Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
Sabah 1 dilim ekmek çok az peynir kızım durmadı başka yiyemedim. Hastanede kantinde eşim bir tek mozaik pasta bulabilmiş onu yedim. Başım dönmeye başlamıştı isabet oldu. Sonra evde nescafe ve 1 kuru incir. Akşam 3 kaşık pilav 5 nugget 3 kaşık mantar kavurma. Yarım kase yoğurt ekmek yok. Başka da bir şey yemedim.
Kaderin cilvesine bak ki tatlı yemek zorunda kalıyorum. Hey allahım normal zamanda gözüne bakarım yiyeyim diye.

çok geçmiş olsun inş kuzucuk şimdi iyidir

İyi geceler kızlar bir Türlü aktif olamıyorum kusura bakmayın bundan sonra inş geceleri siteye bi bakıp hem kendi menümü yazıcam hem sizin menülere bakmaya çalışıcam :) hayırlı geceler hepinize benim bugün hafif olmadı ama inş yarın çok hafif olur hepimizin menüleri :)

Cumartesi menü.
Sabah 8.00
2 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kaşık acılı salça

Ara 11.30
Şekersiz nescafr ve 3 kuru incir

Öğlen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tb rkmeğj

Akşam 19.00
1 kase tavuksuyu çorba
1 küçük kase mayonezsiz garnitürlü makarna salatası.

Ara 21.00
1 avuç üzüm

1 litre su
3 yeşil çay

Kahvaltı 12:00
Yarım yağlı ekmek (burda fırında satılan bir şey, şu ince çıtır böreklerin sadesi gibi katmerimsi) nasıl bir tanım yapacağımı bilemedim:)
Menemen
Domates
Bal-ceviz

Ara 15:00
Sade Türk kahvesi
Yarım mandalina
Yarım muz

Akşam 16:00
Tavuk çorbası 2 kase

Ara
Yulaflı kurabiye 2 tane
Şekersiz çay

Su:1lt
Spor:200ip +temizlik
Kitap:şeker portakalı

Menüm
Kahvaltı
Tb ekmeği ile kaşarlı tost

Öğle
4 peynirli sıkma çay

Akşam
1 avuç çekirdek Çay

Kaptan çok az.
Kaptan 1 ocak hedefine yöneldi.

Afiyet olsun canım güzrl menü.

5 tsne mısır derken

Gećmiş olsuun canım.

Merhaba zerenom.
Nerelerdesin. Senin enerjini arıyoruz burada.

sıcak lavaş ekmeğinin içine peynir koyup dürüm yapıyorsun hatta tekrar saca bastırıp peynirin erimesini sağlıyorsun
offff ne lezzetli olur şöyle sıcak çay domates filan
Yalnız hamurunu da ben yoğurdum ve ben açtım tatlım. Hazır lavaş almadım.

Geçmiş olsun canım.
Güzel bi cilve olmuş senin için yani

akrep cim hazır lavaşlar lastik gibi sert oluyor iyi yapmışsın lavaşı kendin yapabilyorsan kocaman tebrik ettim seni
ben yoğurt pulbiber l,mon kürüne başladım yaklaşık 3 haftadır balli sirkeli su kürü denedim hiç etkisini göremedim yediklerime dikkat ettiğim halde bakalım bu kür etki edecek mi üstelik tadını da çok beğendim metabolizma hızlandırıcı etkisi varmış sabahleyin aç karna yedim sabahları aç karna yapmayı düşünüyorum

Yeni gelen arkadaşlar

Takıma geliş tarihi:
Takıma geliş kilosu:
Hedef kilo:
Geçen cuma kilosu:
Bugünkü kilo:

Bu şekilde yazın kızlar.. Hadi öğleye kadar bitirelim liste işini..
takıma geliş tarihim:17 kasım
takıma geliş kilom 58.0
hedef kilo:50
geçen cumada sanırım 57.9 tabi ben direkt 58 e yuvarladım moralim bozuldu
pazartesi güncel kilomu yazarım inş
yarışa giremesem de eskisi gibi incecik çıtıpıtı olmak için gayreti elden bırakmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…