Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kuzum çok basit çorba salata yiyerek günü geçireceksin bir de spor

Selam canım bende 3gun protein diyeti yapicam sonra bu yöntemle devam edebilirim vericem artik yılbaşına kadar su kilolardan

Sen öyle diyetleri iyi beceriyorsun canım maşallah. Ben alışana kadar böyle takılcam. Bi adapte olabilseydim

ayperest iyi bir motivasyoncuyum demiştim aslında
hadi ayperest sen bu işi yaparsın
üstelik bikaç kilo almışsın sen de veririsin

Canım ya böyle okuyunca gaza geliyorum bak
Evet aslında vereceğim kilo al ama bi anlık yeme zevkine kapılıyorum her seferinde

ayperest sıkı sıkı tut bırakma beni yine kaybolmak istemıyorum !!

Ben seni tutayım canımda beni kim tutacak kız

Kızlar sallamasyon bi tarif yaptım çok güzel ve çok doyurucu oldu belki fikir olur
Mercimekli karabugday pilavı
1 fincan haşlanmış mercimek
1 soğan
1 biber
1 yk domates salçası
2 yk karabugday

Yağda soğanları ve biberleri kavurup sonra birazda salçayla kavurdum karabugday ve mercimeği(haşladığım suyuyla beraber) ekledim biraz daha su ekleyip pilav gibi pişirdim karabugday çok faydalıymış internette tadı kötü filan diyorlardı korkarak yaptım ama bildiğin bulgur tadı var tavsiye ederim :) dizinde başka tarifleriniz varsa bekliyorum karabugday ziyan olmasın sık sık yapmayı düşünüyorum

Sen öyle diyetleri iyi beceriyorsun canım maşallah. Ben alışana kadar böyle takılcam. Bi adapte olabilseydim
evet canım ya bi liste yaparsam sabit kalabiliyorum sanırım ama yapmazsam bugün yiyeyimde yarın yemem diyerek geçiyo bu sabah 64,5 geldim cuma sabahını merakla bekliyorum bugün tüm yiyeceklerimi getirdim yanıma 3 gün böyle devam
sen tekrar sınav moduna gircen ya yakın zamanda oyüzdenmi motive olamadın acaba

Benim de tam tersi üst bedenim ince alt tarafım üste göre iki beden kalın bundan ötürü basen eritme programları izzleyip uyguluyorum
Evet siz squt hareketlerinden bahsedince arastirdim,benim yapmamam,gereken hareketler
Hatta benim basen yapan,hareket yapmam lazim bir pinterestte gormustum . Ama fayfasi olur mu emin olamadim

Bazi,kaynaklarda da yatmadan bhir saat once yiyin,diyor

Kardio sporlar bildigim,kadaraiyla yuzme,yurume,kosma,ip atlama gibi. Ama malesef benim bel fitigi (ileri derecede olmasa da ) ayak agrimoldugu,icin yapamiyorum . Oryantel disinda evde yapilacak kardio sporu varmi

Deniycem bende guzel gorunuyor daglikli da

Kardio sporlar bildigim,kadaraiyla yuzme,yurume,kosma,ip atlama gibi. Ama malesef benim bel fitigi (ileri derecede olmasa da ) ayak agrimoldugu,icin yapamiyorum . Oryantel disinda evde yapilacak kardio sporu varmi
youtube da low impact cardio videolar var 15 dk 20 dk fln, hoplama hiç yok içinde, ya da nivea body dinamik sabahlar serisi de hoplamasız zıplamasız şınavsız, o da olabilir.

Sabah bir kase pulbiberli limonlu yoğurt
Ara bir peynirli milföy iki şekerli çay
Öğleyin bir kase kremalı tavuk çorbası bir porsiyon patatesli tavuk iki kaşık pilav
Ara bir elma bir avuç yaban mersini
Az önce üç hamsi
Bugünlük bu kadar malum saat 17 oldu

Tekrar hoşgeldin canım

Canım ben de öğle.
Ama bu ara kıştan dolayı da motivasyon dorunu yaşıyoruz.
Takımca bunu atabiliriz üzerimizden.

İyi akşamlar

Sabah 8:30
1 simit

Öğle (veli ziyaretine gittik menü çok zengin o yüzden)
Mercimek çorbası (birkaç kaşık)
Pirinç pilavı (2kaşık)
Tavuk ızgara 3 parça
1 tane içli börek
Salata
Kola

Ara
1 kurabiye
1 çatal pasta

Akşam 17:30
Brokoli (zeytinyağı limon ve yoğurt ile)

Ara 18:00
Çilekkkkk

Su içmiyorum bu aralr. Bir bardak bile içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…