Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben de hemen alacağım bu açlık otundan.
İnşallah bende de işe yarar.
Bu sefer ćok cozutmuuorum ama gitmiyor kilolar.

Al tabiki alma diyemem tercihin sonuçta canım :) Ama bak karın sancısı yapıyor söyleyeyim. sabah kalkar kalkmaz vücut kalktığını hissedince sancı başlıyor. Çok sık içersen alt bölgede acıma yapıyor. Bunu belirteyim her gece içmede bir gün arayla iç. Tavsiyem. Ben öyle yapıyorum.

Saol canım üşenmezsem çıkıcam bu akşam aktara yağları parçalıyo yağ oluşumunu engelliyor yazıyor ya faydalarında bende merak ettim sende kullanınca sormak istedim.ben zaten yaz kış su içen biriyim canım ozaman haftada 3 veya 4 gece içsem yeterli

Güzel dengelemişsin canım :) afiyet olsun

Afiyet olsun canım bol sebze yemişsin Harika :) çikolata kahvaltı 1 tk ekmeğine sürüp yiyebilirsin gün içinde de meyve yemezsen şeker miktarı bi nebze dengelenmiş olur :) yani ben olsam böyle yapardım heralde

günaydın kızlar
cuma 63,5 bugün 63,5 yarın 3 günlük protein detoksuna başlamayı düşünüyorum
Kuzum protein detoksu yapacaksan mutlaka sebze de ye ben de 3 gün sırf protein yedim hiç kabızlık sorunum olmamasına rağmen yaşadım çok kötü bi durumdu

bence bizim grubu kilo alma grubunun altına taşıyalım her hafta birinci oluruz
Ya hiç deme ya bişeyler yapmak şart ve fazlaca cısslı şey tüketiyoruz birbirimizin menüsünde cıss görünce ister istemez etkilendiğimizi düşünüyorum birbirimiz için daha dikkatli olalım yoksa böyle olmayacak mesela bir öğün kaçamak hakkımız olsa haftada bir onum haricinde cıss yenmesin cısslı menülere belki spor cezası verilebilir :/

canım protein detoksu ama salatada yazıyo oyüzden sebzede tüketicem umarım etkisi olur
kesinlikle katılıyorum hepimizde cısslar oldukça fazla herkesin metobalizması bir değil ama dediğin gibi etkileniyoruz sanırım tam dikkat edebilen yok bencede spor cezası verilebilir

Bugün yine biri sen kilo mu aldın dedi şaşırıp kaldım çok canım sıkıldı bu hafta ben de 56.5 olmak için varım senle

Tamam o zaman öyle çok iyi olur :)

Yağ yakma özelliği de var canım.. Günde 1 kupa içmen yeterli tatlım.. 5 yaprağı 1 kupa sıcak suda 5-10 dk demleyip iç.

14 kasımdan bu yana 11.5 kilo mu verdin.

Başlangıç kilomu çok iyi hatırlıyorum.
Nişanlımda yanımdaydı oha dercesine baktı bildiğin 79 dum gözünde
Ben daha önceden spor salonuyla birlikte isveç diyetine başlamıştım. Bayağı kilo vermiştim.
Yürümeyi seviyorum işten eve kadar bile yürürüm. yürüyerek 1 saat falan. Kafayı takınca çok gaddar oluyorum.

Kızlar selaaam. Bende +200 fazla çıktım ya . Cuma 82.8 bugün 83.
Dünkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 ceviz 1 kibrit kutusu tulum peyniri Yeşillik domates falan
1 nescafe arada içtim
Öğle kabak çorbası (ilk defa yaptım tavsiye ederim)
4 kaşık bulgur pilavı
5 köfte
1 kase yoğurt
Ara 1 top dondurma
Akşam 1 porsiyon şinitzel
3 kaşık sebze haşlama
3 kaşık patates kızartması
Yarım dilim ekmek
Akşam çeyrek bardak boza içtim. Ekmek yerine geçtiği için korka korka içtim

vay canına diyorum ve susuyorum dostum

iyi akşamlar kızlar
sabah bir kase dolu dolu yoğurt pulbiber limon karışımlı kürümü yedim 07.30 gibi falandı
saat 11 türk kahvesi orta şekerli ve bir kekstra
öğleyin bir porsiyon yeşil fasulye üç kaşık pilav
ara bir portakal bir avuç yaban mersini
akşam ise bol salata yağsız tuzsuz hem de :)

Gelelim bugünkü menumuze
Sabah
2 dilim otlu pide
Bir parça süzme peynir
Öğle
2 kaşık barbunya
2 kaşık bulgur pilavı
Ara
Sade türk kahvesi
Bir Petito
Ara
Mandalina
Akşam
Ton Balıklı salata
1 kaşık barbunya
1 litre su bakalım biraz daha içmeye çalışacağım

vay canına diyorum ve susuyorum dostum
eyvallah dostum

Ben çok beğendim menünü. Çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…