Yok yok bozma moralini yarın toparlarsın zaten akşamdan toparlamaya başlamışsınhadi yabak moralim bozuldu şimdi
Bana uyar canım :)kızlar saat 22 bildirim saati olsun mu belirlediğimiz kurallara uyduk mu neler yaptık gelmeyene ceza verelim mesela
Kuzummmm hadi acilen toparlan sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmemiz şart yoksa ilk fırsatta yiyip kilo alıyoruzOlabilir tekrardan başlayacağım çünkü
Ama kiloda vermeö lazım dur demezsem iyice alacağım. Bu sabah 58.8 geldim
Canım çayı ya şekersiz iç ya da bardak miktarı azalt 7 şeker çok olmuş gibi bugün herkes patates yemiş sanki afiyet olsun :)Bugün ki menüm
Sabah 9 fincan sade kahve
Öğle: orta boy pilav üstü kuru. bir bardak ayran.
Ara öğün : valla akşam yemeğine kadar 6,7 bardak çay içmişimdir. 1 şekerli.
Akşam: bir küçük tabak patates yemeği bir buçuk ince dilim soğan, günlük sütten yapılmış yoğurt
Akşam sporu işe yaramaz diyorlar ama göbek eritmek için termal şortla mekik çekeceğim biraz da bacak.
Hadi kolay gelsin o zaman :)Evet şekerim
Bayıldım süpersin kuzu bu şok diyet gibi de değil Harika :)Selam kızlar protein 1.günü
Sabah 05.45 2 haşlanmış yumurta 5dak maydonoz
07.30 1 sade şekersiz nescafe
10.30 8tane fındık
12.30 tavuklu salata 1 kase yoğurt
15.30 7tane fındık
17.00 tavuklu salata yarim kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 2.000 ip 80 squat
Menüm
08:00
200 ml süt
11:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
14:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
17:00
200 ml süt
20:00
200 ml süt
Spor
300şimdilik
Ayıptır söylemesi ishal olmuşum.. Atlayabilirsem devam edicem
Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sanaMenü
kahvaltı 1 kase pulbiberli naneli yoğurt
ara 1 fincan şekersiz sütlü kahve
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt 1 elma
ikindi
1 mandalina yarım nar 5 ceviz
akşam
5 tane yaprak sarma 1 küçük kase yoğurt
spor 40 dk yürüyüş koşubandında
su 2.5 lt yatmadan 3 e tamamlamaya calısacagım
kaptan süt diyeti yapmış, ben de yoğurt diyeti yapmışım bugün anlaşılan
Teşekkürler tatlım :)Bayıldım süpersin kuzu bu şok diyet gibi de değil Harika :)
Bana uyar canım :)kızlar saat 22 bildirim saati olsun mu belirlediğimiz kurallara uyduk mu neler yaptık gelmeyene ceza verelim mesela
İnşallah canımm :)Aaa yılbaşına kadar protein mi yapacaksın?
Kuzum bayağı bi karbonhidrat olmuş 7-8 dilim ekmek kadar yemişsin yarın daha protein ağırlıklı beslenirsen toparlanır :)
Kuzu ilk katılanlar listende kontrol et istersen.bu yarışa kimler katılmıştı bidirim yapmayanlar sanırımArc-en-ciel merrr 687403_igt başka var mı akrep cim
Iyyy haşlanmış patates hem de gün boyuilk gün sınırsız patates yemiştim de
Tatlım aslında sebze de eklicektim ama canım çekmedi..Yok yok bozma moralini yarın toparlarsın zaten akşamdan toparlamaya başlamışsın
Bana uyar canım :)
Kuzummmm hadi acilen toparlan sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmemiz şart yoksa ilk fırsatta yiyip kilo alıyoruz
Canım çayı ya şekersiz iç ya da bardak miktarı azalt 7 şeker çok olmuş gibi bugün herkes patates yemiş sanki afiyet olsun :)
Hadi kolay gelsin o zaman :)
Bayıldım süpersin kuzu bu şok diyet gibi de değil Harika :)
Kaptanım yanlış anlama ama hiç beğenmedimproteinden kastının bu olduğunu sanmıyordum daha öncede böyle yaptın sonuç iyi olmadı yine aynısı olmasın tabi sen bilirsin ama sağlıklı olacağını ve en önemlisi devamlılığı olacağını düşünmüyorum cimbomlukiz gibi protein sebze yapsan süper olur ama :)
Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana
Yarin sbah hemen bakicam insallahyoutube da low impact cardio videolar var 15 dk 20 dk fln, hoplama hiç yok içinde, ya da nivea body dinamik sabahlar serisi de hoplamasız zıplamasız şınavsız, o da olabilir.
Oh çok iyi olur bide tek süt değil de yoğurt yumurta vs de eklersin sadece sıvı beslenmek sıkıntı yapar sonra :)Tatlım aslında sebze de eklicektim ama canım çekmedi..
Akşamki kurabiye olmasaymış tam 4 4lük bi menü olurmuş tatlım şöyle bi 5 kilo verene kadar minik kaçamakları da kessen iyi olacak sanki motivasyonunu sağlarsın sonra yine arada yenir zaten:)Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, yeşillik, zeytin salça çay
Ara: Türk kahvesi 1 hurma
Öğlen: 1 kase kereviz 1 kase yoğurt
Ara: 1 çay br neskafe
Ara: kurstan sonra 1 mandalina yarım muz
Akşam: 8-9 tane lahana sarması 1 kase yoğurt, 1 kurabiye
Ara: turk kahvesi
Sarmalar kaç taneydi acaba biraz fazla gibi gözüktü gözüme tabak hesabından hep korkarım tabak var tabak varHerkese iyi aksamlar gec bir saat farkindayim ama saat 22,00 bildirim saatine uymasam olur mu cunku kizim gec yatiyor ve elimde yalafona tahamm i l edemiyor o uyuyunca hem yazdiklariniz okuyup rahatca yorum yapabiliyor,hemde menumu paylasabiliyorum
Kahvalti
Bol yesillik
2,yumurta
1 kasik ovma peynir
8 zeytin
Yarim dilim tb ekmegi
Ara
Yarim elma gonul,alma
Ogle
Bir tabak etli lahana sarmasi be saanin uzerindeki lahalardan iki kasik
Biraz yesillik biraz,havuc
Ara
1 muz
3 kare bitter cikolata
Aksam (saat 6)
Bir yabak sarma
Biraz pirasa
Bir kac kasik,yogurt corbasi
Malesef yogurdumu bugun mayaladigim icin acamadim cok aciktigim icin
2 sarma
1 cok ince dilim kasar
1 dilim domates (saat 9 du sanirim)
Saat 10 gibide kizima kirdigim yagda 1 yumurta yedim
Spor 15+15 yuruyus
Su 4 litre su zehirlenmesinden korktum
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyimBiraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana
günaydın canım muhtemelen ödem yapmıştır vücudun bitki çayı içebilirsin tuz ve suyada dikkat edersen canını sıkcak bişey kalmaz inşallahGünaydınlar hepinize bugün tartıldım Cuma’ya göre +1,3 tekrar 80i görmüşüm nasıl canım sıkıldı ya listemin dışına da çok fazla çıkmadım niye bu kadar artı oldu bilmiyorum takıma girmeden her hafta eksi görüp girdiğim hafta artı görmek çok sinir bozucu2 gün biraz tuz ve suya dikkat edicem inş ödemdir ve iner
merhaba canım yemek güzelde buraya yazmaya gelince okadar yedimmi oluyoruzCanlar selamlar
Geç bildirim yapıyorum arkadaşlarım kusura bakmayın. Bugün misafirim vardı gün boyu aktif olamadım.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tam ceviz
5 zeytin
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle
2 kase çorba yarım dilim ekmek
Ara
2 mandalina 1 portakal
1 çeyrek Yufka dan börek
Bir de kek yapmıştım onun tadına baktım
1 nescafe ve 1 kuru incir
Akşam
1 ızgara balık
1 dilim ekmek
Akşam 6dan sonra değil 7 den sonra yeme oldu bende. Çünkü eşim 6da çıkıyor ancak yiyoruz. Dün atıp tutarken bunu niye hesap edemedim acaba.
Kızlar daha önemlisi size itiraf etmem gereken bir şey var. Ben akşam sadece yoğurt yerim dedim ama bir tek onu yemedim. Yarım kase boza ve azıcık leblebi yedim. Sonra bir nescafe içtim ve 1 kuru incirle 1 ceviz yedim. Yetmedi serin serin portakal yedim  yerken iyiydi de buraya yazınca kötü
Ne ceza verirseniz razıyım.bir tek emzirdiğimi unutmayın arkadaşlarım
Valla en iyisi uyumakOh çok iyi olur bide tek süt değil de yoğurt yumurta vs de eklersin sadece sıvı beslenmek sıkıntı yapar sonra :)
Akşamki kurabiye olmasaymış tam 4 4lük bi menü olurmuş tatlım şöyle bi 5 kilo verene kadar minik kaçamakları da kessen iyi olacak sanki motivasyonunu sağlarsın sonra yine arada yenir zaten:)
Sarmalar kaç taneydi acaba biraz fazla gibi gözüktü gözüme tabak hesabından hep korkarım tabak var tabak varafiyet olsun canım çekti ama
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?