe ye ve bırak bence.
Hiç yemessen de aklın kalır.
2 simit çok.
Ama 5000 ip atlama süper.
Tek seferde yaptigim oluyor benimKızlar bu ip atlamayıtek seferde mi yspıyosunuz gün içinde toplam mı yapıyosunuz.
Oo süper bi dönüş olmuş maşallahMerhaba 2.takımın güzelleri
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef ) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükürİzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
KaptanımEllssa @ayperest im(dönmüş şükür )
cimbomlukiz 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum
Nasıl yani yarışma mı vargüzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum
1-sen 2-ben 3-ayperest olur heralde
ben denemeye varım
Yoğurt yağ yakar dolayısıyla kilo vermeye yardımcı bir besindir canım.Neden
Benim,hem,yeme,hem,spor,konjusunda motivasyon ve gaza ihtiyacim var
Haşlanmışsa 5 adet salata ve ayranla yiyebilirsin. Kızarmışsa 2 ye düşer adeti canım.akşama davetliyiz üstelik menüde içli köfte var ne yapicim ben akıl verin
Tek sefer de oluyor toplam da canım. Tabi ilk başlayanlar için toplam en güzeli.. Tek sefer de kesin çözüm kilo vermek için.Kızlar bu ip atlamayıtek seferde mi yspıyosunuz gün içinde toplam mı yapıyosunuz.
hoşgeldin canımMerhaba 2.takımın güzelleri
Ben Zereno 2. Takımın 15 aylık üyesi. Yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz inş burada hedeflerinize ulaşırsınız ulaşırız :)
Kısaca kendimi tanıtayım size120 kilo bir genç kız olarak internette zayıflamak için motivasyonumu artıracak şeyler ararken buldum kkyı ve 15 ayda 40kiloyu devirdim çok şükür şimdi 79,8im hayal bile edemeyeceğim taaa çocukken gördüğüm kiloları teker teker görebilmek benim için ne demek tahmin ediyorsunuzdur Burayı bulduran sağlıklı bir şekilde kilo vermemi nasip ettiren Rabbime ne kadar şükretsem azdır Boyum 163 şimdilik hedefim 69 kilo olmak(biliyorum ideal kilom değil ama benim gibi yüksek kilolu biri için bu da çok güzel bir hedef ) yani çoğu gitti azı kaldı inş :)
Şimdilerde izinliyim ama izinde de kilo verdim çok şükürİzne ayrılma sebebim kişisel yoğunluğumdu hala da bitmiş değil @akrep33 kaptanım gel seni idare ederiz hedefine burada ulaş deyince bende geleyim dedim caaanım takımıma belki çok aktif olamayabilirim ama yine de buralardayım :)
KaptanımEllssa @ayperest im(dönmüş şükür )
cimbomlukiz 2BHB ve tüm üyeler hepinizi öpüyorum
Hoşbulduk canımcım sonunda 7lere ayak bastım çok alışmadan 6lara geçiş yaparım inş :) aslında sen giderken zaten diyet yapmamak için izne çıkmıştın ya o yüzden kilo aldın :/ bence artık bırakma mezun olana kadar yoksa gerçekten sizi geçerim görürsünverelim gitsin şu kiloları bizde rahatlayalım onlarda
Hoşbulduk canım benim maşallah takımı o kadar güzel idare ediyorsun ki 2.takım sana borçludemek hepimizin 10ar kilosu kaldı o zaman yarışabiliriz bakalım kim daha önce mezun olacak
güzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum
1-sen 2-ben 3-ayperest olur heralde
ben denemeye varım
kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedimbunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi
menü paylaşımı
sabah 7:30 2 tane simit şekersiz sade nescafe
10.da 1 kupa yeşilçay
12.30 da 2 kaşık pilav 1 kaşıkda karnıkyarık vardı onun kıymasını yedim sade ve 1 kase yoğurt
15:30 yeşilçay
17.00 yoğurt ve salata
evde çok acıkırsam 5-10 tane fındık yerim
3 litre su
5.000 ip atlama yapıcam
Selam canım. Kızın ne kadarlık geçmiş olsun.Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...
geçmiş olsun cnm evt bebişler hasta olunca her şey tepetaklak oluyor, hiçbir şeyi yoktur inşallah bizimki de diş çıkaracak sanırım, uyku fln hak getire.Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?