Cuma : 92.8 kgEe Cuma kaçtın peki onu da yaz güzelim.
Günaydın.
Galiba bir buçuk hafta önce tartıldım resmide buraya koymuştum. 70.6 idim.
Dün sabah tartıldım 66 kiloyum.
akşam menüsünü rüyalarımda yiyorum kaç gündür baklava ve çikolatalı pastaya bayılırım, fena kaçamak olmuş ama neyse ki çok kiloya mal olmamış sanırımDünkü menüm fenaydı kızlar.. Akşam uydum pis nefsime
Sabah
1 peynirli sıkma
1 yumurta tereyağında tavada
2 dilim pide
2 zeytin
Çay
Ara
Meyve tabağı
Elma portakal mandalina
Öğle
4 büyük istavrit tava ızgarayı kızımla yedik
Patates kızartması 2 çatal
Sarımsak limon
Pide miktarını hatırlamıyorum çok acıkmıştım
Ve günü bitirmiştim aslında..
Akşam
1 dilim çikolatalı pasta
3 dilim fıstıklı baklava
100
3litre
Kitap
Ruhun Deşifresi/Mehmet Ali Bulut
tebrikler cnm çok iyi ya 4.5 kilo yaklaşık 10 günde
Yok cınımm.. Akşamım kötü olsadaa bu hafta takımım birinci olucak ve bunda benim ve senin katkın büyük olucak.. E olsun artık dimi yabence bizim grubu kilo alma grubunun altına taşıyalım her hafta birinci oluruz
Yok cınımm.. Akşamım kötü olsadaa bu hafta takımım birinci olucak ve bunda benim ve senin katkın büyük olucak.. E olsun artık dimi ya
Dahil olmak için günlük gelmen ve cuma sabahı verdiğim maddeleri doldurman gerekir canım..Dahil oldum mu ben ?
Bir de bu yarışma ne zaman oluyor ?
ben varım bu hafta çok pis gaza geldimYok cınımm.. Akşamım kötü olsadaa bu hafta takımım birinci olucak ve bunda benim ve senin katkın büyük olucak.. E olsun artık dimi ya
Günlük başlığa uğruyorum. Gün içerisinde olmasa bile ertesi gün mutlaka yazıyorum.Dahil olmak için günlük gelmen ve cuma sabahı verdiğim maddeleri doldurman gerekir canım..
kesinlikle kaptan bu hafta cozutmak yok birinci olalımYok cınımm.. Akşamım kötü olsadaa bu hafta takımım birinci olucak ve bunda benim ve senin katkın büyük olucak.. E olsun artık dimi ya
Dünkü menüm fenaydı kızlar.. Akşam uydum pis nefsime
Sabah
1 peynirli sıkma
1 yumurta tereyağında tavada
2 dilim pide
2 zeytin
Çay
Ara
Meyve tabağı
Elma portakal mandalina
Öğle
4 büyük istavrit tava ızgarayı kızımla yedik
Patates kızartması 2 çatal
Sarımsak limon
Pide miktarını hatırlamıyorum çok acıkmıştım
Ve günü bitirmiştim aslında..
Akşam
1 dilim çikolatalı pasta
3 dilim fıstıklı baklava
100
3litre
Kitap
Ruhun Deşifresi/Mehmet Ali Bulut
Haftasonu kilonuz nasildi dun yedikleriniz hic tartiya yansimamis sanirimVe kilom
Cuma 78,3
Bugün 78,4
Masallah 20 gunde 8 kiloTakıma geliş tarihi: 14 kasım
Takıma geliş kilosu: 78.8
Hedef kilo: 55
Geçen cuma kilosu: 70.6
Bugünkü kilo: 66.5
canım bu açlık otunu nasıl kullanıyosun günde kaç kere içiyosun birde nette araştırdığım kadarıyla coğunluk wc ye çıkmak için kullanıyor benim wc problemim yok sen kullandığın kadarıyla yağ yaktığını falan hissediyormusunTeşekkür ederim canım bende çok sevindim.
hızlı vermemin sebebi sanırım şu açlık otu ve sabahları tarçın ve limonlu su içmem.
Yardımcı oluyorlar. 25 defada sağ sol simitlerimi eritmek için hareket yapıyorum.
elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum düğünüm Nisanda gelinliğimi seçtim tamiri illa ki yapılır ama o hengameyle uğraşmim diye zayıflıyorum :)Masallah 20 gunde 8 kilo
canım bu açlık otunu nasıl kullanıyosun günde kaç kere içiyosun birde nette araştırdığım kadarıyla coğunluk wc ye çıkmak için kullanıyor benim wc problemim yok sen kullandığın kadarıyla yağ yaktığını falan hissediyormusun
Ben de hemen alacağım bu açlık otundan.elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum düğünüm Nisanda gelinliğimi seçtim tamiri illa ki yapılır ama o hengameyle uğraşmim diye zayıflıyorum :)
Açlık otunu gece yatmadan önce içiyorum kettle da suyu kaynatıp 14 yaprak koyduğum bardağın içine boşaltıp içiyorum.
Akşamı çok kaçırırsam içiyorum genelde. Sık kullanıldığı zaman acıma hissi yaptığı doğrudur. O yüzden bir gün aralıklarla yapıyorum.
Bu otu da bana aktar önerdi.
Ödem atıyormuş vücutta ki yağı parçalayıp sindirime yardımcı oluyormuş tabi yağ atığı içinde çok su içmek gerekiyor.
bu ot da çok susatıyo bi günde iki şişe 750 ml tüketiyorum hatta 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?