- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Tamam canım ben yarın başlıyo sandim yarın daha iyi adapte olurumKızlar yarışmamız bugün başladı..
Herkeslerden tek tek menü gelsin lütfen..
bana uyarKızlar alkali su da mı yapsak 1.sınıftayken yapmıştım güzel sonuçları olmuştu
1 litre suya 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı koyuyoruz canım günde de toplam 3 litre su içiyosunbana uyarpeki nasıl uygulayacağiz
Bende yorumlari okumuştum nette yarin bende baslarim alkali suya1 litre suya 1 çay kaşığı ingiliz karbonatı koyuyoruz canım günde de toplam 3 litre su içiyosun
Yani 1 litre karbonatlı su 2 litre normal su
Canım bi önceki sayfada liste var hem bilgilerimizi yazdık hem de liste yapdık onun üzerinde güncelleme yap paylasben ne zaman giriyorum kuzu yarışa inş
Günaydın hayırlı kandiller azimli güçlü istikrarlı arkadaşlarım
Grup kalabalıklaltı, bende hatlar karıştı. Tam takip de edemiyorum açıkçası. Burası gerçekten beni motive ediyor. Hepimiz el ele tutuşmuş kır çiçekleriyle dolu bahçelere yürüyormuşuz gibi. Sabah şekerliliğimle sizi daha fazla zehirlemeden kaçıyorum efendim.
Noldun sen böyle derseniz uyudum canlarım. Uyku seni seviyorum
Ne guzel beni de motive edin
Bir kac gundur iyice abattim yemeyi
Cok fazla hemde
Beni de motive edin ne guzel siz motive olmussunuz
Kars merkez cnm, eksilerdeyiz biz yaklaşık 1aydır zaten de asıl şimdi sağlam yağdı.
Sabahki listeye seni de eklicektim ama dedim emrivaki gibi olmasın kendisi yazsın.
Gunertesi tarti farkini tartidaki arizaya,bagliyordum . Meger oyle degilmis aci gercegi ogrendim
Yogun yedigim gun 400 gram almisim ve sonraki gun 200 gram anca gitmis ve akabinde 200 gram ustume kaldi
Bugun 68,8
29 kasim 68,8
28 kasim 70 malum gun
27 kasim 66,6
24 kasim 66,6
Kızlarrr ooo yarışımız kalabalıklaşmış süper :)ayperest yok kız 10 kilo hedeflemedim 1 ocaka kadar bu bünye onu kaldırmaz 1 ocaka kadar kim daha çok kilo verirse diye yarış yapalım :) şöyle yapalım bence H hedef25 cim zaten görevi üstlenmiş saolsun
Bugün başlangıç kilomuz
1 Ocak da bitiş kilomuz
Yüzde olarak kim daha çok verirse o kazanır
Tabi bide hedef kilo belirleyelim ki sallana sallana gitmeyelim sıkalım dişimizi :)
Listeyi ben başlatıyorum herkes eklesin ismini sonra hedef25 de esas listeyi ve haftalık değişimleri ekler :)
29 Kasım-1 OCAK KİLO VERME YARIŞMASI
1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
Arkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
[/QUOTE]Arkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :
3-687403_igt- Boy 157-kilo 66,8- baslangic kilo: 66,6- hedef:60 -Evli-2 cocuklu biri ergen biri bebek .Kendimi bildim bileli kiloluyum belki bir kac defa normale inmisimdir o zamanda stres ve mutsuzluktandi . Giydigim seyler yakissin diye zayiflamak istiyorum ve en onemlisi
bel kalinligi riski ile vucudun ust bolgesi kilolu olanlarin ic organlarinin da yagli oldugu icin zayiflamak istiyorum . Ha birde ise yarar mi biliyorum da daha enerjik olup evime ve cocuklarima yetismek icin zayiflamak istiyorum
4- yumaknuro: Boy 161- Kilo: 75.9 - Başlangıç kilo : 77,9 Hedef: 59 - Evli- 1 Çocuklu 32 yaşında - öğretmen( şu an izinde)
Ben de oldum olalı hep hafif kiloluydum, yetişkinliğimde 40-42 beden arası gidip geldim, evlenirken 40 bedendim, rehavetle 44 ü buldum bir ara, çok çabuk motivasyonunu kaybeden biriydim ve duygusal yeme bozukluğu var sanırım, biraz da üşengeçlik, 2 yıl önce çok güzel kilo verip 38 beden oldum 8 ay kadar kilomu korudum, hamilelikle tabi geri geldi hepsi, şu an bütün gün evde olduğum için de rehavete kapılıyorum, şubatta işe başlayana kadar fazlalık 15 kilomu vermek istiyorum. ( Bebiş 1 yaşında, emziriyorum ama emzirdikçe kilo verirsin tezi bende çürüdü) Kendime güvenimi geri kazanmak istiyorum hem de zayıflayınca daha çalışkan ve neşeli oluyorum.
5-çitlenbikbesyo boy 165 kilo 57 başlangıç kilom 57hedef kilom 51 öğretmenim biri 8 diğeri 4 yaşında iki çocuk annesiyim her daim fit,sağlıklı ve mutlu olmak azcık 6 kilo kadar verip bu kilomu sabitlemek istiyorum
6. Merrr>>boy 165 kilo güncel 82.5 başlangıç kilom 85.4. Hedef kilom 59. Evhanımıyım. 5buçuk aylık bi kızım var. Yemek tatlı abur cubur yemeyi çok seviyorum. Nefsime hakim olamıyorum bunun evde yalnız olmanın da büyük payı var. 79ile hamile kaldım. Hamilelikte çok kilo almadım. Artık fit giydiği yakışan hafif en önemlisi gelecekte de sağlıklı biri olmak istiyorum.
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
Aynen hem böbrekler içinde iyiBende yorumlari okumuştum nette yarin bende baslarim alkali suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?