Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok sağol canım bendede ihtimal pek yoktu ama acaba dedim 4 gün gecikince

Canım menülerine yoğurt da ekle
Neden
Benim,hem,yeme,hem,spor,konjusunda motivasyon ve gaza ihtiyacim var

menü paylaşımı
sabah 7:30 2 tane simit şekersiz sade nescafe
10.da 1 kupa yeşilçay
12.30 da 2 kaşık pilav 1 kaşıkda karnıkyarık vardı onun kıymasını yedim sade ve 1 kase yoğurt
15:30 yeşilçay
17.00 yoğurt ve salata

evde çok acıkırsam 5-10 tane fındık yerim
3 litre su
5.000 ip atlama yapıcam

kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedim bunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi

Ben de öğle boş derste zor tuttum kendimi.
Ama yemedum.

akşama davetliyiz üstelik menüde içli köfte var ne yapicim ben akıl verin

1 tabe ye ve bırak bence.
Hiç yemessen de aklın kalır.

2 simit çok.
Ama 5000 ip atlama süper.

Kızlar bu ip atlamayıtek seferde mi yspıyosunuz gün içinde toplam mı yapıyosunuz.

Oo süper bi dönüş olmuş maşallah

hoşgeldin canım

Zereno ve senden eksik kalamazdım bi 5 kiloda ben alayım dedim ben iki günde almadım ama 1 ayda aldım hıhh

Yaaa bak sen böyle yazınca çok heyecanlandım yaaaa hepimizin 10 kilosu mu var şimdi
Yarışalım bence

Valla sen yaparsın sen 5 lerede geçersin bak gör idolsun sen ya

Evet canım öyle düşünerek bıraktım ama 5 kiloda beklemiyordum yani 2 falan alırım anca diyodum ama coşmuşum baya bi.
Valla siz burda olursanız gidemem gibi heralde
Ama final döneminde gevşetebilirim kendimi.. aç karna çalışamıyorum ben çünkü

Ya harbiden yarışalım herkes yarın başlangıç kilosunu yazsın bakalım 10 kilo nedir ki

güzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum
1-sen 2-ben 3- ayperest olur heralde
ben denemeye varım

Bende varım
Ben sonuncuda olabilirim 1. Cide gaza gelişime bağlı

kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedim bunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi

Bende bugünde giremedim diyete. Hatta az önce babama çikolata sipariş ettim 3 tane falan utanmadan. Mesajımı geç görmüş almamış. İyi ki almamış
Biraz motivasyon araştırması falan yapayım gideyim de

Akşamı öyle kapattıysan bugün kardasın demektir yavrum tam gaz devam

Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...

Selam canım. Kızın ne kadarlık geçmiş olsun.
Benimde kızım 14 aylık oldu ve ilk defa ateşlendi hafta sonu. Boğazları şişmiş bende çok tedirgin oldum. Anne olmak zor iş.
Geçmiş olsun şimdi nasıl ?

Bide menü bana fazla geldi canım. Az karbonhidrat demişsin 5 dilim ekmek var

Günde 1 2 dilim geçmemelisin.
Akşamıda çok hafif geçirmelisin.
Kaç kilosun ? Boyun hedefin ney

geçmiş olsun cnm evt bebişler hasta olunca her şey tepetaklak oluyor, hiçbir şeyi yoktur inşallah bizimki de diş çıkaracak sanırım, uyku fln hak getire.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…