- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
kaptanın ip atlama topiği var canım senin için alternatif olabilirÇok mantıklı, sporu da arttırmam lazım evet
Ben 17 kasımda gruba girdim 58 ile başladım günce 57.4 Ocak ayına kadar 55 hedeflerim bakalım boy 160Sen kac kilosun ne zamandır diyet yapıyorsun kendinden biraz bahseder misin?
Kuzum çok basit çorba salata yiyerek günü geçireceksin bir de sporah kızlar ahhhhhh
akşam herşey süper gitti ama sabah kahvaltıyla kendimi kaybettim
acill yardım edin bunu nasıl telafi edebilirim
kahvaştıda börek simit ve zeytin reçel domates salatalık oooo sayılarını bile hatırlamıyorum
ve okadar rahatsızım ki kussam rahatlıcam
midem şiş yediklerim boğazıma geliyor gidiyor
Selam canım bende 3gun protein diyeti yapicam sonra bu yöntemle devam edebilirim vericem artik yılbaşına kadar su kilolardan
ayperest iyi bir motivasyoncuyum demiştim aslında
hadi ayperest sen bu işi yaparsın
üstelik bikaç kilo almışsın sen de veririsin
ayperest sıkı sıkı tut bırakma beni yine kaybolmak istemıyorum !!
evet canım ya bi liste yaparsam sabit kalabiliyorum sanırım ama yapmazsam bugün yiyeyimde yarın yemem diyerek geçiyo bu sabah 64,5 geldim cuma sabahını merakla bekliyorum bugün tüm yiyeceklerimi getirdim yanıma 3 gün böyle devamSen öyle diyetleri iyi beceriyorsun canım maşallah. Ben alışana kadar böyle takılcam. Bi adapte olabilseydim
Olcuye dikkat ediyor musunuz pekiYa zereno yatmadan önce o kürü uyguluyor ona danış istersen ben sabahları yiyorum tok tuttuğu için
Evet siz squt hareketlerinden bahsedince arastirdim,benim yapmamam,gereken hareketlerBenim de tam tersi üst bedenim ince alt tarafım üste göre iki beden kalın bundan ötürü basen eritme programları izzleyip uyguluyorum
Bazi,kaynaklarda da yatmadan bhir saat once yiyin,diyor
Yok canım zaten yatmadan yarım saat önce yiyin diyorlar 3 kaşık yoğurdun zararı olmaz karı olur ha bu arada Gürkan kubilay gece 10.00 ağzınıza bişey atın demiştim yarım elma yarım patates 5-6 Fındık vs metabolizma için zannedersem bende sporu akşam yaptıgım için süt yada yoğurt yerim bence iyi olur
Süper olur kuzum bekliyorum yarın mesajlarını :)
Canım kır olarak uyguladığımda yatmaya yakın yiyordum
İnşş hadi bakalım umarım bugün nefsim beni daha az zorlar
Kardio sporlar bildigim,kadaraiyla yuzme,yurume,kosma,ip atlama gibi. Ama malesef benim bel fitigi (ileri derecede olmasa da ) ayak agrimoldugu,icin yapamiyorum . Oryantel disinda evde yapilacak kardio sporu varmiBölgesel zayıflama biraz tartışma konusu bazı makaleler var internette fln da gayet güzel açıklamışlar, çoğunluk otoriteye göre zaten vücutta genel bir kilo fazlalığı varsa genel bir fat burning cardio egzersizle fazla yerden de yakmaya başlarsın, vücut bir bütündür, liposuction, kavitasyon vb. yöntemler vadediyor bölgesel zayıflama ama sen oradaki yağları parçalattırıp hiç spor yapmayıp yemeye devam edersen yine ilk ordan alırsın. Genetik yapı var değiştiremiyoruz ama bölgesel sıkılaşma mümkün, günde 1 saat cardio yapıp vücudu ısıtır, kilolarını vermeye başlarsın, sonra bölgesel çalışıp oradaki kaslarını sıkılaştırırsın. Bence bölgesel zayıflama ya da yağ yakımı , operasyonla deri altı yağını aldıranlar da olur, mesela benim belim nasıl zayıflar, benim boyuma göre 15 kilo fazlam var, önce onu veririm yüzme, koşma tenis gibi bütüncül sporlarla, ideal kiloma ulaşırım ama hala belim biraz kalın kalır kesin, sonra 6 pack videolar yaparım 1-2 ay orası biraz da sıkılaşır, olay bu. İlk kilolanmam yine belden olur, genetik napalım işte halalarıma çekmişim
Özet geç dersen, sadece bölgesel yapıp oturmuyorum, yürüme, koşma ve bütün vücudu çalıştıran aerobik agzersizler yapıyorum, fitness blender ın bölgesel videoları var you tube da, ideal kiloma bir nebze gelince upper body yapacağım göğüs kaslarım biraz güçlensin diye, bir de oryantal bele iyi gelebilir.
Deniycem bende guzel gorunuyor daglikli daEki Görüntüle 2075449 Kızlar sallamasyon bi tarif yaptım çok güzel ve çok doyurucu oldu belki fikir olur
Mercimekli karabugday pilavı
1 fincan haşlanmış mercimek
1 soğan
1 biber
1 yk domates salçası
2 yk karabugday
Yağda soğanları ve biberleri kavurup sonra birazda salçayla kavurdum karabugday ve mercimeği(haşladığım suyuyla beraber) ekledim biraz daha su ekleyip pilav gibi pişirdim karabugday çok faydalıymış internette tadı kötü filan diyorlardı korkarak yaptım ama bildiğin bulgur tadı var tavsiye ederim :) dizinde başka tarifleriniz varsa bekliyorum karabugday ziyan olmasın sık sık yapmayı düşünüyorum
Tamamdır bebişimZereno Ellssa cimbomlukiz Arc-en-ciel @citlenbikbesyo @merrr @miniciki
hergün birbirimizi takip edelim etiketleyelim mesajını göremezsek
saat 18 den sonra birşey yemiyoruz
30 dk spor
rafine ürünler yasak
bunun dışında nasıl kurallar koyalım ama hergün birbirimizi sıkı takip edelim
Ben deegünaydın kızlar çok enerjik az yemeli bir gün olsun inşallahan itibariyle protein diyetine başlamış bulunmaktayım
youtube da low impact cardio videolar var 15 dk 20 dk fln, hoplama hiç yok içinde, ya da nivea body dinamik sabahlar serisi de hoplamasız zıplamasız şınavsız, o da olabilir.Kardio sporlar bildigim,kadaraiyla yuzme,yurume,kosma,ip atlama gibi. Ama malesef benim bel fitigi (ileri derecede olmasa da ) ayak agrimoldugu,icin yapamiyorum . Oryantel disinda evde yapilacak kardio sporu varmi
aaa sendemi başladın kaptan kaç gün yapcan pekiBen dee
Tekrar hoşgeldin canımSelam canlar, 1 yılı aşkın burada olup yerimde saydım hatta üzerine koydum, takım arkadaşlarım zaten biliyor beni, uzun zamandır aktif olamıyorum çünkü kilo vermek istemedim yani aslında istedim ama hiç çaba göstermedim, valla yemenin ve bedensel büyümenin sonu yok cidden ya, o yüzden artık şu andan itibaren gruba düzenli katılıp yorumlarımı yapıcam ve sıkı bir diyete başlıcam çünkü korkunç hissediyorum 70 kiloyum ki evli coluklu cocuklu bile değilim...ben inanıyorum sizlerin de desteğiyle başarabilirim....yeni arkadaşlar için de kendimden kısaca bahsetmiş oldum...
Yılbaşına kadaraaa sendemi başladın kaptan kaç gün yapcan peki
Canım ben de öğle.Selam canlar, 1 yılı aşkın burada olup yerimde saydım hatta üzerine koydum, takım arkadaşlarım zaten biliyor beni, uzun zamandır aktif olamıyorum çünkü kilo vermek istemedim yani aslında istedim ama hiç çaba göstermedim, valla yemenin ve bedensel büyümenin sonu yok cidden ya, o yüzden artık şu andan itibaren gruba düzenli katılıp yorumlarımı yapıcam ve sıkı bir diyete başlıcam çünkü korkunç hissediyorum 70 kiloyum ki evli coluklu cocuklu bile değilim...ben inanıyorum sizlerin de desteğiyle başarabilirim....yeni arkadaşlar için de kendimden kısaca bahsetmiş oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?