- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
:) senin hırslanınca nasıl yardırdıgını biliyoruz amagüzel düşüncelerin için çok teşekkürler canım elimden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyorum
1-sen 2-ben 3-ayperest olur heralde
ben denemeye varım
Kuzum sende mi buradasın?Çok sevindim Ne yaptın? Kaç kilosun?Hoşgeldin canım.
Cok mutlu oldum .
Müthiş bir enerjisin.
Son 10 kilo ne kiz.
Maşallah size.
Darısı bize.
Kiz zaten zayıf sen. Ben bu kiloda olsam zaten ideal derim.
kızlar bugün abur cubur yemek için nefsim tavan yapsada henüz halen yemedimbunda istediğim çikolatalardan kantinde kalmamasınında etkisi var tabi
Saol KaptanımOo süper bi dönüş olmuş maşallah
Tahmin etmiştimNasıl yani yarışma mı varvarsa ben de varımm
Benim yarın tartı günüm zaten inş yaparız bence de 10 kilo nedir kiZereno ve senden eksik kalamazdım bi 5 kiloda ben alayım dedim ben iki günde almadım ama 1 ayda aldım hıhh
Yaaa bak sen böyle yazınca çok heyecanlandım yaaaa hepimizin 10 kilosu mu var şimdi
Yarışalım bence
Valla sen yaparsın sen 5 lerede geçersin bak gör idolsun sen ya
Evet canım öyle düşünerek bıraktım ama 5 kiloda beklemiyordum yani2 falan alırım anca diyodum ama coşmuşum baya bi.
Valla siz burda olursanız gidemem gibi heralde
Ama final döneminde gevşetebilirim kendimi.. aç karna çalışamıyorum ben çünkü
Ya harbiden yarışalım herkes yarın başlangıç kilosunu yazsınbakalım 10 kilo nedir ki
Bende varım
Ben sonuncuda olabilirim 1. Cide gaza gelişime bağlı
Bende bugünde giremedim diyete. Hatta az önce babama çikolata sipariş ettim 3 tane falan utanmadan. Mesajımı geç görmüş almamış. İyi ki almamış
Biraz motivasyon araştırması falan yapayım gideyim de
Akşamı öyle kapattıysan bugün kardasın demektir yavrum tam gaz devam
Aynen ya ben 2 güne siğdirdim o 5 kiloyuZereno ve senden eksik kalamazdım bi 5 kiloda ben alayım dedim ben iki günde almadım ama 1 ayda aldım hıhh
Yaaa bak sen böyle yazınca çok heyecanlandım yaaaa hepimizin 10 kilosu mu var şimdi
Yarışalım bence
Valla sen yaparsın sen 5 lerede geçersin bak gör idolsun sen ya
Evet canım öyle düşünerek bıraktım ama 5 kiloda beklemiyordum yani2 falan alırım anca diyodum ama coşmuşum baya bi.
Valla siz burda olursanız gidemem gibi heralde
Ama final döneminde gevşetebilirim kendimi.. aç karna çalışamıyorum ben çünkü
Ya harbiden yarışalım herkes yarın başlangıç kilosunu yazsınbakalım 10 kilo nedir ki
Bende varım
Ben sonuncuda olabilirim 1. Cide gaza gelişime bağlı
Bende bugünde giremedim diyete. Hatta az önce babama çikolata sipariş ettim 3 tane falan utanmadan. Mesajımı geç görmüş almamış. İyi ki almamış
Biraz motivasyon araştırması falan yapayım gideyim de
Akşamı öyle kapattıysan bugün kardasın demektir yavrum tam gaz devam
Ayy inşallah girseem keşke o yardirmaya tekrar ama siz geldiniz ya giriyorum yarin:) senin hırslanınca nasıl yardırdıgını biliyoruz amabakalım kim daha önce hedefine ulaşacak :)
aman kuzum sabredelim :/ benim de canım acayip istiyor yaa havalar soğudu diye mi bilmiyorum
Tahmin etmiştim
Benim yarın tartı günüm zaten inş yaparız bence de 10 kilo nedir kibi gayret edersek 2 bilemedin 3 ayda bu iş tamamdır Allah’ın izniyle :) bencede gitme bi yere bende çok aktif olamıyorum zaten artık olduğu kadar en azından birbirimizi haberdar ederiz :) _perina_ mmm da gelsin katılsın bize
Aynen ya ben 2 güne siğdirdim o 5 kiloyu
Evt ya ortalama 10 kilo yarin sabah tartilirim bildiririm kilomu bu gazla biz kesin eririz
ayperest bence sende odemde birikmistir hızlı baslarsin kilo vermeye bizi sollayada bilirsin gibi
Servisden indim önümde bakkal arkamda bakkal koşar gibi eve girdim yoksa sen gibi 3er 3er alirdim
Süpersin canım valla motivasyon bulaşıcı galiba bende sizi gördükçe daha çok motive oluyorum birlikte başarıcaz ve birbirimizin hayatına çok güzel dokunmuş olucaz inş :)Ayy inşallah girseem keşke o yardirmaya tekrar ama siz geldiniz ya giriyorum yarin
Bencede 10 kilo nedir ki hedefe varana kadar durmak yok
Bugün sabrettim canım yarin dan itibaren de bu gazla yemek artik
Geçmiş olsun canımKızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...
Aynen canım haklısın bende onu etiketleyecektim.:) senin hırslanınca nasıl yardırdıgını biliyoruz amabakalım kim daha önce hedefine ulaşacak :)
Kuzum sende mi buradasın?Çok sevindim Ne yaptın? Kaç kilosun?
aman kuzum sabredelim :/ benim de canım acayip istiyor yaa havalar soğudu diye mi bilmiyorum
Saol Kaptanım
Tahmin etmiştim
Benim yarın tartı günüm zaten inş yaparız bence de 10 kilo nedir kibi gayret edersek 2 bilemedin 3 ayda bu iş tamamdır Allah’ın izniyle :) bencede gitme bi yere bende çok aktif olamıyorum zaten artık olduğu kadar en azından birbirimizi haberdar ederiz :) _perina_ mmm da gelsin katılsın bize
Aynen ya ben 2 güne siğdirdim o 5 kiloyu
Evt ya ortalama 10 kilo yarin sabah tartilirim bildiririm kilomu bu gazla biz kesin eririz
ayperest bence sende odemde birikmistir hızlı baslarsin kilo vermeye bizi sollayada bilirsin gibi
Servisden indim önümde bakkal arkamda bakkal koşar gibi eve girdim yoksa sen gibi 3er 3er alirdim
Merhaba çok teşekkür ederim kızım 5buçuk aylık. Allaha şükür sadece anne sutu aliyor. Emziren anne diyetine göre karbonhidrat hakkım var. O yüzden bu kadar ekmek yiyorum.Selam canım. Kızın ne kadarlık geçmiş olsun.
Benimde kızım 14 aylık oldu ve ilk defa ateşlendi hafta sonu. Boğazları şişmiş bende çok tedirgin oldum. Anne olmak zor iş.
Geçmiş olsun şimdi nasıl ?
Bide menü bana fazla geldi canım. Az karbonhidrat demişsin 5 dilim ekmek var
Günde 1 2 dilim geçmemelisin.
Akşamıda çok hafif geçirmelisin.
Kaç kilosun ? Boyun hedefin ney
vallahi anlamadım bu neyin nesi. Bi indi bi çıktı yoruldu yavrum yazık. Bizde de hiç uyku yok. Bu gece uyuruz inşaallah. Size de iyi uykular dilerimgeçmiş olsun cnm evt bebişler hasta olunca her şey tepetaklak oluyor, hiçbir şeyi yoktur inşallah bizimki de diş çıkaracak sanırım, uyku fln hak getire.
Cok gecmis olsun benim,kizimda sbah 5 den beri atesli .yan disler cikiyor onun da payi vardir sanirim . Dum cok ksa sureli yahgmur altinda kaldik cok kalmadik ama belki ondan da olmustur diye dusunuyorumMerhaba çok teşekkür ederim kızım 5buçuk aylık. Allaha şükür sadece anne sutu aliyor. Emziren anne diyetine göre karbonhidrat hakkım var. O yüzden bu kadar ekmek yiyorum.
Sana da çok geçmiş olsun. Gittikçe daha mı zor daha mı kolay bu çocuk işi anlayamadım. Neyse buna da şükür... Şuanda iyi kızım zaten. Takipteyim
En son cuma 83.3 tüm sanırım. Son hedefim 59.boyum 1.65 ilk hedefim 79.
vallahi anlamadım bu neyin nesi. Bi indi bi çıktı yoruldu yavrum yazık. Bizde de hiç uyku yok. Bu gece uyuruz inşaallah. Size de iyi uykular dilerim
Tek seferde yaptigim oluyor benim
Nasıl yani yarışma mı varvarsa ben de varımm
Hemen bir ip alayım yarın.Tek sefer de oluyor toplam da canım. Tabi ilk başlayanlar için toplam en güzeli.. Tek sefer de kesin çözüm kilo vermek için.
Kızlar selam dün bildirim yapamadım size. Ama genel olarak kaçaksız az karbonhidratlı güzel bir gündü. Bugünse güne çok yorgun ve üzgün başladım. Kızım ateşlendi gece. İlk defa... Tecrübesizlik çok zor. Hastaneye gittik ateş düşürücü falan verdi. Bu durum devam ederse tahlil olaylarına gireriz dedi. Arada gülse de genel olarak mız mız. Bense uykusuz ve yorgun.
Bugün yediklerim
Sabah 11:00 2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates roka çay
Öğle. 14:30
Sabahın aynısı
Ara 1 nescafe 2 kuru incir
Akşam
3 4kaşık kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az tavuk göğüs
Yemek az Dı yapamadım başka bişey diye yumurta kırdık bide. Ben 1 tane falan yedim.
Sonrası için nescafe içmek istiyorum şu an...
bugünkü menü,
kahvaltı, kaşarlı omlet salatalık zeytin greyfurt portakal suyu
ara şekersiz sütlü kahve
öğle 1 avuç içi kadar haşlanmış et domates salatalık
ara yarım nar
akşam 1 tabak yoğurtlu ıspanak, 2 mücver
spor öğle 50 dk akşam 35 dk koşubandında yürüyüş
su 2 lt kadar
genel anlamda dengeli bir gündü ama bebiş ayaklanmaya başladı dişi de çıkıyor sanırım bütün gün peşinde koştum yoruldum, yorulunca direk şekerli bir şeyler çekiyor cnm, rahatlama yöntemi haline getirmişim tatlıyı.
:) senin hırslanınca nasıl yardırdıgını biliyoruz amabakalım kim daha önce hedefine ulaşacak :)
Kuzum sende mi buradasın?Çok sevindim Ne yaptın? Kaç kilosun?
Saol Kaptanım
Tahmin etmiştim
iyi akşamlar kızlar sabah bir simit
arada nescafe
öğleyin bir kepçe yoğrtlu mantı salata
arada iki elma üç kestane
akşam 3 içli köfte az pilav ve yoğrt çorbası malesef
yarın evdeyim bugünü telafi edeceğim inş
ve bir dilim revani malesef
menüm
kahvaltı yok
öğle 12.00
1 salatalı şinitzel dürüm
1 bardak ayran
akşam 19.00
2.5 kaşık ıspanak
bol yoğurt
az bişey pişmaniye
1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su
Bugun ki menum
Sabah 2 yumurta
Iki kasik lor peynir
1,tatli kasigi bal
10,zeytin iki,kupa sekerli cay
1 dilim tb ekmegi
Ara
1 yumurta
1 kibrit kutusu suzme peynir
1 tatli kasigi tereyag
Ara
Yarim cay bardagi beyaz leblebi
1 halka tatli
2 mandalina
Ikindi
Bir tabak etli patates
Bir kase corba
2 dilim beyaz ekmek
Aksam 1 mandalina ve bir,elma,ile gecistireyim dedim basaramadim
Aksam
2 dilim,kadar,beyaz ekmek
4 zeytin
2 kibrit kutusu suzme peynir
Guya dikkat ediyorum
Bugun 4 gibi yemek yemistim ondan sonra meyve yogvurtla gecistirsedim,iyi olurdu degil mi
Bu arada suyu cok icemiyorum acik,cay,onun yerine gecmiyor dimi
Ve spir,nerdeyse 0
Sanirim ben,basaramiycam
Merhaba çok teşekkür ederim kızım 5buçuk aylık. Allaha şükür sadece anne sutu aliyor. Emziren anne diyetine göre karbonhidrat hakkım var. O yüzden bu kadar ekmek yiyorum.
Sana da çok geçmiş olsun. Gittikçe daha mı zor daha mı kolay bu çocuk işi anlayamadım. Neyse buna da şükür... Şuanda iyi kızım zaten. Takipteyim
En son cuma 83.3 tüm sanırım. Son hedefim 59.boyum 1.65 ilk hedefim 79.
vallahi anlamadım bu neyin nesi. Bi indi bi çıktı yoruldu yavrum yazık. Bizde de hiç uyku yok. Bu gece uyuruz inşaallah. Size de iyi uykular dilerim
ah keşke ya olucaz inşallahAynen canım haklısın bende onu etiketleyecektim._perina_ nerelerdwsin canım ?
Seni görünce çok motive doluyorum ya
Valla keşke 4 kilo ödem olsa da gidiverse
Şöylr hafiflesek ne var.
Hayatında kilo problemini geride bırakan kadınlar olsakyeme aciziyeti yaşayan "ay benimde şu kadar fazlam var " diyen kadınlardan olmasak..
beğendim canım afiyet olsunSalı menü
Sabah 9.00
2 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb rkmek
Domates
Salatslık
Öğlen 13.00
1 kase s3bze çorbası
1 kase yoğurt
Ara 17.30
Yarım paket çubuk kraker
Akşam 19.30
1 kase sebze çorbadı
1 kase cacık
4 yk nohut
Ara 22.00
10 -12 üzüm
Su : 1.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?