- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
gerçi böyle havada hiç spor yapasım gelmiyor, al sana bahaneohhh ya ne güzel al eline sade kahve hem metobolizma çalışsın hem keyif
ben de varım ben deEvet başlayalım artıkın peki yarış süremiz ne zamana kadar 1 Ocak olsun :) bu arada 78,8 olmuşum ben bugün tartıldım
Kars merkez cnm, eksilerdeyiz biz yaklaşık 1aydır zaten de asıl şimdi sağlam yağdı.Teşekkür edetim canım.
Evet ben de yarıştayım sizinle.
Yılbaşına kadar 10 kg vermek istiyorum.
Güzel canım afiyet olsun.
Kız nere burası.
Ozledim kar yağmasını
Yok yok zerenocum.
Bu sefer yaza kadar 75 hedefim var.
Yazın da yoğun bir spor ve diyetle 68 i görsrm yeter.
Hadi bakalım.
Ben de bu sabah 94.3 üm.
Kızlar yarışta olanlar yazsın bir liste tutalım.
Ben bu görevi alıyorum.
Her cuma başlangıç ve şu anki kilo ve totalda farkı liste haline getirip yazarım. Anlaştık.
Ben de isteyincd dişli olabiliyorum.
Beni de yabana atmayı .
ben de varım @ Zereno beni de alın yarışa, iyi gaza gelirim bak 1. olurum ona göre haaKızlarrrrr yarış başlasın o zaman baştan söyleyim dişli bir rakibimamma velakin şu sonradan kilo alanlar daha şanslı daha çabuk verirler tabiki pes etmek Yok tam gaz yarışıcam inş bakalım kim 1. Olup hedefine ulaşacak
Deneme 2 hafta sürüyor canım senin 2 haftan doldu mu?Kaptanlar :) Hala denemedemiyim ?
Ablam iki sene once hollandaya gitmisti . Ccocuklari bisikletle goturup getiriyorlar demisti o sogukta . Bende kizimi cikarmaya calisiyorum cok hassas olmasin diyeGeçmiş olsun size de. Soğuktan hasta olmak bir tek bizim millette var dedi doktor. O kadardan bir şey olmaz herhalde ya
Canım sebzen yok peynirin yok. Böyle kilo verirsin totalde kalori az ama sağlıklı olmaz. Normal beslenmeye geçtiğinde yada herhangi bir kaçamakta vücut depolar.
ay sevindim o zaman gittikçe daha kolay olmasına ihtiyacım var. Yalnızım gurbetteyim. Zor oluyor valla.
Bazen ne denk gelirse onu yiyorum işte. 31 yaşındayım canım. Geri kalan hayatımı fit olarak fotoğraf çekilmekten kaçmayarak geçirmek istiyorum
Canımsın benimmbilinçaltında 10 kiloyu vermişssin kaptan dicektim bende
Soğuk bu arada kilo verdirir biliyormuydunuzAblam iki sene once hollandaya gitmisti . Ccocuklari bisikletle goturup getiriyorlar demisti o sogukta . Bende kizimi cikarmaya calisiyorum cok hassas olmasin diye
62.5Arc-en-ciel 2BHB kızlar listeyi H hedef25 gönüllü yapacak bu sabah tartıldıysanız yada enson bildiğiniz kilonuzu bildirin
15 gün dolması gerekiyor canım.Kaptanlar :) Hala denemedemiyim ?
canım karsda yaşıyomuşsun havalar daha uzunca süre böyle o yüzden yapmamak için bahane üretme hadi kalk başla hep yumaknuromu olcan azda çıtırnuro olgerçi böyle havada hiç spor yapasım gelmiyor, al sana bahane
Sabahki listeye seni de eklicektim ama dedim emrivaki gibi olmasın kendisi yazsın.Teşekkür edetim canım.
Evet ben de yarıştayım sizinle.
Yılbaşına kadar 10 kg vermek istiyorum.
Güzel canım afiyet olsun.
Kız nere burası.
Ozledim kar yağmasını
Yok yok zerenocum.
Bu sefer yaza kadar 75 hedefim var.
Yazın da yoğun bir spor ve diyetle 68 i görsrm yeter.
Hadi bakalım.
Ben de bu sabah 94.3 üm.
Kızlar yarışta olanlar yazsın bir liste tutalım.
Ben bu görevi alıyorum.
Her cuma başlangıç ve şu anki kilo ve totalda farkı liste haline getirip yazarım. Anlaştık.
Ben de isteyincd dişli olabiliyorum.
Beni de yabana atmayı .
Bu arada belli bi spor degilde herhangi bi sporu yapabiliyoruz dimicanım karsda yaşıyomuşsun havalar daha uzunca süre böyle o yüzden yapmamak için bahane üretme hadi kalk başla hep yumaknuromu olcan azda çıtırnuro ol
Allah Allah ya bilmiyordymSoğuk bu arada kilo verdirir biliyormuydunuz
canım karsda yaşıyomuşsun havalar daha uzunca süre böyle o yüzden yapmamak için bahane üretme hadi kalk başla hep yumaknuromu olcan azda çıtırnuro ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?