- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Vayy menü Harika dengeli çok güzel çok beğendim afiyet olsun kuzum :)
Senin menü de çok güzel olmuş kuzum ya geçen aklıma geldin sanki seni çok göremedim takımda ben görmedim sen mi yoktun anlamadım daha soracaktım bu kız nerde diye :)
Oy kuzum valla bende çok özlüyorum buraları eskiden olduğum gibi aktif olmayı yavaş yavaş adapte olurum heralde :) maşallah çok iyi gidiyorsun sen inş böyle de devam edersin
Gece yatmadan yeniyor diye biliyorum ama sabah yemek de mantıklı geldi :) eğer işe yararsa bizede söylersin canım
Menüne bayıldım ama özellikle akşam misafirlikte yememene hayran kaldım maşalallah canım eksi olduğun sürece az ya da çok gitmesi umrunda olmasın canım doğru yoldasın kilo verdiğine göre bazı hafta çok bazı hafta az gidiyor onun sebebini de hiç bilmiyorum :)
Annemlerde varmış ama oraya gitmeye de usendim 1 dakika yürüme mesafesineYağ yakma özelliği de var canım.. Günde 1 kupa içmen yeterli tatlım.. 5 yaprağı 1 kupa sıcak suda 5-10 dk demleyip iç.
Selam canım bende 3gun protein diyeti yapicam sonra bu yöntemle devam edebilirim vericem artik yılbaşına kadar su kilolardanSelamlar
Kızlar diyete giremeyen ben bi karar aldım 17 sonrası bişey yemeyeceğim.
Hatta bugün en son 16 30 da yedim.
Sadece az şekerli çay içebilirim 2 bardak kadar.
kesinlikle motivasyonu arttırma bakımından bişeyler yapmamız lazım ben mesela 17 den sonra birşey yemiyorumya kızlar spor yarışması , 6 dan sonra yememe bir şeyler yapalım, ben de takıma geldiğimden beri az az kilomu veriyorum ama burada cıs gördükçe inanın benim de cnm çekiyor 2 gün iyi gittiysem 3. gün tatlı kaçırıyorum 4. 5. gün toparlamakla geçiyor diğer 2 gün yine biraz kilo gidiyor yani aslında 1 haftada 7 günlük değil 3,4 günlük kilo vermiş oluyorum, 1 ocak a şurda pek bir sey yok aslında ivme kazanalım haftada en az 700 gr 1kg arası verebilmeliyiz, spor cezası olsun evt, emzirip spor pek yapamayana da sevdiği atıştırmalıklar yerine sevmediği sebze yemekleri fln olsun mesela
Hepimizin motivasyonumuzda sıkıntı var kuzucum beraber halledicez inş bende çok fazla kaçırmıyorum ama yemek yiyemediğim için çok mutsuzum bu duygu da yeni bastı beniKuzumm. Bu aralar motivasyonum pek fena. Kötü beslenince yazamıyorum da buraya hatta birkaç gün boyunca foruma girmediğim bile oluyor
Sanırım kilo da alıyorum.
Sen de uzun zamandır yoktun dönmene öyle sevindim ki
Ya çok iyi olur canım aslında müsait olan biri bu konuyla ilgilense cezalarla vs çok iyi olur belki takım içi ortak kararlar alırız 1 ocaka ne kaldı ki gerçektenya kızlar spor yarışması , 6 dan sonra yememe bir şeyler yapalım, ben de takıma geldiğimden beri az az kilomu veriyorum ama burada cıs gördükçe inanın benim de cnm çekiyor 2 gün iyi gittiysem 3. gün tatlı kaçırıyorum 4. 5. gün toparlamakla geçiyor diğer 2 gün yine biraz kilo gidiyor yani aslında 1 haftada 7 günlük değil 3,4 günlük kilo vermiş oluyorum, 1 ocak a şurda pek bir sey yok aslında ivme kazanalım haftada en az 700 gr 1kg arası verebilmeliyiz, spor cezası olsun evt, emzirip spor pek yapamayana da sevdiği atıştırmalıklar yerine sevmediği sebze yemekleri fln olsun mesela
bence ocak hedefi için kimler yarışıyordu önce onları tespit edelim ertesi günü gelmeyen isimleri merak ettiklerimizi etiketleyelim mesela ben gelmezsem beni de etiketleyinbu video beni hep duygulandırır, adam körfez savaşı gazisi, paraşütçü olduğu için atlayışlarla dizler mahvolmuş, sonra neler yaptığını görüyorsunuz, hem kilo veriyor hem dizlerini iyileştiriyor, onu görünce ben kendi adıma utanıyorum, haydi kızlar biz de yapabiliriz bahane yok, orada adam " kendinize inandığınızda neleri başarabileceğinizi sakın hafife almayın" diyor.
tamamdır beybiEn azından bu kalan 3 gün hepimiz öğünlerimizi 18.00 de bitirsek, hiç rafine gıda tüketmesek ve 30 dk spor yapsak o zaman derim, cuma da farka bakar ve bir değerlendirme yaparız, emzirenler 18.00 den sonra tarçınlı süt içebilir, yoğurt yiyebilir ve 30 dk yerine en az 15 dk hareket eder, her akşam birbirimizi kontrol eder sporsuz ve cıslı menüleri olana cuma günü ceza belirleriz ne dersiniz, ama ne olursa olsun doğruyu söyleyelim ve cıs yaptık diye girmemezlik yapmayalım, ( bu tavsiyeyi aslında kendi kendime verdim)motive edelim birbirimizi kaptanım.
senin boy kilo neydi kuzu hedef kaçtıEn azından bu kalan 3 gün hepimiz öğünlerimizi 18.00 de bitirsek, hiç rafine gıda tüketmesek ve 30 dk spor yapsak o zaman derim, cuma da farka bakar ve bir değerlendirme yaparız, emzirenler 18.00 den sonra tarçınlı süt içebilir, yoğurt yiyebilir ve 30 dk yerine en az 15 dk hareket eder, her akşam birbirimizi kontrol eder sporsuz ve cıslı menüleri olana cuma günü ceza belirleriz ne dersiniz, ama ne olursa olsun doğruyu söyleyelim ve cıs yaptık diye girmemezlik yapmayalım, ( bu tavsiyeyi aslında kendi kendime verdim)motive edelim birbirimizi kaptanım.
bence ocak hedefi için kimler yarışıyordu önce onları tespit edelim ertesi günü gelmeyen isimleri merak ettiklerimizi etiketleyelim mesela ben gelmezsem beni de etiketleyin
böyle birşey olabilir mi
En azından bu kalan 3 gün hepimiz öğünlerimizi 18.00 de bitirsek, hiç rafine gıda tüketmesek ve 30 dk spor yapsak o zaman derim, cuma da farka bakar ve bir değerlendirme yaparız, emzirenler 18.00 den sonra tarçınlı süt içebilir, yoğurt yiyebilir ve 30 dk yerine en az 15 dk hareket eder, her akşam birbirimizi kontrol eder sporsuz ve cıslı menüleri olana cuma günü ceza belirleriz ne dersiniz, ama ne olursa olsun doğruyu söyleyelim ve cıs yaptık diye girmemezlik yapmayalım, ( bu tavsiyeyi aslında kendi kendime verdim)motive edelim birbirimizi kaptanım.
ben varımBende varım tamam bu 3 gün 18.00 den sonra bişey yemeyelim ve hergün 30 dk spor fiks olsun bide hiç cıss yemeyelim sağlıklı beslenelim bu kurallar ortak olsun olur mu? Cuma günü bakalım ekside olacak mıyız? Bu kurallara uyacak olanlar ben varım desin sonra cuma günü karşılaştırma yaparız bakalım işe yaramış mı
bence ocak hedefi için kimler yarışıyordu önce onları tespit edelim ertesi günü gelmeyen isimleri merak ettiklerimizi etiketleyelim mesela ben gelmezsem beni de etiketleyin
böyle birşey olabilir mi
benim boy 161 güncel kilo 75.1 hedef ocak 67 ( biraz aşırı oldu sanırım) subat basında hedef 59, bedenim su an 42 biraz sıkıyor üstüm de xl, bacaklarım kalcam dümdüz belim kalın dogum göbeğinin yarısı duruyorsenin boy kilo neydi kuzu hedef kaçtı
benim 160 boy güncel kilo 57.4 hedef ocak 55 yaza kadar 51 51 49... Allah ne verdiyse
Ben de varımBende varım tamam bu 3 gün 18.00 den sonra bişey yemeyelim ve hergün 30 dk spor fiks olsun bide hiç cıss yemeyelim sağlıklı beslenelim bu kurallar ortak olsun olur mu? Cuma günü bakalım ekside olacak mıyız? Bu kurallara uyacak olanlar ben varım desin sonra cuma günü karşılaştırma yaparız bakalım işe yaramış mı
Fikir güzel..En azından bu kalan 3 gün hepimiz öğünlerimizi 18.00 de bitirsek, hiç rafine gıda tüketmesek ve 30 dk spor yapsak o zaman derim, cuma da farka bakar ve bir değerlendirme yaparız, emzirenler 18.00 den sonra tarçınlı süt içebilir, yoğurt yiyebilir ve 30 dk yerine en az 15 dk hareket eder, her akşam birbirimizi kontrol eder sporsuz ve cıslı menüleri olana cuma günü ceza belirleriz ne dersiniz, ama ne olursa olsun doğruyu söyleyelim ve cıs yaptık diye girmemezlik yapmayalım, ( bu tavsiyeyi aslında kendi kendime verdim)motive edelim birbirimizi kaptanım.
Ben varım..Bende varım tamam bu 3 gün 18.00 den sonra bişey yemeyelim ve hergün 30 dk spor fiks olsun bide hiç cıss yemeyelim sağlıklı beslenelim bu kurallar ortak olsun olur mu? Cuma günü bakalım ekside olacak mıyız? Bu kurallara uyacak olanlar ben varım desin sonra cuma günü karşılaştırma yaparız bakalım işe yaramış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?