Sevmediğim yemeği bulmak biraz zor olacakya kızlar spor yarışması , 6 dan sonra yememe bir şeyler yapalım, ben de takıma geldiğimden beri az az kilomu veriyorum ama burada cıs gördükçe inanın benim de cnm çekiyor 2 gün iyi gittiysem 3. gün tatlı kaçırıyorum 4. 5. gün toparlamakla geçiyor diğer 2 gün yine biraz kilo gidiyor yani aslında 1 haftada 7 günlük değil 3,4 günlük kilo vermiş oluyorum, 1 ocak a şurda pek bir sey yok aslında ivme kazanalım haftada en az 700 gr 1kg arası verebilmeliyiz, spor cezası olsun evt, emzirip spor pek yapamayana da sevdiği atıştırmalıklar yerine sevmediği sebze yemekleri fln olsun mesela
evet evet ben varımEn azından bu kalan 3 gün hepimiz öğünlerimizi 18.00 de bitirsek, hiç rafine gıda tüketmesek ve 30 dk spor yapsak o zaman derim, cuma da farka bakar ve bir değerlendirme yaparız, emzirenler 18.00 den sonra tarçınlı süt içebilir, yoğurt yiyebilir ve 30 dk yerine en az 15 dk hareket eder, her akşam birbirimizi kontrol eder sporsuz ve cıslı menüleri olana cuma günü ceza belirleriz ne dersiniz, ama ne olursa olsun doğruyu söyleyelim ve cıs yaptık diye girmemezlik yapmayalım, ( bu tavsiyeyi aslında kendi kendime verdim)motive edelim birbirimizi kaptanım.
Yok kuzumküremi canım
Canım herkesin bünyesi nasıl tepki verir bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum mesela şu an uyguladığım bi programım var
İçindeki kurallarım şöyle
*Günlük 1 yk kadar cıss yenebilir
*Haftada bir öğün tatlı ya da yemek seçeneklerinden biri olmak şartıyla serbest öğün yapılabilir
*Haftada 1 gün kahvaltıda olmak şartıyla 1 tk reçel/bal/ çikolata/ tahinpekmez yenebilir
*Günlük 1 meyve
*Günlük 1 porsiyon kuruyemiş
*Günlük 1 bardak süt
*Her öğün 1 dilim ekmek
*Ayrıca öğünlerde yoğurt sebze vs yenilecek
Bunun gibi kurallar koydum genel olarak buna uymaya çalışıyorum bide dengeliyorum mesela bugün ekmek yemedim onun yerine meyve yedim ya da yoğurt yemedim peynir yedim gibi bilmiyorum belki bir fikir olur ben yasak kıyamıyorum kendime çünkü had safada bir iştahım var bıraktığım an gözüm dönüyor acayip yiyebiliyorum resmen insanlıktan çıkarcasınabu şekilde yapınca en azından diyorum kaçamak hakkımı kullanayım vs. Bu aralar bu bile yetmiyor ama neyse sabrediyorum
Bende oyleyimAllahım istisnasız her gece sabah olsun da kahvaltı edeyim diye yatıyorum var mı benim gibi olan bi ben mi anormalim
Evet ekleyin benim kizim 1,5 yasinda ama agzinda aft cikti ve nerdeyse tamamen emiyor . 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum zaten dahada dikkat ederim . Yogury biberi o zaman 9 10 gibi yerim 11,30 12 gibi uyuyorum saat 10,00 cok mu gecolyr acaba yogurt icinKuzum senin kilo verme hızın iyi
Bu işi biliyorsun
Seni yazmamdaki amaç aklıma geldiğinde için birbirimizi takip edelim diye
687403_igt @2BHB sizi de ekliyorum kızlar
Yarin yazdiklariniz bir daha okiycam,Canım herkesin bünyesi nasıl tepki verir bilmiyorum ama ben öyle yapıyorum mesela şu an uyguladığım bi programım var
İçindeki kurallarım şöyle
*Günlük 1 yk kadar cıss yenebilir
*Haftada bir öğün tatlı ya da yemek seçeneklerinden biri olmak şartıyla serbest öğün yapılabilir
*Haftada 1 gün kahvaltıda olmak şartıyla 1 tk reçel/bal/ çikolata/ tahinpekmez yenebilir
*Günlük 1 meyve
*Günlük 1 porsiyon kuruyemiş
*Günlük 1 bardak süt
*Her öğün 1 dilim ekmek
*Ayrıca öğünlerde yoğurt sebze vs yenilecek
Bunun gibi kurallar koydum genel olarak buna uymaya çalışıyorum bide dengeliyorum mesela bugün ekmek yemedim onun yerine meyve yedim ya da yoğurt yemedim peynir yedim gibi bilmiyorum belki bir fikir olur ben yasak kıyamıyorum kendime çünkü had safada bir iştahım var bıraktığım an gözüm dönüyor acayip yiyebiliyorum resmen insanlıktan çıkarcasınabu şekilde yapınca en azından diyorum kaçamak hakkımı kullanayım vs. Bu aralar bu bile yetmiyor ama neyse sabrediyorum
Ya zereno yatmadan önce o kürü uyguluyor ona danış istersen ben sabahları yiyorum tok tuttuğu içinEvet ekleyin benim kizim 1,5 yasinda ama agzinda aft cikti ve nerdeyse tamamen emiyor . 6 dan sonra yememeye dikkat ediyorum zaten dahada dikkat ederim . Yogury biberi o zaman 9 10 gibi yerim 11,30 12 gibi uyuyorum saat 10,00 cok mu gecolyr acaba yogurt icin
O zaman yarın yeniden başlayacağım gün olsn benimHepimizin motivasyonumuzda sıkıntı var kuzucum beraber halledicez inş bende çok fazla kaçırmıyorum ama yemek yiyemediğim için çok mutsuzum bu duygu da yeni bastı benisinir oluyorum ama birbirimize destek verip atlatıcaz inş :) gel artıkın bitsin bu hasret :)
Ya çok iyi olur canım aslında müsait olan biri bu konuyla ilgilense cezalarla vs çok iyi olur belki takım içi ortak kararlar alırız 1 ocaka ne kaldı ki gerçekten
Afiyet olsun kuzum gayet güzelKAHVALTI(07.30)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
1,5 yk labne
Biber salçası
ÖĞLE(12.15)
3-4 kaşık fırında kıymalı patates
1 kase yoğurt
1 portakal
ARA
10 badem
AKŞAM(16.00)
1 tabak su kabağı
ARA
2 cennet hurması(ekmek hakkım yerine)
Kitkat çikolatanın 1/3ü( bu da kaçamak hakkım :/kullanmasam olmazdı)
6 çubuk peynir
Tekrar Ara
1 kase biberli limonlu yoğurt
Bugün acayip acayip bi iştah vardı dünyaları yesem doymayacak gibi
Spor: 1 saat 90günde devri body evde- evde kas
Su: 1,5 ltyi geçer (artırmam lazım)
Çay: 1 Yeşilçay içebilirsem bi de papatya içerim
Ya zereno yatmadan önce o kürü uyguluyor ona danış istersen ben sabahları yiyorum tok tuttuğu için
var canım var bende tam uyduğum zamanlar diyete aynen öyle yatıyorumAllahım istisnasız her gece sabah olsun da kahvaltı edeyim diye yatıyorum var mı benim gibi olan bi ben mi anormalim
of of of ağır yaşamlar çok fena, izleyince içim acıyor bir insan bedenine bunu nasıl yapar sen de küçük boyutlusunu yaptın işte kendine diyorumYa bir de kızlar motivasyon için ağır yaşamlar diye bir program varben temizlik hastalarıyla birlikte izliyorum o programı. yutuptan
Felaket gaza getiriyor onlar zayıfladıysa bende zayıflarım diyorsun bi an böyle.
tabiki de ben, bel ölçüm şu an 93 fln herhaldeSpor konusunda yuruyemyorum ve ip,atlayamiyorum . Evde apor yapicam artik . Kac gundur tibet hreketi bile yapmiyorum
Benim gibi ust bolgesi kalin olan yok,mu
haydi hayırlısı, protein candır, kesin verirsin.günaydın kızlar çok enerjik az yemeli bir gün olsun inşallahan itibariyle protein diyetine başlamış bulunmaktayım
Dun 12 gibi 1 tabakv tavuk doner yedim ya yazmayi unutmusum . Birde lahana,sarmasi yerken oglenden kalan 3 kasik kadar havuclu yogurdu kasikladimBugun ki menum
Kahvalti
1 dilim tb ekmegi (2 dilimdi birini kenara biraktim)
Bol yesillik
Ceyrek domates
Cift yumurta
2 yemek kasigi ovma peynir
Ogle
Bir buyuk tabak yogurt corbasi (bugdayli)
3 gibi bir eksi elma
4,30 gibi yogurtlu havuc
Yarim dilim beyaz ekmek
Yarim dilim tb ekmegi
Aksam
Bir dilim kek (hasta ziyaretinde)
Saat 21,30 da 5 lahana sarmasi ve sarmanin uzerindeki lahanalardan iki kasik
Saat 22,30 du sanirim 5-6 tatli kasigi,cikolata (nefsime yenildim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?