Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sizinle iki ortak yonumuz var o zman . Biri emzirme digeri ters ucgen vucut ( kibar deyimle)
Yaptiginiz sporlar neler . Ust bolgeleri eritmek icin ozellikle yaptiginiz hareket var mi . Kollarum kalin mesela benim ve sirtim yumak gibi
Benim de tam tersi üst bedenim ince alt tarafım üste göre iki beden kalın bundan ötürü basen eritme programları izzleyip uyguluyorum

Yok canım zaten yatmadan yarım saat önce yiyin diyorlar 3 kaşık yoğurdun zararı olmaz karı olur ha bu arada Gürkan kubilay gece 10.00 ağzınıza bişey atın demiştim yarım elma yarım patates 5-6 Fındık vs metabolizma için zannedersem bende sporu akşam yaptıgım için süt yada yoğurt yerim bence iyi olur

O zaman yarın yeniden başlayacağım gün olsn benim ip atlayan ekip çok iyi gidiyor yarın ipe de başlayacağım.

Afiyet olsun kuzum gayet güzel
Süper olur kuzum bekliyorum yarın mesajlarını :)

Zereno yogurt kurunu hangi saatte yiyorsun
Canım kır olarak uyguladığımda yatmaya yakın yiyordum
var canım var bende tam uyduğum zamanlar diyete aynen öyle yatıyorum

günaydın kızlar çok enerjik az yemeli bir gün olsun inşallah an itibariyle protein diyetine başlamış bulunmaktayım
İnşş hadi bakalım umarım bugün nefsim beni daha az zorlar

Selam canlar, 1 yılı aşkın burada olup yerimde saydım hatta üzerine koydum, takım arkadaşlarım zaten biliyor beni, uzun zamandır aktif olamıyorum çünkü kilo vermek istemedim yani aslında istedim ama hiç çaba göstermedim, valla yemenin ve bedensel büyümenin sonu yok cidden ya, o yüzden artık şu andan itibaren gruba düzenli katılıp yorumlarımı yapıcam ve sıkı bir diyete başlıcam çünkü korkunç hissediyorum 70 kiloyum ki evli coluklu cocuklu bile değilim...ben inanıyorum sizlerin de desteğiyle başarabilirim....yeni arkadaşlar için de kendimden kısaca bahsetmiş oldum...

Hoşgeldin

ah kızlar ahhhhhh
akşam herşey süper gitti ama sabah kahvaltıyla kendimi kaybettim
acill yardım edin bunu nasıl telafi edebilirim
kahvaştıda börek simit ve zeytin reçel domates salatalık oooo sayılarını bile hatırlamıyorum
ve okadar rahatsızım ki kussam rahatlıcam
midem şiş yediklerim boğazıma geliyor gidiyor

sabah kahvaltıda abartmak nispeten telafi edilebilir bir şey , bugün diğer öğünlerde oldukça az yersin bol su içip hareket edersin, yakmış olursun cnm.

Sizinle iki ortak yonumuz var o zman . Biri emzirme digeri ters ucgen vucut ( kibar deyimle)
Yaptiginiz sporlar neler . Ust bolgeleri eritmek icin ozellikle yaptiginiz hareket var mi . Kollarum kalin mesela benim ve sirtim yumak gibi
Bölgesel zayıflama biraz tartışma konusu bazı makaleler var internette fln da gayet güzel açıklamışlar, çoğunluk otoriteye göre zaten vücutta genel bir kilo fazlalığı varsa genel bir fat burning cardio egzersizle fazla yerden de yakmaya başlarsın, vücut bir bütündür, liposuction, kavitasyon vb. yöntemler vadediyor bölgesel zayıflama ama sen oradaki yağları parçalattırıp hiç spor yapmayıp yemeye devam edersen yine ilk ordan alırsın. Genetik yapı var değiştiremiyoruz ama bölgesel sıkılaşma mümkün, günde 1 saat cardio yapıp vücudu ısıtır, kilolarını vermeye başlarsın, sonra bölgesel çalışıp oradaki kaslarını sıkılaştırırsın. Bence bölgesel zayıflama ya da yağ yakımı , operasyonla deri altı yağını aldıranlar da olur, mesela benim belim nasıl zayıflar, benim boyuma göre 15 kilo fazlam var, önce onu veririm yüzme, koşma tenis gibi bütüncül sporlarla, ideal kiloma ulaşırım ama hala belim biraz kalın kalır kesin, sonra 6 pack videolar yaparım 1-2 ay orası biraz da sıkılaşır, olay bu. İlk kilolanmam yine belden olur, genetik napalım işte halalarıma çekmişim
Özet geç dersen, sadece bölgesel yapıp oturmuyorum, yürüme, koşma ve bütün vücudu çalıştıran aerobik agzersizler yapıyorum, fitness blender ın bölgesel videoları var you tube da, ideal kiloma bir nebze gelince upper body yapacağım göğüs kaslarım biraz güçlensin diye, bir de oryantal bele iyi gelebilir.

merhaba canım eğer gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bişey yok şimdi takımda çoğu arkadaşlarla beraber yılbaşına kadar ne kadar verebiliriz diye yarış başlattık geçtiğimiz haftadan beri bence sende bu durumdan motive olabilirsin ayrıca dün akşamdan beride 18den sonra yememe ve günde yarım saat spor uygulaması koyduk hatta uymayana ceza verelim gibi destekledik bence sende odaklan sonuca ulaşabilirsin..

Çok mantıklı, sporu da arttırmam lazım evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…