Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kars merkez cnm, eksilerdeyiz biz yaklaşık 1aydır zaten de asıl şimdi sağlam yağdı.

ben de varım @ Zereno beni de alın yarışa, iyi gaza gelirim bak 1. olurum ona göre haa benim 2 haftalık deneme sürem bu cuma bitiyor sanırım

Ablam iki sene once hollandaya gitmisti . Ccocuklari bisikletle goturup getiriyorlar demisti o sogukta . Bende kizimi cikarmaya calisiyorum cok hassas olmasin diye

Sabahki listeye seni de eklicektim ama dedim emrivaki gibi olmasın kendisi yazsın.

canım karsda yaşıyomuşsun havalar daha uzunca süre böyle o yüzden yapmamak için bahane üretme hadi kalk başla hep yumaknuromu olcan azda çıtırnuro ol
hayatım bahane işte benim, popoyu bir kaldırsam her şey daha güzel olacak, gaza geldim bak şimdi çıtır nuro fln

Gunertesi tarti farkini tartidaki arizaya,bagliyordum . Meger oyle degilmis aci gercegi ogrendim
Yogun yedigim gun 400 gram almisim ve sonraki gun 200 gram anca gitmis ve akabinde 200 gram ustume kaldi
Bugun 68,8
29 kasim 68,8
28 kasim 70 malum gun
27 kasim 66,6
24 kasim 66,6

Kızlarrr ooo yarışımız kalabalıklaşmış süper :) ayperest yok kız 10 kilo hedeflemedim 1 ocaka kadar bu bünye onu kaldırmaz 1 ocaka kadar kim daha çok kilo verirse diye yarış yapalım :) şöyle yapalım bence H hedef25 cim zaten görevi üstlenmiş saolsun
Bugün başlangıç kilomuz
1 Ocak da bitiş kilomuz
Yüzde olarak kim daha çok verirse o kazanır
Tabi bide hedef kilo belirleyelim ki sallana sallana gitmeyelim sıkalım dişimizi :)

Listeyi ben başlatıyorum herkes eklesin ismini sonra hedef25 de esas listeyi ve haftalık değişimleri ekler :)
29 Kasım-1 OCAK KİLO VERME YARIŞMASI

1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…