Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sevmediğim yemeği bulmak biraz zor olacak
evet evet ben varım

Arkadaşlarım bugün de kendimden hiç memnun değilim. İstediğim gibi performans sergileyemiyorum. Ama bu üç gün kural koyma fikri harika. 6 dan sonra çok ihtiyaç hissedersem yoğurt yerim. Spor da yapayım bakalım nasıl olacak. Yarın arkadaşım misafirliğe gelecek. Sadece kendim için değil size karşı olan sorumluluğum için de dikkat ediciiiim

Allahım istisnasız her gece sabah olsun da kahvaltı edeyim diye yatıyorum var mı benim gibi olan bi ben mi anormalim
Bende oyleyim

Kuzum senin kilo verme hızın iyi
Bu işi biliyorsun
Seni yazmamdaki amaç aklıma geldiğinde için birbirimizi takip edelim diye
687403_igt @2BHB sizi de ekliyorum kızlar
Evet ekleyin benim kizim 1,5 yasinda ama agzinda aft cikti ve nerdeyse tamamen emiyor . 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum zaten dahada dikkat ederim . Yogury biberi o zaman 9 10 gibi yerim 11,30 12 gibi uyuyorum saat 10,00 cok mu gecolyr acaba yogurt icin

Yarin yazdiklariniz bir daha okiycam,

Ya zereno yatmadan önce o kürü uyguluyor ona danış istersen ben sabahları yiyorum tok tuttuğu için

O zaman yarın yeniden başlayacağım gün olsn benim ip atlayan ekip çok iyi gidiyor yarın ipe de başlayacağım.
Afiyet olsun kuzum gayet güzel

Bugun ki menum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi (2 dilimdi birini kenara biraktim)
Bol yesillik
Ceyrek domates
Cift yumurta
2 yemek kasigi ovma peynir
Ogle
Bir buyuk tabak yogurt corbasi (bugdayli)
3 gibi bir eksi elma
4,30 gibi yogurtlu havuc
Yarim dilim beyaz ekmek
Yarim dilim tb ekmegi
Aksam
Bir dilim kek (hasta ziyaretinde)
Saat 21,30 da 5 lahana sarmasi ve sarmanin uzerindeki lahanalardan iki kasik
Saat 22,30 du sanirim 5-6 tatli kasigi,cikolata (nefsime yenildim )

of of of ağır yaşamlar çok fena, izleyince içim acıyor bir insan bedenine bunu nasıl yapar sen de küçük boyutlusunu yaptın işte kendine diyorum

Dun 12 gibi 1 tabakv tavuk doner yedim ya yazmayi unutmusum . Birde lahana,sarmasi yerken oglenden kalan 3 kasik kadar havuclu yogurdu kasikladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…