Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Valla olabilir yani olunca oluyo
Test yapsana

Çok geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur.

Kızlar Merhabalar
Moralim bozuldu resmen. İşyerinden bi kadın kız sen kilomu aldın dedi
Rejime daha çok hız vermeliyim
Bu kadınları anlamak mümkün değil, insanların kilo almaktan çok büyük ihtimalle memnun olmayacağını biliyorlar, böyle pat diye laf söylüyorlar, niyeti kötü değil patavatsız muhtemelen ama bunu genelde kadın kadına yapıyor ona üzülüyorum

Bugün çok hafif bir kahvaltıyla başladım, elmalı detoks çayımı yaptım 30 dk yürüdüm çünkü şişkinlik var çok belli, regl olacağım bu ara, çok merak ediyorum yarın ne çıkacak tartıda

he aldım varmı itirazın deseydin sıkma canını daha dikkat et sporda devam sağlıklı bir şekilde veririz inşallah

Gerçekten çok sinir bozucu yaa çok moralim bozuldu , bide adet takvimim şaşmıştı kendimi hamile sanmıştım,sonrasınbda adet,şişkinlik, gerginlik derken moralim bozuldu. Ben tatlılara ara verirsem kilo vereceğime inanıyorum

Vücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.

Çok geçmiş olsun canım.
Kızlar Merhabalar
Moralim bozuldu resmen. İşyerinden bi kadın kız sen kilomu aldın dedi
Rejime daha çok hız vermeliyim
en sevmediğim insan tipi. Asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum bu insanların. Kime söylesen sinir olur yani. Beni de böyle takip eden bi teyze var memlekette. Bi gün aa sende bi çökmüşsün noldu hastamısın falan dicem o olacak

1-Zereno >>> Başlangıç:78,8 >>>Hedef:74,9
2-Cimbomlukız >>> Başlangıç: 63,5 >>>Hedef:57,5
3-akrep33 >>>başlangıç 79,1>>>hedef 69
4- yumaknuro >>> Başlangıç 75,9 >>> Hedef: 67
5- çitlenbikbesyo >>>başlangıç 57,2>>>hedef 51
6- 687403_igt >>>başlangıç 66,8>>>hedef 60
7-2BHB>>>başlangıç 62.5>>>hedef 58
8-ehl-i keyf>>>başlangıç57.5 >>>hedef 52>>>
NOT: ocak hedefim 55
9- ayperest>>> başlangıç 58.2>>>hedef 55
10-merrr>>>başlangıç 82.5 >>>hedef 78

lütfen bir daha, daha dikkatli alıntılayalım. Geri dönüp sayfaları karıştırıp bulmak tekrar yazmak zorunda kaldım.dikkat etmesem listeye girmeden kendi kendime yarışıyor olacağım

Bende dun kendimi astim ve 2,75 lt su ictim ve wc den gelemedim sanirim su odemi atmada yardimci oluyor .
Evet ben yazdimda alta beceremedim,diye ama arkadas sagolsun eklemis
Tesekkur ederim

Kızlar buraya herkes 1 Ocak hedefini yazdı di mi? Gerçek hedefini değil yani öyle yazan varsa düzeltsin :)
Benim hedefim 1 ocak icin degil cunku 2 hafta sonra ailece bir araya gelicez elbette dikkat edicem ama o donemde,kilo verme,azalabilir . O yuzden,yarismaniza katilamiycam,malesef . Donuste insallah devam,edilirse katilirim .

emzirenlerde yapabilir mi acaba bunu bi araştırayım
Detoks cayini da arastirir misiniz kopya cekeyim sizden

canım yanlış listeyi alıntıladınız.bende bildirmiştim ama şu an listede görünmüyorum.

Vücudu şaşırtmak gerekebilir 2 gün detoks bir program ardından normal düzen olabilir, regldendir belki de.
Nasil bir detoks,program
Hep renklerdensiyah beyaz olsa düzgün sayardı
Yalnız iple denedim daha zor oluyor öyle daha çok işe yarar gibi geldi
Ama tabi yapamadım arada ipe takıldım o ayrı mesele

bilmiyorum ki detoks araştırayım ozaman ben
Burda da paylasir misiniz

Ben hedefimi yazarken genel yazmistim malesef 1 ocak yarismasina katilamayacagim beni siler misiniz

Hemen detoks da nasil,yapacagimi bilmiyorum .

Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar
Ama bu yoruma belkide teşekkür etmeliyim şuan acayip hırlandım misal öğle yemeğindeki makarnayı yemedim 2 büyük kupa yeşil çay içtim.
Gaza gelmek niçin iyi oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…