- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
Takıma geliş tarihi:14 kasım
Takıma geliş kilosu:85.4
Hedef kilo:59
Geçen cuma kilosu:83.3
Bugünkü kilo:82.8
500 gr verdim. Aslında daha da çok vermiştim ama bugün böyle çıkıyor.
Harikasın tebrik ederim arkadaşım
Hayırlı cumalar kızlar Çarşambaya göre +500 üm aslında yediklerimde de bişey yoktu ama ödem oldu heralde :/
1 ocak hedef listesi
1-Zereno (78,8/79,3 /+0,5/%-0,63/74,9)
2-Cimbomlukız (63,5 /63.5 /0 /%0 /57,5)
3-akrep33 (79,1 / / / / 69)
4- yumaknuro 75,9 / / / / 67
5- çitlenbikbesyo ( 57,2 / / / /51)
6-2BHB( 62.5 /62.5 /0 / % 0/58)
7-ehl-i keyf ( 57.5 / / / / 55)
8- ayperest ( 58.2 / / / / 55)
9-merrr( 82.5 /82.8 /+0.3 / -%0.36 / 78)
10 hedef25 (94.3 / 82.8 /1.5 / %1.58 / 86)
11 bebekicin ( 69,1 / / / / 63,6)
Kızlar başlangıç kilo/ güncel kilo/ fark/ yuzde / 1 ocak hedefi düzeniyle ayarlasam uygun mudur
Sabır canım vücudun bi kırılma noktası oluyor bekleyelim bu haftada
Vayy tebrikler canım maşallah :)
Tebrikler tatlım gayet güzel :)
Evet canım haftaya hepimiz en az %1 yapmalıyız inş :) benim haftaya hedefim 77,9 olmak yani 1,4 kilo :)
10 hedef25 (94.3 / 82.8 /1.5 / %1.58 / 86) canım kiloyu yanlış yazmışsın
Tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin, bende de aynısı olmak dileğiyle
Üzgünüm canım.. 14.gününmüş bugün.. Seni haftaya alabilirim listeye. Kurallar gereği 15 günden önce üye alamıyorum listeye.Takıma geliş tarihi: 18 Kasım 2017
Takıma geliş kilosu: 77.9
Hedef kilo: 59
Geçen cuma kilosu: 76.4
Bugünkü kilo: 75.8
Oh be sonunda yazdım 2 saattir bebiş durmuyor uykusu var uyumuyor ağlıyor fln,bir de yüzde hesaplayamadım o heyecandan bebiş bir yandan saldırıyor elime koluma kaptan doğru yazmış mıyım bir zahmet bakar mısın, bir de ben de hak kazandım mı katılmaya
Canım kendine kural koy her tuvaletten sonra 1 bardak içicem diye. Telefon programları da var eğer istersenya arkadaşlar ben su içemiyorum ya bu çok kötü bir bardak bile içmesem akılam gelmiyor resmen
videodaki ablanın 4 çocuğu var akşam onlar yattıktan sonra kocasıyla spor yapıyorlarmıs biri laptoptan biri tv den, ben tek çocukla yoruldum vaktim yok diyorum, kahretsin bağzı şeyler
Üzgünüm canım.. 14.gününmüş bugün.. Seni haftaya alabilirim listeye. Kurallar gereği 15 günden önce üye alamıyorum listeye.
çocukları uyuttuktan sonra biz pert oluyoruz . nerde ? spor yapmak .videodaki ablanın 4 çocuğu var akşam onlar yattıktan sonra kocasıyla spor yapıyorlarmıs biri laptoptan biri tv den, ben tek çocukla yoruldum vaktim yok diyorum, kahretsin bağzı şeyler
doğru tespitSelam kızlar nasılsınız . Hayırlı cumalar
Dün sabah küçük sandviçlerden 3 adet yedim
Öğlen : Bezelye, cacık
Akşam misafirim vardı: Çorba, Dolma bide tatlı yedim
Hedefim herşeyden azar azar yiyerek kilo vermek. Kendimi aç bırakmadan. Çünkü kendimi sınırladığım zaman örneğin 1 hafta çok sıktım kendimi ilk boşlukta hemen saldırıyorum yemeklere verilen kilolar hoopp geri
Kizimin agzinda aft cikti o yuzden yemegi tamameen birakti o yuzden bende yapamam malesefseni bilemem ama benim mümkün değil bence. Çünkü senin ki anne sütü dışında yiyor. Benimkinin tek kaynağı benim
Malesef kizim firsat vermedigi icin giremedim yine uyur uyumaz girip yazicam olur mu***2. Takım 546.Etap***
akrep33( 77,9 / / / %)
2BHB(61,9/ / / %)Sabit
cimbomlukiz( 63,5 / / /%) Sabit
merr(83,3 / 82,8 / 0,5 / %0,60) Yeni üye,14 Kasım, 85,4, Hedef kilo: 59
2.Takım ortalaması : %
O nun bilinç altı da benimkisi gibi 9 lu rakamları kabul etmiyosa demekki
Ya siz hatali degilsiniz de ben ne yapacagimi sasirdim . Sabah ac karnima tartildim 66,6 (tartinin yalancisiyim )
Evin fayanslari egri diye balkona cikardim sanirim ordada egrilik var . Gecen hafta ablamlarda tartildigimda 69,6 idim o yuzden sasirdim . Bu hafta basinda da bizim tarti da 67,6 idim . Saskinligim normal sanirim
Dun ki menum
Sabah
Yarim ekmek
Bir bucuk,yemek,kasigi,lor
Bir bucuk,yemek,kasigi,tereyag
Oglen bir kepce pilav iki kepce kuru fasulye
Ara ogun 10 badem 3 mandalina
Aksam bir tabak,kuru fasulye
Ama gece cok aciktim,cunku kizim,cok,gec yatti
Yatarken 6 fistik 5-6 tane kirmizi uzum yedim
olur, yapıyor öyle bir etkiKızlar kilom 57.8 ama regl imin 2.günü onunda etkisi olur mu ki 400 gr almışım
aaaa çok geçmiş olsun kıyamam kuzuyaKizimin agzinda aft cikti o yuzden yemegi tamameen birakti o yuzden bende yapamam malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?