Valla olabilir yani olunca oluyohee tabi herkes hamilemiyim acaba diyince ben gülerken ben hamile çıkarmışım tövbe yayok canım ya işyeri çok sıkıcı hergün müdür ayrı fırçalıyo sebepsiz yere hergün nutuk dinler hale geldik, eşimde maçta dizini incitmiş bağlar kopmuş olabilir diye emar çektirdi ameliyat durumları olabilir stresten heralde
he aldım varmı itirazın deseydinKızlar Merhabalar
Moralim bozuldu resmen. İşyerinden bi kadın kız sen kilomu aldın dedi
Rejime daha çok hız vermeliyim
Bu kadınları anlamak mümkün değil, insanların kilo almaktan çok büyük ihtimalle memnun olmayacağını biliyorlar, böyle pat diye laf söylüyorlar, niyeti kötü değil patavatsız muhtemelen ama bunu genelde kadın kadına yapıyor ona üzülüyorumKızlar Merhabalar
he aldım varmı itirazın deseydinsıkma canını daha dikkat et sporda devam sağlıklı bir şekilde veririz inşallah
Bu kadınları anlamak mümkün değil, insanların kilo almaktan çok büyük ihtimalle memnun olmayacağını biliyorlar, böyle pat diye laf söylüyorlar, niyeti kötü değil patavatsız muhtemelen ama bunu genelde kadın kadına yapıyor ona üzülüyorum
Vücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.ya benim niye gitmiyo sıkıldım artık yine 63.5 geldim yeme işim 18.30 da sondu sonrasında spor ve su başka bişey yok 12 gibi yattımbu arada hala regl olamadım dün oldum zannetmiştim ağrım çok olunca ama yok 4 gün geçti
bilmiyorum ki detoks araştırayım ozaman benVücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.
Çok geçmiş olsun canım.hee tabi herkes hamilemiyim acaba diyince ben gülerken ben hamile çıkarmışım tövbe yayok canım ya işyeri çok sıkıcı hergün müdür ayrı fırçalıyo sebepsiz yere hergün nutuk dinler hale geldik, eşimde maçta dizini incitmiş bağlar kopmuş olabilir diye emar çektirdi ameliyat durumları olabilir stresten heralde
en sevmediğim insan tipi. Asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bu insanların. Kime söylesen sinir olur yani. Beni de böyle takip eden bi teyze var memlekette. Bi gün aa sende bi çökmüşsün noldu hastamısın falan dicem o olacakKızlar Merhabalar
Dün aynı şeyi ben de duydum kilo ömür aldın dedi biri acayip canım sıkıldı :)Kızlar Merhabalar
Bende dun kendimi astim ve 2,75 lt su ictim ve wc den gelemedim sanirim su odemi atmada yardimci oluyor .Saol canım Bende tam bilmiyorum ben ilk ay 8 kilo filan vermiştim bunun çoğu ödemdi galiba ben Yeşilçay içtim ve bol su en önemlisi ödemin gittiğini de şöyle anlıyorum ben sık sık wcye gidiyorum bol su ve Yeşilçay içince heralde ödem gidiyor diyorum :) canım bu arada üstteki mesajın alıntı içinde kalmış gözükmüyor onu tekrar yaZsan olur mu kuzum
Tesekkur ederimArkadaşlar bişey rica etsem birbirimizi çok tanımıyoruz ya bu mesajımı kopyalasanız ve her üye kendini benim gibi tanıtsa alt alta da birbirimizi iyice tanısak karıştırmasak olar mı
1- Zereno - Boy: 163 - Kilo:78,8 - Başlangıç kilo :120,7 hedef: 69 - Bekar - Bebeklikten beri kiloluydum ergenlikten sonra da tavan yaptı yeme bozukluğu yanlış beslenme hareketsizlik vs vs - Daha sağlıklı ve mutlu olmak için zayıflamak istiyorum :)
2-Cimbomlukız - Boy: 167 - Kilo:63,5 - Başlangıç kilo :78 hedef: 50 - Evli - Çocuksuz - Evlendim 4 ay çalışmadım 20 kg aldım sürekli abur cubur gece yemeği yemekten düzensiz uyku ve hareketszilikten vs vs - Daha sağlıklı,mutlu ve özgüveni yüksek biri olmak için zayıflamak istiyorum :
3-687403_igt- Boy 157-kilo 66,8- baslangic kilo: 66,6- hedef:60 -Evli-2 cocuklu biri ergen biri bebek .Kendimi bildim bileli kiloluyum belki bir kac defa normale inmisimdir o zamanda stres ve mutsuzluktandi . Giydigim seyler yakissin diye zayiflamak istiyorum ve en onemlisi
bel kalinligi riski ile vucudun ust bolgesi kilolu olanlarin ic organlarinin da yagli oldugu icin zayiflamak istiyorum . Ha birde ise yarar mi biliyorum da daha enerjik olup evime ve cocuklarima yetismek icin zayiflamak istiyorum
Evliler çocuk var mı yok mu Onuda yazalım niçin nasıl kilo aldığımıza aynı mesajı alıntılarsak bütün üyeler tek bir mesajda toplanmış olur çok güzel olur bence :)
1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- yumaknuro >>> Başlangıç 75,9 >>> Hedef: 67
5- çitlenbikbesyo >>>başlangıç 57,2>>>hedef 51
6- 687403_igt >>>başlangıç 66,8>>>hedef 60
Benim hedefim 1 ocak icin degil cunku 2 hafta sonra ailece bir araya gelicez elbette dikkat edicem ama o donemde,kilo verme,azalabilir . O yuzden,yarismaniza katilamiycam,malesef . Donuste insallah devam,edilirse katilirim .Kızlar buraya herkes 1 Ocak hedefini yazdı di mi? Gerçek hedefini değil yani öyle yazan varsa düzeltsin :)
Hayırlı kandiller canım.
Burası müthiş motive ediyor.
Ne kadar çok vakit geçirirsen burada o kadar hızlı gider kilolar.
Dun iyiydim cok sukur ya sanirim mitivasyonum basladi
Buraya çok uğrarsan motivasyon artar.
Dun kizim rahatsizdi bugunde oyle . Simbiyotik iliskimiz artti o yuzden giremedim onun disinda forma girwmeden yapamiyorum zaten
Sürekli de kar olmasın kız.
Yagsın biraz oynayalım sonra güneşli havalar gelsin.
Ayyy canım saolasın.
Bu sefer buradan ayrılmak yok.
Allah allah bayağı artıdadın kuzum.
Hemen detoks.
Bugun toparladi biraz . Detoks,yapmasini bilmiyorum aslinda
Burdaki detoks cayinin emzirmeye etkisi var mi bilemiyorum .
Canım elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım.
Bu şekilde kendimi buraya bağlamış olurum hem.
Hem de faydam olur hepimize.
Ne güzel düşünmüşün zerenom.
Canım bazı çocuklar böyle olabiliyor. Hatya çevremde gördüğüm hiç bi çocuğun yemek yediği yok. Bence benim kız istisna :)
Doğduğunda da 4.300 gr dı. Karnımdaykende yemiş
Hiç kilo kaybetmedi. Emmedi kızım çok az emzirdim çoğunluk mamaydı. 4.5 aylıkken tamamen emme işi bitmişti.
Ek gıdaya geçtikten sonra zorlamadı herşeyi yedi. Yemeyi seviyor bence yoksa nasıl yedireyim ki..
Mama da içiyor yiyorda.
Nasıl tüyo versem bilemedim.
Ağzının tadına uygun yapıyorum.
Yemeklerde yanımıza oturuyo onada veriyorum ama orda ne yediğini anlamadığım için ayriyeten yediririm yine.
Çeşitli koyarım önüne.
Baharat vs kullanmam ayrı pişer yemekler gerekirse.
Saçma sapan bebek mamaları karışımlar püreler yedirmedim hiç ilk başladığım zamanlar hariç.
Herşeyi tattırdım.
Bide mama sandalyemiz yok bizim almadık. Salonda yere oturturum bebeklerini yanımıza alırız bi onlara bi miraya yediririm. Oyun oynayarak. Kalkmak isterse karışmam gezer gelir otur diye zorlamam. Peşin de gezerekte yediririm o ağzınıda açar zaten. Hiç öğün atlatmadım. Yemediyse sevdiğini hazırladım.
Aralarda meyvelerinide yedi üzüme muza aşık zaten.
Karnı doyunca uykudada sıkıntı olmadı maşallah.
Ama bizimkide fazla oldu biraz tabi
Doğduğundan beri her ay kilo alıyo. Dur diyorum bende artık.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Tabi çoğu anne her yolu deniyo bebekler yine yemiyo. Şimdiki çoğu böyle. Benimkine maşallah diyeyimde nazar olmasın
Cok teskkur ederim bayagi detayli yazmissiniz . Masallah subahanallah barekallah kiziniza
Vay anasını ya ben bugün 150 tane atladım canım çıktı onuda parça parça atladım zaten
emzirenlerde yapabilir mi acaba bunu bi araştırayım
Detoks cayini da arastirir misiniz kopya cekeyim sizden
canım yanlış listeyi alıntıladınız.bende bildirmiştim ama şu an listede görünmüyorum.
Nasil bir detoks,programVücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.
Hep renklerdensiyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele
Burda da paylasir misinizbilmiyorum ki detoks araştırayım ozaman ben
Ben hedefimi yazarken genel yazmistim malesef 1 ocak yarismasina katilamayacagim beni siler misiniz1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
7-2BHB>>>başlangıç 62.5>>>hedef 58
8-ehl-i keyf>>>başlangıç57.5 >>>hedef 52>>>
NOT: ocak hedefim 55
9- ayperest>>> başlangıç 58.2>>>hedef 55
10-merrr>>>başlangıç 82.5 >>>hedef 78
lütfen bir daha, daha dikkatli alıntılayalım. Geri dönüp sayfaları karıştırıp bulmak tekrar yazmak zorunda kaldım.dikkat etmesem listeye girmeden kendi kendime yarışıyor olacağım
Hemen detoks da nasil,yapacagimi bilmiyorum .Hayırlı kandiller canım.
Burası müthiş motive ediyor.
Ne kadar çok vakit geçirirsen burada o kadar hızlı gider kilolar.
Buraya çok uğrarsan motivasyon artar.
Sürekli de kar olmasın kız.
Yagsın biraz oynayalım sonra güneşli havalar gelsin.
Ayyy canım saolasın.
Bu sefer buradan ayrılmak yok.
Allah allah bayağı artıdadın kuzum.
Hemen detoks.
Canım elimden geldiği kadar yapmaya çalışacağım.
Bu şekilde kendimi buraya bağlamış olurum hem.
Hem de faydam olur hepimize.
Ne güzel düşünmüşün zerenom.
Detoks cayini da arastirir misiniz sizden,kopya cekeyimemzirenlerde yapabilir mi acaba bunu bi araştırayım
canım yanlış listeyi alıntıladınız.bende bildirmiştim ama şu an listede görünmüyorum.
Nasil bir detoks programVücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.
Bizimke de paylasir nisinizbilmiyorum ki detoks araştırayım ozaman ben
1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
7-2BHB>>>başlangıç 62.5>>>hedef 58
8-ehl-i keyf>>>başlangıç57.5 >>>hedef 52>>>
NOT: ocak hedefim 55
9- ayperest>>> başlangıç 58.2>>>hedef 55
10-merrr>>>başlangıç 82.5 >>>hedef 78
lütfen bir daha, daha dikkatli alıntılayalım. Geri dönüp sayfaları karıştırıp bulmak tekrar yazmak zorunda kaldım.dikkat etmesem listeye girmeden kendi kendime yarışıyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?