- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Light seisinden misir pirnc paylagiKaptan çok az.
Kaptan 1 ocak hedefine yöneldi.
Afiyet olsun canım güzrl menü.
5 tsne mısır derken
Gećmiş olsuun canım.
Merhaba zerenom.
Nerelerdesin. Senin enerjini arıyoruz burada.
Ben dun bazlama yedim diye cok mu diye dusunudumLavaşın küçük yuvarlaklar şeklinde açılmış halini düşün. Onu sacda pişirip arasına peynir harcı koyup sarıyoruz. Bi nevi dürüm gibi.. Ona sıkma deniyor bizim yörede..
O kur gece yatarken yapilmiyor muydu bende gece yiyorumakrep cim hazır lavaşlar lastik gibi sert oluyor iyi yapmışsın lavaşı kendin yapabilyorsan kocaman tebrik ettim seni
ben yoğurt pulbiber l,mon kürüne başladım yaklaşık 3 haftadır balli sirkeli su kürü denedim hiç etkisini göremedim yediklerime dikkat ettiğim halde bakalım bu kür etki edecek mi üstelik tadını da çok beğendim metabolizma hızlandırıcı etkisi varmış sabahleyin aç karna yedim sabahları aç karna yapmayı düşünüyorum
evet gece yapılıyor ben 17 den sonra bişey yemiyordum kararsız kaldım nasıl uygulasam diyeO kur gece yatarken yapilmiyor muydu bende gece yiyorum
Bende guya 6 dan sonra birsey yemeyim diyordum yatana kadar acikiyorum o yuzden iyi geliyor ytmadan biraz evvel yemek. O zaman siz aksam,yemegini yigurda gore arlayabilirsuniz belkievet gece yapılıyor ben 17 den sonra bişey yemiyordum kararsız kaldım nasıl uygulasam diye
Bir hafta olnadi muhtemelen tam hatirlamiyorum ama simdilik gormedim ve bu donemde,iki aksamda yiyemedim687403_igt peki bu kürün etkisini gördün mü
Tatlım cumadan cumaya liste alımları ve ben not bıraktım cuma öğleye kadar yeni üyeler notta belirttiğim şıkları doldursun diye..
Sen doldurdunmu?
Nasil cumleler kurmusum masallah bana anladiysaniz tebrikler .Bir hafta olnadi muhtemelen tam hatirlamiyorum ama simdilik gormedim ve bu donemde,iki aksamda yiyemedim
canım hem kalori hesabı yapıp hem Karatay yapma. Karataya aykırı zaten kalori hesabı. Bu karmaşa seni çok yorar.merrr kahvaltiyi cok kuvvetli yapamiyorum . Malesef ekmege cok aliskin oldugum icin ekmegi kisinca sanki geriye birsey kalmiyor gibi hissediyorum . Onun yaninda peyniride treyagla yerdim karataya gore ama kalori,hesabi yapinca yagi cikardim oyuzden kahvaltim,keyifli olmuyor
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun cnm
böyle daha iyi hissediyorum canım. Aslında hep basit şeyler yaptıklarım. Bazen akşam eşim varken yaparım yemeğimi. Gündüz kızımı mama sandalyesine yanıma alıyorum yapabildiğim kadar, müzikle dans ede ede yemek yapıyorumCok gecmis olsun ne zor olmustur hastane sureci . Bu arada dikkatimi cekiyor bebeginiz olmasina ragmen cok duzenli yemek yapiyorsunuz hayran oldum
çok çok az olmuş ama. Vallahi hayret ediyorum ben. Nasıl dayanıyorsunuzKızlar iyi geceler :)
Bugün ki menüm:
Öğle 1'de uyandım :) Kahvaltım: 3 küçük bardak çay, 10 adet limonlu maydonoz, 1 adet haşlama yumurta 2 adet pastırma.
3 adet kaşar, yarım dilim ekmek.
Saat 3 gibi kare ekmeğe tost kaşarlı yağsız istedim.
saat 5 gibi e patlamış mısırsız olmaz dedim.
Bayağı bi su tükettim yürüyüş yaptım 1 saat.
Şimdide açlık otumu içicem :)
Bu arada bugün tartıldım 66 kiloyum
çok çok az olmuş ama. Vallahi hayret ediyorum ben. Nasıl dayanıyorsunuz
Vallahi açıkça söyleyeyim ben asla inanmıyorum bu tarz vaatli tariflere.olay şu: günlük kalori limitin var. Limitten az alırsan kilo verirsin fazla alırsan kilo alırsın. Ne yiyerek azalttın veya arttırdıysan o senin sağlığını belirler.kilo matematiksel hesap benim için.Nasil cumleler kurmusum masallah bana anladiysaniz tebrikler .
Yogurt kurune baslayali bir hafta olmadi sanirim cok net hatirlamiyorum ama gobek erittigi soyleniyor benim gobek yerinde . Kilomda 66,6 baslangicimdi 24 unden bu yana kilom oynayip duruor,anlamadim tartimi yanlis . Soyle ki sabah tartildigimda 63,3 gosteriyordu Tartiyi hafif duzelttim 65,3 gosterdi . Yani eger 65,3 ise bir gunde 700 gram verilir mi bilemedim . Birde siz olcu olark ne kullaniyorsunu bilmiyorum da ben bir kaseye biraz pul biber birazda limon sıkıyordum ama birsitede 3 kasik yarm yagli yogurt bir yemek kasigi,pul biber yarum limon suyu diyordu birkerede bu tarifle yaptim cok eksi oldu .
Patlamış mısır detayını kaçırdım galiba. Geç kalkınca öyle oluyor ya...Sinema da patlamış mısır doyurdu beni.
Onu yedim diye şimdi ot içiyorum
bide dengesiz uyandım ben bugün. Hafta içi öğlenleri iş yerinde ne yapılıyorsa onu yemek mecburiyetindeyim. Zaten takribi 500 küsür kalori yapıyor. Öğlen çok yiyorsam akşamı kısıyorum.
Yani oturup boyleee kalori hesabi mi yapiyorsunuzVallahi açıkça söyleyeyim ben asla inanmıyorum bu tarz vaatli tariflere.olay şu: günlük kalori limitin var. Limitten az alırsan kilo verirsin fazla alırsan kilo alırsın. Ne yiyerek azalttın veya arttırdıysan o senin sağlığını belirler.kilo matematiksel hesap benim için.
Ama plesebo etkisi yaratırsa onu bilemem tabi :))
Süper menüBugun ki menum
Kahvalti (11:00)
Bir tabak yumurtali patates kavrumu
3 yemek kasigi yumurtali peynir eritmesi
1 yemek kasigi ovma peynir
5 zeytin
Ogle (15:30)
Bir doner durum kepekli lavastan
1 tabak limonlu pirasa
Ara
1 tatli elma
Bir iki saat sonra 1 dilim ayva ,1 avuc kabuklu fistik
Aksam (19:30)
Iki tabak pirasa
Surme cikolata getirdi babamiz normalde ben o cikolataya bir,gomulurdum ki ekmekle mmmm .
Amaa yemedim .
Yarin yemek isterimde engelleyim mi kendimi ne yapayim ne dersiniz . Yoksa hangi ogunde ne kadar yersem zarari olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?