Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hadi ya bak moralim bozuldu şimdi
Yok yok bozma moralini yarın toparlarsın zaten akşamdan toparlamaya başlamışsın

kızlar saat 22 bildirim saati olsun mu belirlediğimiz kurallara uyduk mu neler yaptık gelmeyene ceza verelim mesela
Bana uyar canım :)
Olabilir tekrardan başlayacağım çünkü
Ama kiloda vermeö lazım dur demezsem iyice alacağım. Bu sabah 58.8 geldim
Kuzummmm hadi acilen toparlan sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmemiz şart yoksa ilk fırsatta yiyip kilo alıyoruz
Canım çayı ya şekersiz iç ya da bardak miktarı azalt 7 şeker çok olmuş gibi bugün herkes patates yemiş sanki afiyet olsun :)

Hadi kolay gelsin o zaman :)

Bayıldım süpersin kuzu bu şok diyet gibi de değil Harika :)

Kaptanım yanlış anlama ama hiç beğenmedim proteinden kastının bu olduğunu sanmıyordum daha öncede böyle yaptın sonuç iyi olmadı yine aynısı olmasın tabi sen bilirsin ama sağlıklı olacağını ve en önemlisi devamlılığı olacağını düşünmüyorum cimbomlukiz gibi protein sebze yapsan süper olur ama :)

Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana

Tatlım aslında sebze de eklicektim ama canım çekmedi..

Sabah: 2 dilim tbden peynirli tost, yeşillik, zeytin salça çay
Ara: Türk kahvesi 1 hurma
Öğlen: 1 kase kereviz 1 kase yoğurt
Ara: 1 çay br neskafe
Ara: kurstan sonra 1 mandalina yarım muz
Akşam: 8-9 tane lahana sarması 1 kase yoğurt, 1 kurabiye
Ara: turk kahvesi

Herkese iyi aksamlar gec bir saat farkindayim ama saat 22,00 bildirim saatine uymasam olur mu cunku kizim gec yatiyor ve elimde yalafona tahamm i l edemiyor o uyuyunca hem yazdiklariniz okuyup rahatca yorum yapabiliyor,hemde menumu paylasabiliyorum

Kahvalti
Bol yesillik
2,yumurta
1 kasik ovma peynir
8 zeytin
Yarim dilim tb ekmegi

Ara
Yarim elma gonul,alma
Ogle
Bir tabak etli lahana sarmasi be saanin uzerindeki lahalardan iki kasik
Biraz yesillik biraz,havuc
Ara
1 muz
3 kare bitter cikolata

Aksam (saat 6)
Bir yabak sarma
Biraz pirasa
Bir kac kasik,yogurt corbasi

Malesef yogurdumu bugun mayaladigim icin acamadim cok aciktigim icin
2 sarma
1 cok ince dilim kasar
1 dilim domates (saat 9 du sanirim)
Saat 10 gibide kizima kirdigim yagda 1 yumurta yedim

Spor 15+15 yuruyus
Su 4 litre su zehirlenmesinden korktum

Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana [/QUOTE]
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim

Tatlım aslında sebze de eklicektim ama canım çekmedi..
Oh çok iyi olur bide tek süt değil de yoğurt yumurta vs de eklersin sadece sıvı beslenmek sıkıntı yapar sonra :)

Akşamki kurabiye olmasaymış tam 4 4lük bi menü olurmuş tatlım şöyle bi 5 kilo verene kadar minik kaçamakları da kessen iyi olacak sanki motivasyonunu sağlarsın sonra yine arada yenir zaten:)

Sarmalar kaç taneydi acaba biraz fazla gibi gözüktü gözüme tabak hesabından hep korkarım tabak var tabak var afiyet olsun canım çekti ama
Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim[/QUOTE]
Valla en iyisi uyumak ben de yatayım

Canlar selamlar
Geç bildirim yapıyorum arkadaşlarım kusura bakmayın. Bugün misafirim vardı gün boyu aktif olamadım.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tam ceviz
5 zeytin
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle
2 kase çorba yarım dilim ekmek
Ara
2 mandalina 1 portakal
1 çeyrek Yufka dan börek
Bir de kek yapmıştım onun tadına baktım
1 nescafe ve 1 kuru incir
Akşam
1 ızgara balık
1 dilim ekmek
Akşam 6dan sonra değil 7 den sonra yeme oldu bende. Çünkü eşim 6da çıkıyor ancak yiyoruz. Dün atıp tutarken bunu niye hesap edemedim acaba.
Kızlar daha önemlisi size itiraf etmem gereken bir şey var. Ben akşam sadece yoğurt yerim dedim ama bir tek onu yemedim. Yarım kase boza ve azıcık leblebi yedim. Sonra bir nescafe içtim ve 1 kuru incirle 1 ceviz yedim. Yetmedi serin serin portakal yedim  yerken iyiydi de buraya yazınca kötü
Ne ceza verirseniz razıyım.bir tek emzirdiğimi unutmayın arkadaşlarım

Günaydınlar hepinize bugün tartıldım Cuma’ya göre +1,3 tekrar 80i görmüşüm nasıl canım sıkıldı ya listemin dışına da çok fazla çıkmadım niye bu kadar artı oldu bilmiyorum takıma girmeden her hafta eksi görüp girdiğim hafta artı görmek çok sinir bozucu 2 gün biraz tuz ve suya dikkat edicem inş ödemdir ve iner

günaydın canım muhtemelen ödem yapmıştır vücudun bitki çayı içebilirsin tuz ve suyada dikkat edersen canını sıkcak bişey kalmaz inşallah

merhaba canım yemek güzelde buraya yazmaya gelince okadar yedimmi oluyoruz bence bugün biraz daha fazla dikkat edip 10 dakika daha yaptığın spora ekleyebilirsin

Valla en iyisi uyumak ben de yatayım[/QUOTE]

Oglen ki tabagimda 15 tane civari aksamkinde de sanirim 20 olmustur

Ama suyun cok faydasini gordum dun ki kilomda 65,3 iken bugun 64,5 geldim.
Suyumu aksama,birakmadim 3 gibi falan bitirdim ve cok sık idrara ciktim muhtemelen vucudum odem atiyor . Bigunde basarabilirsem suyu fazla icicem . Ama vucut olculerimde fark yok o yuzden pek se inemiyorum sadece odem atiyorum diye . Ah birde yuruyus yapabilsem mhtesem,olacakti da yapamiyorum malesef .

BU ARADA HERKESE GUNAYDINNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…