Ben de hemen alacağım bu açlık otundan.
İnşallah bende de işe yarar.
Bu sefer ćok cozutmuuorum ama gitmiyor kilolar.
Saol canım üşenmezsem çıkıcam bu akşam aktara yağları parçalıyo yağ oluşumunu engelliyor yazıyor ya faydalarında bende merak ettim sende kullanınca sormak istedim.ben zaten yaz kış su içen biriyim canım ozaman haftada 3 veya 4 gece içsem yeterliAçlık otunu gece yatmadan önce içiyorum kettle da suyu kaynatıp 14 yaprak koyduğum bardağın içine boşaltıp içiyorum.
Akşamı çok kaçırırsam içiyorum genelde. Sık kullanıldığı zaman acıma hissi yaptığı doğrudur. O yüzden bir gün aralıklarla yapıyorum.
Bu otu da bana aktar önerdi.
Ödem atıyormuş vücutta ki yağı parçalayıp sindirime yardımcı oluyormuş tabi yağ atığı içinde çok su içmek gerekiyor.
bu ot da çok susatıyo bi günde iki şişe 750 ml tüketiyorum hatta 3
birlikte deneriz canım ben zaten protein diyetinede başlıcam sonuçları yazıcam sanadaBen de hemen alacağım bu açlık otundan.
İnşallah bende de işe yarar.
Bu sefer ćok cozutmuuorum ama gitmiyor kilolar.
Güzel dengelemişsin canım :) afiyet olsunKızlar iyi geceler :)
Bugün ki menüm:
Öğle 1'de uyandım :) Kahvaltım: 3 küçük bardak çay, 10 adet limonlu maydonoz, 1 adet haşlama yumurta 2 adet pastırma.
3 adet kaşar, yarım dilim ekmek.
Saat 3 gibi kare ekmeğe tost kaşarlı yağsız istedim.
saat 5 gibi e patlamış mısırsız olmaz dedim.
Bayağı bi su tükettim yürüyüş yaptım 1 saat.
Şimdide açlık otumu içicem :)
Bu arada bugün tartıldım 66 kiloyum
Afiyet olsun canım bol sebze yemişsin Harika :) çikolata kahvaltı 1 tk ekmeğine sürüp yiyebilirsin gün içinde de meyve yemezsen şeker miktarı bi nebze dengelenmiş olur :) yani ben olsam böyle yapardım heraldeBugun ki menum
Kahvalti (11:00)
Bir tabak yumurtali patates kavrumu
3 yemek kasigi yumurtali peynir eritmesi
1 yemek kasigi ovma peynir
5 zeytin
Ogle (15:30)
Bir doner durum kepekli lavastan
1 tabak limonlu pirasa
Ara
1 tatli elma
Bir iki saat sonra 1 dilim ayva ,1 avuc kabuklu fistik
Aksam (19:30)
Iki tabak pirasa
Surme cikolata getirdi babamiz normalde ben o cikolataya bir,gomulurdum ki ekmekle mmmm .
Amaa yemedim .
Yarin yemek isterimde engelleyim mi kendimi ne yapayim ne dersiniz . Yoksa hangi ogunde ne kadar yersem zarari olmaz
Kuzum protein detoksu yapacaksan mutlaka sebze de ye ben de 3 gün sırf protein yedim hiç kabızlık sorunum olmamasına rağmen yaşadım çok kötü bi durumdugünaydın kızlar
cuma 63,5 bugün 63,5yarın 3 günlük protein detoksuna başlamayı düşünüyorum
Ya hiç deme ya bişeyler yapmak şart ve fazlaca cısslı şey tüketiyoruz birbirimizin menüsünde cıss görünce ister istemez etkilendiğimizi düşünüyorum birbirimiz için daha dikkatli olalım yoksa böyle olmayacakbence bizim grubu kilo alma grubunun altına taşıyalım her hafta birinci oluruz
canım protein detoksu ama salatada yazıyo oyüzden sebzede tüketicem umarım etkisi olurKuzum protein detoksu yapacaksan mutlaka sebze de ye ben de 3 gün sırf protein yedim hiç kabızlık sorunum olmamasına rağmen yaşadım çok kötü bi durumdu
Ya hiç deme ya bişeyler yapmak şart ve fazlaca cısslı şey tüketiyoruz birbirimizin menüsünde cıss görünce ister istemez etkilendiğimizi düşünüyorum birbirimiz için daha dikkatli olalım yoksa böyle olmayacakmesela bir öğün kaçamak hakkımız olsa haftada bir onum haricinde cıss yenmesin cısslı menülere belki spor cezası verilebilir :/
Bugün yine biri sen kilo mu aldın dedi şaşırıp kaldım çok canım sıkıldı bu hafta ben de 56.5 olmak için varım senlemerhaba herkese iyi haftalar (cuma kilo:55.5 p.tesi kilo:55.7)
bende hafta sonu fena kaçıranlardanım
annemler bendeydi otlu pidelermi dersiniz
efenim kavurmalar sabah kahvaltıda bazlamalar buraya hafta sonu yediklerimi yazsam sayfaya sığmaz
ona rağmen +200 ben daha fazla bekliyordum
ammmma bu hafta fena geliyorum kzılar
spor+kaçmaksız beslenme ve bol su
bu hafta cuma hedefimm 54.7
varmı benle yarışacak olan spor ve kaçamaksız yemek konusunda
Tamam o zaman öyle çok iyi olur :)canım protein detoksu ama salatada yazıyo oyüzden sebzede tüketicem umarım etkisi olur
kesinlikle katılıyorum hepimizde cısslar oldukça fazla herkesin metobalizması bir değil ama dediğin gibi etkileniyoruz sanırım tam dikkat edebilen yok bencede spor cezası verilebilir
Tamam ip atlama yarışına varmısın. Benim ip atlama topiğime de uğra ama.ben varım bu hafta çok pis gaza geldim
hadi akrep sporda yarışalım ve bize katılacak arkadaşlarla beraber
Canım günlük tartılmıyorum. Pazartesi ve Cuma sadece.Haftasonu kilonuz nasildi dun yedikleriniz hic tartiya yansimamis sanirim
Yağ yakma özelliği de var canım.. Günde 1 kupa içmen yeterli tatlım.. 5 yaprağı 1 kupa sıcak suda 5-10 dk demleyip iç.canım bu açlık otunu nasıl kullanıyosun günde kaç kere içiyosun birde nette araştırdığım kadarıyla coğunluk wc ye çıkmak için kullanıyor benim wc problemim yok sen kullandığın kadarıyla yağ yaktığını falan hissediyormusun
Takıma geliş tarihi: 14 kasım
Takıma geliş kilosu: 78.8
Hedef kilo: 55
Geçen cuma kilosu: 70.6
Bugünkü kilo: 66.5
14 kasımdan bu yana 11.5 kilo mu verdin.
vay canına diyorum ve susuyorum dostumBaşlangıç kilomu çok iyi hatırlıyorum.
Nişanlımda yanımdaydı oha dercesine baktı bildiğin 79 dum gözünde
Ben daha önceden spor salonuyla birlikte isveç diyetine başlamıştım. Bayağı kilo vermiştim.
Yürümeyi seviyorum işten eve kadar bile yürürüm. yürüyerek 1 saat falan. Kafayı takınca çok gaddar oluyorum.
eyvallah dostumvay canına diyorum ve susuyorum dostum
iyi akşamlar kızlar
sabah bir kase dolu dolu yoğurt pulbiber limon karışımlı kürümü yedim 07.30 gibi falandı
saat 11 türk kahvesi orta şekerli ve bir kekstra
öğleyin bir porsiyon yeşil fasulye üç kaşık pilav
ara bir portakal bir avuç yaban mersini
akşam ise bol salata yağsız tuzsuz hem de :)
ilk defa bu kadar az yedim uzun süreli devam ettirim inşeyvallah dostum
Ben çok beğendim menünü. Çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?