Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok geçmiş olsun cnm

Slm kızlar, dünkü menüm,
kahvaltı
fırında 1 dilim kaşarlı kekikli domatesli ekmek
portakal suyu peynri zeytin
öğle
1 kupa sütlü kahve, 1 avuç ceviz badem
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
spor 1 saat koşubandında yürüyüş( 12 dk koşu)
su 1.5 lt kadar ( suyu artırmam lazım )
sonra akşam bebek görmeye gittik kadıncağız önüme tatlıları börekleri sarmaları koydu benim de kucağımda çocuk, zaten diyetteyim, hiç yemedim, çok uğraştı yiyeyim diye ama en sonunda dedim diyetteyim kilo vermeye çalışıyorum diye, kendisinin de 2 aylık bebeği vardk ama çıta gibiydi maşallah
Bugün de yeme içme anlamında gayet iyi geçiyor şimdi de spor yapacağım ama suyu azalttım bu ara niyeyse, bir de regl ağrım başladı, tartıda eksiyim ama yediğim içtiğime göre baya az gidiyor, neyse bakalım hayırlısı

15 günü doldurmamışsın zaten canım. Cuma sabahı yine bu bilgilerle bekliyorum seni.

Tebrikler canım. Sınavı başarı ile atlatmışsın maşallah sana.

Vayy menü Harika dengeli çok güzel çok beğendim afiyet olsun kuzum :)

Senin menü de çok güzel olmuş kuzum ya geçen aklıma geldin sanki seni çok göremedim takımda ben görmedim sen mi yoktun anlamadım daha soracaktım bu kız nerde diye :)

Merhaba zerenom.
Nerelerdesin. Senin enerjini arıyoruz burada.
Oy kuzum valla bende çok özlüyorum buraları eskiden olduğum gibi aktif olmayı yavaş yavaş adapte olurum heralde :) maşallah çok iyi gidiyorsun sen inş böyle de devam edersin
Gece yatmadan yeniyor diye biliyorum ama sabah yemek de mantıklı geldi :) eğer işe yararsa bizede söylersin canım

Menüne bayıldım ama özellikle akşam misafirlikte yememene hayran kaldım maşalallah canım eksi olduğun sürece az ya da çok gitmesi umrunda olmasın canım doğru yoldasın kilo verdiğine göre bazı hafta çok bazı hafta az gidiyor onun sebebini de hiç bilmiyorum :)

evet gece yatmadan önce yeniyor ama ben saat 17 den sonra bişey yememeye gayret ediyorum o yüzden sabah işe gitmeden önce yiyeyim dedim tadını da beğendim üstelik sabahları tansiyon düşüklüğü sıkıntısı yaşıyorum onu da önler bakalım inşallah işe yarar

Bence yarar tadı gerçekten çok güzel :)

kahvaltıdan önce yarım kase pulbiberli limonlu yoğurt
sabah 2 yumurta haşlama iki ince dilim ekmek azcık sucuklu yumurta hemen ucundan 3 zeytin domates kibrit kutusu peynir kibrit kutusu tahin helva bugün pazar olduğu için kahvaltı menüm genişti malum eş çoluk çocuk vs
ara bir dilim kek bir armut bir mandalina
öğleyin bir kase mercimek çorba,
ara bir mandalina
akşam bir tabak patates salatası
spor 2 mil yürüyüş ama youtube da squat videoları var 6 dk lık olanı dün keşfettim malum basen sorunum var
yatmadan önce onu uygulamayı düşünüyorum su 2 litre içildi

İyi akşamlar kader arkadaşlarım Ben bugün oruçtum sahuru epeyce erken yedim akşam da kendi ölçülerime uymaya çalıştım belki meyveyi bi tık daha az olsa daha iyi olurdu ama :/
SAHUR(02.00)
1 tabak etli taze fasulye
3 dolu yk bulgur pilavı üzerine de bolca yoğurt
1 portakal

İFTAR(17.15)
1 tabak yoğurtlu karnabahar
4 kaşık kadar fırında kıymalı patates
Yarım kase şehriye çorbası
1 portakal, 1 minicik cennet hurması

Spor: Daha yapmadım yapıcam ama inş :) 90günde devri body evde - evdekas(1 saat)
Su: 2 ltye tamamlamaya çalışıcam
Çay: 1 Yeşilçay, 1 form çay

Midem bulaniyordu Allahtan bir tabak limonlu yesillik,salata ve 1 turp yedim
(Saat 9,30)
Yarimsaat once biberli yogurt yedim
Oglumada havuc suyu sikarken posadan biraz
geçmiş olsun güzel menü ben olsam o gözlemeyi tamamen bitirirdim spor var mı peki
Malesef sporr yok sadece avm de cogu zaman kizim kucagimda dolasip durduk

Cok gecmis olsun ne zor olmustur hastane sureci . Bu arada dikkatimi cekiyor bebeginiz olmasina ragmen cok duzenli yemek yapiyorsunuz hayran oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…