Hoşgeldin kuzum geçmişi bırak önüne bak bütün kötü deneyimlerini unut sanki ilk defa sağlıklı benslenmeye kilo vermeye başlamışsın gibi düşün herşey çok güzel olacak inş :)Selam canlar, 1 yılı aşkın burada olup yerimde saydım hatta üzerine koydum, takım arkadaşlarım zaten biliyor beni, uzun zamandır aktif olamıyorum çünkü kilo vermek istemedim yani aslında istedim ama hiç çaba göstermedim, valla yemenin ve bedensel büyümenin sonu yok cidden ya, o yüzden artık şu andan itibaren gruba düzenli katılıp yorumlarımı yapıcam ve sıkı bir diyete başlıcam çünkü korkunç hissediyorum 70 kiloyum ki evli coluklu cocuklu bile değilim...ben inanıyorum sizlerin de desteğiyle başarabilirim....yeni arkadaşlar için de kendimden kısaca bahsetmiş oldum...
Kuzum inş akşam telafi etmişsindir yarın da karbonhidratı minimum tutarsan olur bence :)ah kızlar ahhhhhh
akşam herşey süper gitti ama sabah kahvaltıyla kendimi kaybettim
acill yardım edin bunu nasıl telafi edebilirim
kahvaştıda börek simit ve zeytin reçel domates salatalık oooo sayılarını bile hatırlamıyorum
ve okadar rahatsızım ki kussam rahatlıcam
midem şiş yediklerim boğazıma geliyor gidiyor
Benim için de bi alternatif oldu öğlen ne yesem diye düşünüyordumDeniycem bende guzel gorunuyor daglikli da
Ay bilemedim canım akşama kadar ağır olmuş gibi geldi malum krema patates pilav milföy hep karbonhidrat ama akşam kuş kadar yediğin için dengelenmiş gibiSabah bir kase pulbiberli limonlu yoğurt
Ara bir peynirli milföy iki şekerli çay
Öğleyin bir kase kremalı tavuk çorbası bir porsiyon patatesli tavuk iki kaşık pilav
Ara bir elma bir avuç yaban mersini
Az önce üç hamsi
Bugünlük bu kadar malum saat 17 oldu
Aaa yılbaşına kadar protein mi yapacaksın?Yılbaşına kadar
Kuzum bayağı bi karbonhidrat olmuş 7-8 dilim ekmek kadar yemişsin yarın daha protein ağırlıklı beslenirsen toparlanır :)İyi akşamlar
Sabah 8:30
1 simit
Öğle (veli ziyaretine gittik menü çok zengin o yüzden)
Mercimek çorbası (birkaç kaşık)
Pirinç pilavı (2kaşık)
Tavuk ızgara 3 parça
1 tane içli börek
Salata
Kola
Ara
1 kurabiye
1 çatal pasta
Akşam 17:30
Brokoli (zeytinyağı limon ve yoğurt ile)
Ara 18:00
Çilekkkkk
Su içmiyorum bu aralr. Bir bardak bile içmedim
hadi yaHoşgeldin kuzum geçmişi bırak önüne bak bütün kötü deneyimlerini unut sanki ilk defa sağlıklı benslenmeye kilo vermeye başlamışsın gibi düşün herşey çok güzel olacak inş :)
Kuzum inş akşam telafi etmişsindir yarın da karbonhidratı minimum tutarsan olur bence :)
Benim için de bi alternatif oldu öğlen ne yesem diye düşünüyordum
Ay bilemedim canım akşama kadar ağır olmuş gibi geldi malum krema patates pilav milföy hep karbonhidrat ama akşam kuş kadar yediğin için dengelenmiş gibi
evet canım ya bi liste yaparsam sabit kalabiliyorum sanırım ama yapmazsam bugün yiyeyimde yarın yemem diyerek geçiyo bu sabah 64,5 geldim cuma sabahını merakla bekliyorum bugün tüm yiyeceklerimi getirdim yanıma 3 gün böyle devam
sen tekrar sınav moduna gircen ya yakın zamanda oyüzdenmi motive olamadın acaba
Evet şekerimAaa yılbaşına kadar protein mi yapacaksın?
Kuzum bayağı bi karbonhidrat olmuş 7-8 dilim ekmek kadar yemişsin yarın daha protein ağırlıklı beslenirsen toparlanır :)
Ayyy şaka acil toparlanman lazim yoksa gidişat fenaOlabilir tekrardan başlayacağım çünkü
Ama kiloda vermeö lazım dur demezsem iyice alacağım. Bu sabah 58.8 geldim
İçin dışın süt olmuş canım ishal olman çok normalMenüm
08:00
200 ml süt
11:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
14:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
17:00
200 ml süt
20:00
200 ml süt
Spor
300şimdilik
Ayıptır söylemesi ishal olmuşum.. Atlayabilirsem devam edicem
nasıl dayandın kuzum geçen sene 5 gün şok diyet yapayım depresyona giriyordum neredeyse halsizlik de yorgunluk cabasıMenüm
08:00
200 ml süt
11:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
14:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
17:00
200 ml süt
20:00
200 ml süt
Spor
300şimdilik
Ayıptır söylemesi ishal olmuşum.. Atlayabilirsem devam edicem
Selam kızlar protein 1.günü
Sabah 05.45 2 haşlanmış yumurta 5dak maydonoz
07.30 1 sade şekersiz nescafe
10.30 8tane fındık
12.30 tavuklu salata 1 kase yoğurt
15.30 7tane fındık
17.00 tavuklu salata yarim kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 2.000 ip 80 squat
Olayım ama yaa.. İçimdeki tümm kötülükler çıktıİçin dışın süt olmuş canım ishal olman çok normal
Gayet iyiyim kuşum.. Şok diyet yapmıyorumki.. Protein takılıcam.. Bir miktarnasıl dayandın kuzum geçen sene 5 gün şok diyet yapayım depresyona giriyordum neredeyse halsizlik de yorgunluk cabası
ilk gün sınırsız patates yemiştim deGayet iyiyim kuşum.. Şok diyet yapmıyorumki.. Protein takılıcam.. Bir miktar
kuzum menünü çok beğendim yarın ben de yapabilirim yoğurdu çok seviyorumMenü
kahvaltı 1 kase pulbiberli naneli yoğurt
ara 1 fincan şekersiz sütlü kahve
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt 1 elma
ikindi
1 mandalina yarım nar 5 ceviz
akşam
5 tane yaprak sarma 1 küçük kase yoğurt
spor 40 dk yürüyüş koşubandında
su 2.5 lt yatmadan 3 e tamamlamaya calısacagım
kaptan süt diyeti yapmış, ben de yoğurt diyeti yapmışım bugün anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?