Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akşam menüsünü rüyalarımda yiyorum kaç gündür baklava ve çikolatalı pastaya bayılırım, fena kaçamak olmuş ama neyse ki çok kiloya mal olmamış sanırım

merhaba herkese iyi haftalar (cuma kilo:55.5 p.tesi kilo:55.7)
bende hafta sonu fena kaçıranlardanım
annemler bendeydi otlu pidelermi dersiniz
efenim kavurmalar sabah kahvaltıda bazlamalar buraya hafta sonu yediklerimi yazsam sayfaya sığmaz
ona rağmen +200 ben daha fazla bekliyordum
ammmma bu hafta fena geliyorum kzılar
spor+kaçmaksız beslenme ve bol su
bu hafta cuma hedefimm 54.7
varmı benle yarışacak olan spor ve kaçamaksız yemek konusunda

Ve kilom

Cuma 78,3
Bugün 78,4
Haftasonu kilonuz nasildi dun yedikleriniz hic tartiya yansimamis sanirim

canım bu açlık otunu nasıl kullanıyosun günde kaç kere içiyosun birde nette araştırdığım kadarıyla coğunluk wc ye çıkmak için kullanıyor benim wc problemim yok sen kullandığın kadarıyla yağ yaktığını falan hissediyormusun

Masallah 20 gunde 8 kilo
elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum düğünüm Nisanda gelinliğimi seçtim tamiri illa ki yapılır ama o hengameyle uğraşmim diye zayıflıyorum :)

Açlık otunu gece yatmadan önce içiyorum kettle da suyu kaynatıp 14 yaprak koyduğum bardağın içine boşaltıp içiyorum.
Akşamı çok kaçırırsam içiyorum genelde. Sık kullanıldığı zaman acıma hissi yaptığı doğrudur. O yüzden bir gün aralıklarla yapıyorum.
Bu otu da bana aktar önerdi.
Ödem atıyormuş vücutta ki yağı parçalayıp sindirime yardımcı oluyormuş tabi yağ atığı içinde çok su içmek gerekiyor.
bu ot da çok susatıyo bi günde iki şişe 750 ml tüketiyorum hatta 3

Ben de hemen alacağım bu açlık otundan.
İnşallah bende de işe yarar.
Bu sefer ćok cozutmuuorum ama gitmiyor kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…