- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
istediğimizi yapıyoruz canımBu arada belli bi spor degilde herhangi bi sporu yapabiliyoruz dimi
bencede başlasın yarışma 1 ocak hem fikiriz bence sen birincisinbende gönüllerin birincisi olurum artık napalım senin hedefe 9.8 kilo var benimde 13,5 yarışıp görücez
10 kiloyu 2-3 ayda vericez :)Aaa emziriyor muydun bilmiyordum canım o zaman gayet iyiöğün atlama dikkat et küçükmüş daha.
Bence gittikçe daha kolay :)
Hedefin güzel canım kaç yaşındaydın merak hep
Ben bugün tartılmayı unuttum
Dünkü kilo mu baz alıyorum.
10.2 fazla var
Bence sen yine buralarda takıl uzaklaşma. Listeye de ne zaman girersen artık. Aramızda ol
1 ocağa kadar nasıl 10 lilo vercez kızsen verirsin tabii dişli rakip
Vay süper bi hedef yanlış hatırlamıyorsam boylarımızda yakındı benimki 163 bence biz 68-69 da güzel oluruzTeşekkür edetim canım.
Evet ben de yarıştayım sizinle.
Yılbaşına kadar 10 kg vermek istiyorum.
Güzel canım afiyet olsun.
Kız nere burası.
Ozledim kar yağmasını
Yok yok zerenocum.
Bu sefer yaza kadar 75 hedefim var.
Yazın da yoğun bir spor ve diyetle 68 i görsrm yeter.
Hadi bakalım.
Ben de bu sabah 94.3 üm.
Kızlar yarışta olanlar yazsın bir liste tutalım.
Ben bu görevi alıyorum.
Her cuma başlangıç ve şu anki kilo ve totalda farkı liste haline getirip yazarım. Anlaştık.
Ben de isteyincd dişli olabiliyorum.
Beni de yabana atmayı .
Ay inş canım 1 beden nedir ki incelir gideriz :)ben de varım ben debenim de yılbaşına kadar gaza gelip en az 1 beden küçülmem lazım.
Gel gel kuzum ne kadar kalabalık o kadar iyi valla :)ben de varım @ Zereno beni de alın yarışa, iyi gaza gelirim bak 1. olurum ona göre haabenim 2 haftalık deneme sürem bu cuma bitiyor sanırım
Tabiki kuzum evet takımcana toparlanıyoruz inş :)
Ama son kilolar olduğu için vermeside zorama senin kilo az sen daha az verip yüzden daha çok olacak
10 kiloyu 2-3 ayda vericez :)
Vay süper bi hedef yanlış hatırlamıyorsam boylarımızda yakındı benimki 163 bence biz 68-69 da güzel oluruzideal Türk kadını tipi
Ay inş canım 1 beden nedir ki incelir gideriz :)
Gel gel kuzum ne kadar kalabalık o kadar iyi valla :)
Tabiki kuzum evet takımcana toparlanıyoruz inş :)
Aman Allahim nasil guzel,kilo vermissiniz . Hani su baslangicta vucut odem atiyor ya nasil oluyor o bilgisi olan,var mi . Ne yapmak lazim ki vucut odem atsin nasil anliycaz odem attiginiArkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :)
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
Arkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :
3-687403_igt- Boy 157-kilo 66,8- baslangic kilo: 66,6- hedef:60 -Evli-2 cocuklu biri ergen biri bebek .Kendimi bildim bileli kiloluyum belki bir kac defa normale inmisimdir o zamanda stres ve mutsuzluktandi . Giydigim seyler yakissin diye zayiflamak istiyorum ve en onemlisi
bel kalinligi riski ile vucudun ust bolgesi kilolu olanlarin ic organlarinin da yagli oldugu icin zayiflamak istiyorum . Ha birde ise yarar mi biliyorum da daha enerjik olup evime ve cocuklarima yetismek icin zayiflamak istiyorum
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
Saol canım Bende tam bilmiyorum ben ilk ay 8 kilo filan vermiştim bunun çoğu ödemdi galiba ben Yeşilçay içtim ve bol su en önemlisi ödemin gittiğini de şöyle anlıyorum ben sık sık wcye gidiyorum bol su ve Yeşilçay içince heralde ödem gidiyor diyorum :) canım bu arada üstteki mesajın alıntı içinde kalmış gözükmüyor onu tekrar yaZsan olur mu kuzumAman Allahim nasil guzel,kilo vermissiniz . Hani su baslangicta vucut odem atiyor ya nasil oluyor o bilgisi olan,var mi . Ne yapmak lazim ki vucut odem atsin nasil anliycaz odem attigini
1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- çitlenbikbesyo>>>başlangıç 57,2>>>hedef 56
1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- yumaknuro >>> Başlangıç 75,9 >>> Hedef: 67
5- çitlenbikbesyo>>>başlangıç 57,2>>>hedef 56
Arkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :
3-687403_igt- Boy 157-kilo 66,8- baslangic kilo: 66,6- hedef:60 -Evli-2 cocuklu biri ergen biri bebek .Kendimi bildim bileli kiloluyum belki bir kac defa normale inmisimdir o zamanda stres ve mutsuzluktandi . Giydigim seyler yakissin diye zayiflamak istiyorum ve en onemlisi
bel kalinligi riski ile vucudun ust bolgesi kilolu olanlarin ic organlarinin da yagli oldugu icin zayiflamak istiyorum . Ha birde ise yarar mi biliyorum da daha enerjik olup evime ve cocuklarima yetismek icin zayiflamak istiyorum
4- yumaknuro: Boy 161- Kilo: 75.9 - Başlangıç kilo : 77,9 Hedef: 59 - Evli- 1 Çocuklu 32 yaşında - öğretmen( şu an izinde)
Ben de oldum olalı hep hafif kiloluydum, yetişkinliğimde 40-42 beden arası gidip geldim, evlenirken 40 bedendim, rehavetle 44 ü buldum bir ara, çok çabuk motivasyonunu kaybeden biriydim ve duygusal yeme bozukluğu var sanırım, biraz da üşengeçlik, 2 yıl önce çok güzel kilo verip 38 beden oldum 8 ay kadar kilomu korudum, hamilelikle tabi geri geldi hepsi, şu an bütün gün evde olduğum için de rehavete kapılıyorum, şubatta işe başlayana kadar fazlalık 15 kilomu vermek istiyorum. ( Bebiş 1 yaşında, emziriyorum ama emzirdikçe kilo verirsin tezi bende çürüdü) Kendime güvenimi geri kazanmak istiyorum hem de zayıflayınca daha çalışkan ve neşeli oluyorum.
5-çitlenbikbesyo boy 165 kilo 57 başlangıç kilom 57hedef kilom 51 öğretmenim biri 8 diğeri 4 yaşında iki çocuk annesiyim her daim fit,sağlıklı ve mutlu olmak azcık 6 kilo kadar verip bu kilomu sabitlemek istiyorum
ben düzelttim canım problem değilkızlar kusura bakmayın becerememişim kan gitmiyor beynime herşeyi elime yüzüme bulaştırdım bugün
mneü paylaşmadım niyetliyim bugunde
tüm takım arkadaşlarımzın kandilini kutlarım hepimiz kilolarımızı verip fıstık gibi hatunlar oluruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?