- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Ben varımBende varım tamam bu 3 gün 18.00 den sonra bişey yemeyelim ve hergün 30 dk spor fiks olsun bide hiç cıss yemeyelim sağlıklı beslenelim bu kurallar ortak olsun olur mu? Cuma günü bakalım ekside olacak mıyız? Bu kurallara uyacak olanlar ben varım desin sonra cuma günü karşılaştırma yaparız bakalım işe yaramış mı
o zaman senşn baya sıkı diyet uygulaman gerekiyor yaklaşık 26 gün kaldıbenim boy 161 güncel kilo 75.1 hedef ocak 67 ( biraz aşırı oldu sanırım) subat basında hedef 59, bedenim su an 42 biraz sıkıyor üstüm de xl, bacaklarım kalcam dümdüz belim kalın dogum göbeğinin yarısı duruyor
bebiş kaç aylıkbenim boy 161 güncel kilo 75.1 hedef ocak 67 ( biraz aşırı oldu sanırım) subat basında hedef 59, bedenim su an 42 biraz sıkıyor üstüm de xl, bacaklarım kalcam dümdüz belim kalın dogum göbeğinin yarısı duruyor
Bugun kahvaltidan sonra cikolata aklima geldi karnim toktu yemedim . Aksamda arkadasa gidecegiz diye muhakkak tatli olur dusuncesiyle yemedim . Aksm bir dilim kek yedim .Bir gun oyle serbest olabilir mi guzel fikirGüzel dengelemişsin canım :) afiyet olsun
Afiyet olsun canım bol sebze yemişsin Harika :) çikolata kahvaltı 1 tk ekmeğine sürüp yiyebilirsin gün içinde de meyve yemezsen şeker miktarı bi nebze dengelenmiş olur :) yani ben olsam böyle yapardım heralde
Kuzum protein detoksu yapacaksan mutlaka sebze de ye ben de 3 gün sırf protein yedim hiç kabızlık sorunum olmamasına rağmen yaşadım çok kötü bi durumdu
Ya hiç deme ya bişeyler yapmak şart ve fazlaca cısslı şey tüketiyoruz birbirimizin menüsünde cıss görünce ister istemez etkilendiğimizi düşünüyorum birbirimiz için daha dikkatli olalım yoksa böyle olmayacakmesela bir öğün kaçamak hakkımız olsa haftada bir onum haricinde cıss yenmesin cısslı menülere belki spor cezası verilebilir :/
1 yaşına girdi 2 hafta önceo zaman senşn baya sıkı diyet uygulaman gerekiyor yaklaşık 26 gün kaldı
bebiş kaç aylık
Süper olmuş süper :) bide ek kural olarak porsiyon kontrolü yapalım mesela ekmek miktarı herkes kendine göre belirlersin ör benim günlük 3 dilim ekmek hakkım var (kendim koydum:)) pilav yiyeceksem 3 kaşık pilav= 1 dilim ekmek olarak hesaplıyorum yani demek istediğim ölçülü olalım mesela meyve 2 taneden fazla olmasın vs vs herkes kilosuna göre ya da yaşantısına göre ne kadar yemesi gerektiğini biliyordur bi de buna uyduk mu tamamdır kilolar pis yağlar korksun bizdenZereno @akrep33 cimbomlukiz Arc-en-ciel C citlenbikbesyo merrr miniciki
hergün birbirimizi takip edelim etiketleyelim mesajını göremezsek
saat 18 den sonra birşey yemiyoruz
30 dk spor
rafine ürünler yasak
bunun dışında nasıl kurallar koyalım ama hergün birbirimizi sıkı takip edelim
Canım herkesin bünyesi nasıl tepki verir bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum mesela şu an uyguladığım bi programım varBugun kahvaltidan sonra cikolata aklima geldi karnim toktu yemedim . Aksamda arkadasa gidecegiz diye muhakkak tatli olur dusuncesiyle yemedim . Aksm bir dilim kek yedim .Bir gun oyle serbest olabilir mi guzel fikir
O saat cok erken degil mi aMaSelamlar
Kızlar diyete giremeyen ben bi karar aldım 17 sonrası bişey yemeyeceğim.
Hatta bugün en son 16 30 da yedim.
Sadece az şekerli çay içebilirim 2 bardak kadar.
Ben canım malesefAllahım istisnasız her gece sabah olsun da kahvaltı edeyim diye yatıyorum var mı benim gibi olan bi ben mi anormalim
Zereno @akrep33 cimbomlukiz Arc-en-ciel C citlenbikbesyo merrr miniciki
hergün birbirimizi takip edelim etiketleyelim mesajını göremezsek
saat 18 den sonra birşey yemiyoruz
30 dk spor
rafine ürünler yasak
bunun dışında nasıl kurallar koyalım ama hergün birbirimizi sıkı takip edelim
Kuzum senin kilo verme hızın iyiOy oy Oy 6'dan sonra bir şey yememek mi ? Ben işten 7 buçukta çıkıyorum o zamana kadar midem kazınıyor :)
Ama ben akşamlarımı hafifletiyorum.
Bugün ki menüm:
Sabah 9 da büyük fincan sade kahve
10 gibi çeyrek ekmeğe roka,maydonoz, zeytin ezmesi, peynir, iki salat dilimi.
Öğlen 1'de bir tabak pırasa, yarım denecek kadar az makarna, limonlu yoğurt.
Akşam: 2 adet yuvarlak kesilmiş palamut buğlama. Turp roka salatası ile birlikte.
küremi canımKuzum senin kilo verme hızın iyi
Bu işi biliyorsun
Seni yazmamdaki amaç aklıma geldiğinde için birbirimizi takip edelim diye
687403_igt 2BHB sizi de ekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?