Surme cikolata getirdi babamiz normalde ben o cikolataya bir,gomulurdum ki ekmekle mmmm .
Amaa yemedim .
Yarin yemek isterimde engelleyim mi kendimi ne yapayim ne dersiniz . Yoksa hangi ogunde ne kadar yersem zarari olmaz
Patlamış mısır detayını kaçırdım galiba. Geç kalkınca öyle oluyor ya...
Onu da yapmışlığım var. My fitneespal pal diye bir programla. O zaman 67 kiloya düşebilmiştim. Şimdi kafadan ne ne kadar tahmini yol alıyorumYani oturup boyleee kalori hesabi mi yapiyorsunuz
Karatayi biraktim artik . Ama kalori hesabinda da bir dilim ekmek 90 kalori oldugu icin onu da sinirli yemek lazim maleaef Yoksa hayat cok guzel olurducanım hem kalori hesabı yapıp hem Karatay yapma. Karataya aykırı zaten kalori hesabı. Bu karmaşa seni çok yorar.
Çok teşekkür ederim
böyle daha iyi hissediyorum canım. Aslında hep basit şeyler yaptıklarım. Bazen akşam eşim varken yaparım yemeğimi. Gündüz kızımı mama sandalyesine yanıma alıyorum yapabildiğim kadar, müzikle dans ede ede yemek yapıyorum
çok çok az olmuş ama. Vallahi hayret ediyorum ben. Nasıl dayanıyorsunuz
Karatayi biraktim artik . Ama kalori hesabinda da bir dilim ekmek 90 kalori oldugu icin onu da sinirli yemek lazim maleaef Yoksa hayat cok guzel olurdu
Ekmeği çok seviyoruz yaa :) ben kalori hesabı yaparken tartı almıştım öyle hesaplardımKaratayi biraktim artik . Ama kalori hesabinda da bir dilim ekmek 90 kalori oldugu icin onu da sinirli yemek lazim maleaef Yoksa hayat cok guzel olurdu
Günaydın kaptanım.
Ee Cuma kaçtın peki onu da yaz güzelim.Günaydınlarŕrrr
Maalesef ben cimaya göre +200 gr dayım.
Ama hep dünkü yoğunluktan. Yoğunluğun stresi bana yeme olarak yansıyor hep.
Tesekkur ederimSüper menü
Sabahlari kesin yarim ekmek yerdim bazen de bir ekmege bile yaklasirdim Onun icin benim icin bir iki dilim ekmek hic yememis gibi oluyorBir dilim ince kesilmiş ekmek 64 kalori
kalın 90 kalori
orta galiba bu çeyrek oluyor 77 kalori
Yarım ekmekte 300 küsür falan
Ekmek yemeden olmaz lif ihtiyacı var sonuçta. Ama bunun yerinede sabahları yulaf ezmesi yenilebilir.
Dukan diyetinde böyle yazıyordu.
Ben yapamam tartiyiEkmeği çok seviyoruz yaa :) ben kalori hesabı yaparken tartı almıştım öyle hesaplardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?