- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Çok geçmiş olsun cnmKızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
Sabah 1 dilim ekmek çok az peynir kızım durmadı başka yiyemedim. Hastanede kantinde eşim bir tek mozaik pasta bulabilmiş onu yedim. Başım dönmeye başlamıştı isabet oldu. Sonra evde nescafe ve 1 kuru incir. Akşam 3 kaşık pilav 5 nugget 3 kaşık mantar kavurma. Yarım kase yoğurt ekmek yok. Başka da bir şey yemedim.
Kaderin cilvesine bak ki tatlı yemek zorunda kalıyorum. Hey allahım normal zamanda gözüne bakarım yiyeyim diye.
evt ben de şimdi girebildim, aman ne gezmesi temizlik fln, bugün bebişin ilk saç traşı oldu market alışverişi derken ancak oturdumkızlar nerelerdesiniz sanırım haftasonu olduğu için gezmelerdesiniz
canım sıkıldı evdeyim püf
15 günü doldurmamışsın zaten canım. Cuma sabahı yine bu bilgilerle bekliyorum seni.takıma geliş tarihim:17 kasım
takıma geliş kilom 58.0
hedef kilo:50
geçen cumada sanırım 57.9 tabi ben direkt 58 e yuvarladım moralim bozuldu
pazartesi güncel kilomu yazarım inş
yarışa giremesem de eskisi gibi incecik çıtıpıtı olmak için gayreti elden bırakmayacağım
Mersin canım. Sen?bu arada nerelisin akrep sıkma deyince memleketini merak ettim
Tebrikler canım. Sınavı başarı ile atlatmışsın maşallah sana.Slm kızlar, dünkü menüm,
kahvaltı
fırında 1 dilim kaşarlı kekikli domatesli ekmek
portakal suyu peynri zeytin
öğle
1 kupa sütlü kahve, 1 avuç ceviz badem
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
spor 1 saat koşubandında yürüyüş( 12 dk koşu)
su 1.5 lt kadar ( suyu artırmam lazım )
sonra akşam bebek görmeye gittik kadıncağız önüme tatlıları börekleri sarmaları koydu benim de kucağımda çocuk, zaten diyetteyim, hiç yemedim, çok uğraştı yiyeyim diye ama en sonunda dedim diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum diye, kendisinin de 2 aylık bebeği vardk ama çıta gibiydi maşallah
Bugün de yeme içme anlamında gayet iyi geçiyor şimdi de spor yapacağım ama suyu azalttım bu ara niyeyse, bir de regl ağrım başladı, tartıda eksiyim ama yediğim içtiğime göre baya az gidiyor, neyse bakalım hayırlısı
ben afyonluyum ama eşim antalyalı eltim de mersin silifkeli onlardan dolayı sıkmayı biliyorum offf ne de güzel olur çaylaMersin canım. Sen?
ooo sıhhatler olsun bebişimizeevt ben de şimdi girebildim, aman ne gezmesi temizlik fln, bugün bebişin ilk saç traşı oldu market alışverişi derken ancak oturdum
Vayy menü Harika dengeli çok güzel çok beğendim afiyet olsun kuzum :)Cumartesi menü.
Sabah 8.00
2 haş yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 kaşık acılı salça
Ara 11.30
Şekersiz nescafr ve 3 kuru incir
Öğlen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim tb rkmeğj
Akşam 19.00
1 kase tavuksuyu çorba
1 küçük kase mayonezsiz garnitürlü makarna salatası.
Ara 21.00
1 avuç üzüm
1 litre su
3 yeşil çay
Senin menü de çok güzel olmuş kuzum ya geçen aklıma geldin sanki seni çok göremedim takımda ben görmedim sen mi yoktun anlamadım daha soracaktım bu kız nerde diye :)Kahvaltı 12:00
Yarım yağlı ekmek (burda fırında satılan bir şey, şu ince çıtır böreklerin sadesi gibi katmerimsi) nasıl bir tanım yapacağımı bilemedim:)
Menemen
Domates
Bal-ceviz
Ara 15:00
Sade Türk kahvesi
Yarım mandalina
Yarım muz
Akşam 16:00
Tavuk çorbası 2 kase
Ara
Yulaflı kurabiye 2 tane
Şekersiz çay
Su:1lt
Spor:200ip +temizlik
Kitap:şeker portakalı
Oy kuzum valla bende çok özlüyorum buraları eskiden olduğum gibi aktif olmayı yavaş yavaş adapte olurum heralde :) maşallah çok iyi gidiyorsun sen inş böyle de devam edersinMerhaba zerenom.
Nerelerdesin. Senin enerjini arıyoruz burada.
Gece yatmadan yeniyor diye biliyorum ama sabah yemek de mantıklı geldi :) eğer işe yararsa bizede söylersin canımakrep cim hazır lavaşlar lastik gibi sert oluyor iyi yapmışsın lavaşı kendin yapabilyorsan kocaman tebrik ettim seni
ben yoğurt pulbiber l,mon kürüne başladım yaklaşık 3 haftadır balli sirkeli su kürü denedim hiç etkisini göremedim yediklerime dikkat ettiğim halde bakalım bu kür etki edecek mi üstelik tadını da çok beğendim metabolizma hızlandırıcı etkisi varmış sabahleyin aç karna yedim sabahları aç karna yapmayı düşünüyorum
Menüne bayıldım ama özellikle akşam misafirlikte yememene hayran kaldım maşalallah canım eksi olduğun sürece az ya da çok gitmesi umrunda olmasın canım doğru yoldasın kilo verdiğine göre bazı hafta çok bazı hafta az gidiyor onun sebebini de hiç bilmiyorum :)Slm kızlar, dünkü menüm,
kahvaltı
fırında 1 dilim kaşarlı kekikli domatesli ekmek
portakal suyu peynri zeytin
öğle
1 kupa sütlü kahve, 1 avuç ceviz badem
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
spor 1 saat koşubandında yürüyüş( 12 dk koşu)
su 1.5 lt kadar ( suyu artırmam lazım )
sonra akşam bebek görmeye gittik kadıncağız önüme tatlıları börekleri sarmaları koydu benim de kucağımda çocuk, zaten diyetteyim, hiç yemedim, çok uğraştı yiyeyim diye ama en sonunda dedim diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum diye, kendisinin de 2 aylık bebeği vardk ama çıta gibiydi maşallah
Bugün de yeme içme anlamında gayet iyi geçiyor şimdi de spor yapacağım ama suyu azalttım bu ara niyeyse, bir de regl ağrım başladı, tartıda eksiyim ama yediğim içtiğime göre baya az gidiyor, neyse bakalım hayırlısı
evet gece yatmadan önce yeniyor ama ben saat 17 den sonra bişey yememeye gayret ediyorum o yüzden sabah işe gitmeden önce yiyeyim dedim tadını da beğendim üstelik sabahları tansiyon düşüklüğü sıkıntısı yaşıyorum onu da önler bakalım inşallah işe yararVayy menü Harika dengeli çok güzel çok beğendim afiyet olsun kuzum :)
Senin menü de çok güzel olmuş kuzum ya geçen aklıma geldin sanki seni çok göremedim takımda ben görmedim sen mi yoktun anlamadım daha soracaktım bu kız nerde diye :)
Oy kuzum valla bende çok özlüyorum buraları eskiden olduğum gibi aktif olmayı yavaş yavaş adapte olurum heralde :) maşallah çok iyi gidiyorsun sen inş böyle de devam edersin
Gece yatmadan yeniyor diye biliyorum ama sabah yemek de mantıklı geldi :) eğer işe yararsa bizede söylersin canım
Menüne bayıldım ama özellikle akşam misafirlikte yememene hayran kaldım maşalallah canım eksi olduğun sürece az ya da çok gitmesi umrunda olmasın canım doğru yoldasın kilo verdiğine göre bazı hafta çok bazı hafta az gidiyor onun sebebini de hiç bilmiyorum :)
Bence yarar tadı gerçekten çok güzel :)evet gece yatmadan önce yeniyor ama ben saat 17 den sonra bişey yememeye gayret ediyorum o yüzden sabah işe gitmeden önce yiyeyim dedim tadını da beğendim üstelik sabahları tansiyon düşüklüğü sıkıntısı yaşıyorum onu da önler bakalım inşallah işe yarar
az önce araştırdım bu kürden sonra kesinlikle hiçbirşey yememek gerekiyormuş olmazsa saat 8 gibi yerim zaten 11 12 gibi yatıyorumBence yarar tadı gerçekten çok güzel :)
Malesef sporr yok sadece avm de cogu zaman kizim kucagimda dolasip durdukgeçmiş olsun güzel menü ben olsam o gözlemeyi tamamen bitirirdim spor var mı peki
tantuniiiMersin canım. Sen?
teşekkürler, kabak kafa olduooo sıhhatler olsun bebişimize
Cok gecmis olsun ne zor olmustur hastane sureci . Bu arada dikkatimi cekiyor bebeginiz olmasina ragmen cok duzenli yemek yapiyorsunuz hayran oldumKızlar iyi akşamlar dün gece ve gündüz halimiz perişan. Tatlı kızım meğer idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Gece acil gündüz hastane tahliller ağlamalar... Çok zordu. Bugün ki Menüm
Sabah 1 dilim ekmek çok az peynir kızım durmadı başka yiyemedim. Hastanede kantinde eşim bir tek mozaik pasta bulabilmiş onu yedim. Başım dönmeye başlamıştı isabet oldu. Sonra evde nescafe ve 1 kuru incir. Akşam 3 kaşık pilav 5 nugget 3 kaşık mantar kavurma. Yarım kase yoğurt ekmek yok. Başka da bir şey yemedim.
Kaderin cilvesine bak ki tatlı yemek zorunda kalıyorum. Hey allahım normal zamanda gözüne bakarım yiyeyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?