Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Surme cikolata getirdi babamiz normalde ben o cikolataya bir,gomulurdum ki ekmekle mmmm .
Amaa yemedim .

Yarin yemek isterimde engelleyim mi kendimi ne yapayim ne dersiniz . Yoksa hangi ogunde ne kadar yersem zarari olmaz

Nefsini köreltmek için tatlı kaşığı yiyebilirsin. aç karnına yiyebilirsin. Ya da hiç yemeyip aklına zayıflayacağın günleri getirirsin :) Şahsen bugün canım iskender çekti gelinliğimi hayal ettim. onun yerine tost yedim.

Patlamış mısır detayını kaçırdım galiba. Geç kalkınca öyle oluyor ya...

Akşam yemeği niyetine onu yedim yarın yürüyüşümü uzatıcam

Karatayi biraktim artik . Ama kalori hesabinda da bir dilim ekmek 90 kalori oldugu icin onu da sinirli yemek lazim maleaef Yoksa hayat cok guzel olurdu

Karatayi biraktim artik . Ama kalori hesabinda da bir dilim ekmek 90 kalori oldugu icin onu da sinirli yemek lazim maleaef Yoksa hayat cok guzel olurdu

Bir dilim ince kesilmiş ekmek 64 kalori
kalın 90 kalori
orta galiba bu çeyrek oluyor 77 kalori
Yarım ekmekte 300 küsür falan

Ekmek yemeden olmaz lif ihtiyacı var sonuçta. Ama bunun yerinede sabahları yulaf ezmesi yenilebilir.

Dukan diyetinde böyle yazıyordu.

Sabahlari kesin yarim ekmek yerdim bazen de bir ekmege bile yaklasirdim Onun icin benim icin bir iki dilim ekmek hic yememis gibi oluyor

cuma 75,9 bugün 75,1 regl oldum ama spor yaptıgım için sanırım verebilmişim bir de akşamları çok az yedim.
dünkü menüm,
kahvaltı
sucuklu yumurta domates salatalık peynir portakal suyu
öğle
1 bardak süt 1 tarcınlı kurabiye
ikindi ceviz badem 1 avuc
aksam
yarım cupra ve az salata
spor 45 dk kosubandı ( 10 dk kosu)
su 1.5 lt kadar

Dünkü menüm fenaydı kızlar.. Akşam uydum pis nefsime

Sabah
1 peynirli sıkma
1 yumurta tereyağında tavada
2 dilim pide
2 zeytin
Çay

Ara
Meyve tabağı
Elma portakal mandalina

Öğle
4 büyük istavrit tava ızgarayı kızımla yedik
Patates kızartması 2 çatal
Sarımsak limon
Pide miktarını hatırlamıyorum çok acıkmıştım

Ve günü bitirmiştim aslında..

Akşam
1 dilim çikolatalı pasta
3 dilim fıstıklı baklava

100
3litre

Kitap
Ruhun Deşifresi/Mehmet Ali Bulut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…