maşallah canım kutlarım seniGünaydınlar.
Ben yeni başladığımdan herhalde.
Geçen cumartesi tartılmıştım
ve yazmıştım : 94.3 kg
Bu hafta : 92.8 kg
Fatk : 1.5 kg
Olsun haftaya gidecek inşallah hiç merak etme bebiş.günaydın kızlar sinirim bozuldu yemedim spor yaptım yine tık yok
Tebrikler canımGünaydınlar.
haklısın canım. Tartı günü diye dikkat ettim :))cnm daha az karbonhidratlı bir gün olmuş tebrikler, sabah 1 haşlanmış yumurta seni daha tok tutabilir.
akşamda yeseydin çok güzel menü canım. İnsanın canı istemeyince yemek yiyemiyor gerçiMidemi bozdum galiba regl ağrısı da başladı, uyku tutmuyor resmen, dünkü menüm:
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta
ara 1 yeşil elma
öğle 1 tabak etli patates
ara 1 küçük tarçınlı kurabiye
akşam yok cnm hiçbir şey yemek istemedi, tektim, bebişi yıkadım, uyuttum derken geç oldu.
spor öğlen 30 dk koşubandında yürüyüş
su 2 lt kadar
bence senin eksi yönde değilde artı yönde vücudu şaşırtman lazım. Bir gün boyunca istediğini yiyeceksin ama sadece bir gün sürecek. Yalnız bunda da ciddi şüphem var. Çünkü en son ki yediğinde şaşırmış olması lazım vücudunungünaydın kızlar sinirim bozuldu yemedim spor yaptım yine tık yok
maşallah canım kutlarım seni
Tebrikler canım
Harikasın tebrik ederim arkadaşımGünaydınlar.
İnşallah kuzum ya bozmak yok 1 hafta daha sabırla devam edicem bakalım..Olsun haftaya gidecek inşallah hiç merak etme bebiş.
Regl öncesi şişkinliği seninkisi.. Sabır..
benimde kendimden yana şüphelerim var ne yapmaya çalışıyo acaba vücudumbence senin eksi yönde değilde artı yönde vücudu şaşırtman lazım. Bir gün boyunca istediğini yiyeceksin ama sadece bir gün sürecek. Yalnız bunda da ciddi şüphem var. Çünkü en son ki yediğinde şaşırmış olması lazım vücudunun
Tebrikler canım.. Paylaşımlarınla ve kilo vererek listeye girmeye hak kazandın..Artık bende listedeyim sanırım yüzdem ise 0.58
 yaşasın Tebrikler canım.. Paylaşımlarınla ve kilo vererek listeye girmeye hak kazandın..
Yüzden %0,60 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?