çok geçmiş olsun inş kuzucuk şimdi iyidirKızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
Sabah 1 dilim ekmek çok az peynir kızım durmadı başka yiyemedim. Hastanede kantinde eşim bir tek mozaik pasta bulabilmiş onu yedim. Başım dönmeye başlamıştı isabet oldu. Sonra evde nescafe ve 1 kuru incir. Akşam 3 kaşık pilav 5 nugget 3 kaşık mantar kavurma. Yarım kase yoğurt ekmek yok. Başka da bir şey yemedim.
Kaderin cilvesine bak ki tatlı yemek zorunda kalıyorum. Hey allahım normal zamanda gözüne bakarım yiyeyim diye.
Sağol canım nihayet ateşi düştü uyuyabildi. Şu an iyi şükür. Tedavimiz devam edecek 1 hafta...çok geçmiş olsun inş kuzucuk şimdi iyidir
İçli köftenin hamur kısmını avuç ayasında bastırıp şekil verip kızartıyorsun etsiz içli köfte yani :)Aya koftesi mi merak ettim
Menüm
Kahvaltı
Tb ekmeği ile kaşarlı tost
Öğle
4 peynirli sıkma çay
Akşam
1 avuç çekirdek Çay
sabah iki dilim ekmek kibrit kutusu peynir 1 haşlama yumurta 4 zeytin iki fincan çay
ara bir dilim kek 3 adet ceviz
öğleyin bir kase sakala çarpan çorba yarım kase yoğurt
ara bir elma bir mandalina
akşam yine bir kase sakalaçarpan çorba namı diğer karaşimşek
spor 2 mil yürüyüş ama 3 mile çıaracağım inş
su 2 litre içildi
Menum
Kahvalti ceyrek bazlama lorlu ve tereyagli
10 zeytin sekerli cay
1 yumurta
Ara
2 mandalina
Yarim,yumurta
Oglen (saat 4,30)
Firinda sebzeli hamsi bugulama bol salata
Aksam (saat 8.00)
5 tane misir,ve pirinc patlagi (bal ve hardalli)
Eve gec geldik geldigimizde midem bilaniyrdu Allah
Kızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
Sabah 1 dilim ekmek çok az peynir kızım durmadı başka yiyemedim. Hastanede kantinde eşim bir tek mozaik pasta bulabilmiş onu yedim. Başım dönmeye başlamıştı isabet oldu. Sonra evde nescafe ve 1 kuru incir. Akşam 3 kaşık pilav 5 nugget 3 kaşık mantar kavurma. Yarım kase yoğurt ekmek yok. Başka da bir şey yemedim.
Kaderin cilvesine bak ki tatlı yemek zorunda kalıyorum. Hey allahım normal zamanda gözüne bakarım yiyeyim diye.
İyi geceler kızlar bir Türlü aktif olamıyorum kusura bakmayın bundan sonra inş geceleri siteye bi bakıp hem kendi menümü yazıcam hem sizin menülere bakmaya çalışıcam :) hayırlı geceler hepinize benim bugün hafif olmadı ama inş yarın çok hafif olur hepimizin menüleri :)
Çok yedimdi gibi gelmişti bana da.. Öyle tok olmuştum yani.. Yazınca ben de ne kadar azmış dedim..çok az değil mi menü
Tatlım cumadan cumaya liste alımları ve ben not bıraktım cuma öğleye kadar yeni üyeler notta belirttiğim şıkları doldursun diye..
Sanmıyorum canım açabilirsin..bu arada diyet günlüklerine ayrı topik açsam sıkıntı olur mu
yoğurt pulbiber kürü denemeyi düşünüyorum da
Lavaşın küçük yuvarlaklar şeklinde açılmış halini düşün. Onu sacda pişirip arasına peynir harcı koyup sarıyoruz. Bi nevi dürüm gibi.. Ona sıkma deniyor bizim yörede..Peynirli sıkma nedir
Yalnız hamurunu da ben yoğurdum ve ben açtım tatlım. Hazır lavaş almadım.sıcak lavaş ekmeğinin içine peynir koyup dürüm yapıyorsun hatta tekrar saca bastırıp peynirin erimesini sağlıyorsun
offff ne lezzetli olur şöyle sıcak çay domates filan
Bu menüme ek olarak akşam 1 portakal ve elma da yedimdi.Menüm
Kahvaltı
Tb ekmeği ile kaşarlı tost
Öğle
4 peynirli sıkma çay
Akşam
1 avuç çekirdek Çay
Geçmiş olsun canım.Kızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
1 Ocak hedefi benim olmalıKaptan çok az.
Kaptan 1 ocak hedefine yöneldi.
Afiyet olsun canım güzrl menü.
5 tsne mısır derken
Gećmiş olsuun canım.
Merhaba zerenom.
Nerelerdesin. Senin enerjini arıyoruz burada.
bildirim gelmedi geçmişe dönük bakayım biTatlım cumadan cumaya liste alımları ve ben not bıraktım cuma öğleye kadar yeni üyeler notta belirttiğim şıkları doldursun diye..
Sen doldurdunmu?
takıma geliş tarihim:17 kasımYeni gelen arkadaşlar
Takıma geliş tarihi:
Takıma geliş kilosu:
Hedef kilo:
Geçen cuma kilosu:
Bugünkü kilo:
Bu şekilde yazın kızlar.. Hadi öğleye kadar bitirelim liste işini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?