- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Yarın başlangıç kilomu güncelliyebilirim bi şişlik var üzerimde almış olabilirm1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- yumaknuro >>> Başlangıç 75,9 >>> Hedef: 67
5- çitlenbikbesyo >>>başlangıç 57,2>>>hedef 51
6- 687403_igt >>>başlangıç 66,8>>>hedef 60
7-2BHB>>>başlangıç 62.5>>>hedef 58
8 - hedef25>>> başlangıç 94.3 >>>hedef 86
Kızlar buraya herkes 1 Ocak hedefini yazdı di mi? Gerçek hedefini değil yani öyle yazan varsa düzeltsin :)1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- yumaknuro >>> Başlangıç 75,9 >>> Hedef: 67
5- çitlenbikbesyo >>>başlangıç 57,2>>>hedef 51
6- 687403_igt >>>başlangıç 66,8>>>hedef 60
7-2BHB>>>başlangıç 62.5>>>hedef 58
8 - hedef25>>> başlangıç 94.3 >>>hedef 86
9-merrr>>> başlangıç 82.5>>>hedef 78
Arkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :
3-687403_igt- Boy 157-kilo 66,8- baslangic kilo: 66,6- hedef:60 -Evli-2 cocuklu biri ergen biri bebek .Kendimi bildim bileli kiloluyum belki bir kac defa normale inmisimdir o zamanda stres ve mutsuzluktandi . Giydigim seyler yakissin diye zayiflamak istiyorum ve en onemlisi
bel kalinligi riski ile vucudun ust bolgesi kilolu olanlarin ic organlarinin da yagli oldugu icin zayiflamak istiyorum . Ha birde ise yarar mi biliyorum da daha enerjik olup evime ve cocuklarima yetismek icin zayiflamak istiyorum
4- yumaknuro: Boy 161- Kilo: 75.9 - Başlangıç kilo : 77,9 Hedef: 59 - Evli- 1 Çocuklu 32 yaşında - öğretmen( şu an izinde)
Ben de oldum olalı hep hafif kiloluydum, yetişkinliğimde 40-42 beden arası gidip geldim, evlenirken 40 bedendim, rehavetle 44 ü buldum bir ara, çok çabuk motivasyonunu kaybeden biriydim ve duygusal yeme bozukluğu var sanırım, biraz da üşengeçlik, 2 yıl önce çok güzel kilo verip 38 beden oldum 8 ay kadar kilomu korudum, hamilelikle tabi geri geldi hepsi, şu an bütün gün evde olduğum için de rehavete kapılıyorum, şubatta işe başlayana kadar fazlalık 15 kilomu vermek istiyorum. ( Bebiş 1 yaşında, emziriyorum ama emzirdikçe kilo verirsin tezi bende çürüdü) Kendime güvenimi geri kazanmak istiyorum hem de zayıflayınca daha çalışkan ve neşeli oluyorum.
5-çitlenbikbesyo boy 165 kilo 57 başlangıç kilom 57hedef kilom 51 öğretmenim biri 8 diğeri 4 yaşında iki çocuk annesiyim her daim fit,sağlıklı ve mutlu olmak azcık 6 kilo kadar verip bu kilomu sabitlemek istiyorum
6. Merrr>>boy 165 kilo güncel 82.5 başlangıç kilom 85.4. Hedef kilom 59. Evhanımıyım. 5buçuk aylık bi kızım var. Yemek tatlı abur cubur yemeyi çok seviyorum. Nefsime hakim olamıyorum bunun evde yalnız olmanın da büyük payı var. 79ile hamile kaldım. Hamilelikte çok kilo almadım. Artık fit giydiği yakışan hafif en önemlisi gelecekte de sağlıklı biri olmak istiyorum.
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
Çok teşekkürler kızlar :) hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum :)
kısaca fazla uçmayalımKızlar buraya herkes 1 Ocak hedefini yazdı di mi? Gerçek hedefini değil yani öyle yazan varsa düzeltsin :)
kısaca fazla uçmayalım
yok ondan demedim de belki yanlış anlaşılma olmuştur
Allah kabul etsin canım.kızlar kusura bakmayın becerememişim kan gitmiyor beynime herşeyi elime yüzüme bulaştırdım bugün
mneü paylaşmadım niyetliyim bugunde
tüm takım arkadaşlarımzın kandilini kutlarım hepimiz kilolarımızı verip fıstık gibi hatunlar oluruz inş.
Hayır bugün başladık canım.bu arada canım cuma mı başlıyoruz yarın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?