Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorum

merhaba canım yemek güzelde buraya yazmaya gelince okadar yedimmi oluyoruz bence bugün biraz daha fazla dikkat edip 10 dakika daha yaptığın spora ekleyebilirsin
haklısın canım dikkat edince bugün

tebrik ederim senin adına çok sevindim. Sonunda görmüşsün eksiyi

bende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorum
Bence artma olmaması bu dönemde süper adet sonrası mutlaka görürsün. Üzülme arkadaşım emeklerinin karşılığını alacaksın

menun gayet güze bence ama gece 10 da yediğin biraz olmamış kuzum aç uyumaya dikkat etsen iyi olur
Biraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim[/QUOTE]
cok ac oldugunda uyumak en iyisi ya her ne kadar zor olsa da :) karşılığını alıyor insan
Valla en iyisi uyumak ben de yatayım[/QUOTE]
çok haklısın canımcım
Kızlar bende şimdi sporumu yaptım 1 saat kadar sürdü sanırım 90gündedevribody yaptım artık uyuma zamanı inş instagramdaki yemek videolarını izlemem
asla izleme iştah acıyor onlar zaten bizde yeteri kadar var
boza mıııı, cok tehlikeli, neskafe kuru incir olayına bayıldım ama sen de farkındasın saatleri önemli

işte bu durum benim canımı cok sıkıyor, inşallah ödemdir kızlar dikkat etmeye devam edin yapacak bişi yok
günaydın kızlar
Güne sade kahveyle başladım. Metabolizma hızlansın diye. :)

Kızlar regl döneminde ben cozutuyorum ya hep çikolata cips yiyorum :/ Yaklaşıyorda napçam bilmiyorum.
ay o bende de oluyor

kaptanın ip atlama topiği var canım senin için alternatif olabilir
cok saol canım :)
Ben 17 kasımda gruba girdim 58 ile başladım günce 57.4 Ocak ayına kadar 55 hedeflerim bakalım boy 160
ay hedef kilom inşallah tez zamanda ben de görürüm 50leri ah ahh hayal şuan...sen de ulaşırsın hedef kilona inş canım
ben de seni tutarım bebeeeeemmmmmm geldim artık buradayım :) anlat bakayım noldu niye bozdun sen? en son cok iyi gidiyordun
ellerine sağlık kuzum harika görünüyor evet ben de olumsuz yorumlar okumuştum kokusuyla fln ilgili
tatlım çayda şekeri bıraksan çok kara geçersin onun dışında güzel
Tekrar hoşgeldin canım
hoşbuldum kaptanım
Canım ben de öğle.
Ama bu ara kıştan dolayı da motivasyon dorunu yaşıyoruz.
Takımca bunu atabiliriz üzerimizden.
ben bayadır yaşıyorum o sorunu da aynen atmak zorundayım artık ! iyice saldım çünkü
suyu ihmal etme hele de kola falan içmişsin
yaaa ne güzel motive ediyorsun cansın sen can
gayet iyisin bence kuzum
niye yaramasın ki? sonuçta aynı eforu vermıyor musun hem sabaha kadar metabolizma calısır bence
yenı dıyet mı denıyorsun hadi hayırlı olsun
kız bu menuye normal yanı ishal olman ne kadar sürdüreceksin?
öyle olmus :)

cok ac oldugunda uyumak en iyisi ya her ne kadar zor olsa da :) karşılığını alıyor insan

çok haklısın canımcım

boza mıııı, cok tehlikeli, neskafe kuru incir olayına bayıldım ama sen de farkındasın saatleri önemli

işte bu durum benim canımı cok sıkıyor, inşallah ödemdir kızlar dikkat etmeye devam edin yapacak bişi yok

ay o bende de oluyor[/QUOTE]
Eettt hic olmadi hemde

merhabalar 2.takımın çıtır bayanları
sabhtan beri hastanedeydim oyüzden anca yazabildim
(önemli bir şey yok rutin kontroller :)))
dün sabah abartınca öğle ve akşam çok iyi toparladım
akşam sadece salata yedim
şunu farkettim ki ben hiç yoğurt yemiyorum bugünden itibaren öğle ve akşam öğününe yoğurt ilave edeceğim

Bugün ilk defa çayı şekersiz içtim sabah hemen midem bulanmaya başım dönmeye başladı hemen küçük bir parça çikolata yedim sabahları malesef ilk bardak çayımı iki şekerle içmek zorundayım tansiyon düşüklüğü yaşıyorum

günaydın kızlar

Kızlar regl döneminde ben cozutuyorum ya hep çikolata cips yiyorum :/ Yaklaşıyorda napçam bilmiyorum.
Ben de cozuturum bildiğim kadarıyla nişanlısın düğün gününü düşün çok zarif bir gelin olacağını herkesin gözünün üstünde olacağını düşün sabret

günaydın kızlar

en az hasarla geçiştirmeye odaklan canım. Yiceklere yasak gözüyle bakma. Bu bende daha çekici yapıyor mesela o yiyeceği. Bi de ben mesela tatlıyı bir kaşık da yesem alamıyorum kendimi tatlıdan. Yedikçe yiyorum.

selam kızlarrr işte geldim buradayım diyette olduğum için çok mutluyum, kontrolden cıkmış olmak kötü bir his...siz nasılsınız?
Selam canım, diyetin verdiği hafiflik gerçekten çok güzel bir his.
Boza bozdu beni ya cumadan tırsıyorum
kuzum tansiyon değil de şeker düşüklüğü olabilir. Demekki sana öyle iyi geliyor bu durumda şekerli bir şeyler yemende fayda var. Fakat yerine ikame edebileceğin rafine şeker içermeyen bir şey koysan daha karlı çıkabilirsin

Hayır yaşamazsın. Seninkisi sadece şeker bağımlılığı.

Kuzucum azıcık fazla olmuş ama olan da olmuş zaten önümüze bakalım :)

Süpermiş Ay darısı bana olsun bende bi miktar protein takıldım bugün :/

Valla en iyisi uyumak ben de yatayım

Oglen ki tabagimda 15 tane civari aksamkinde de sanirim 20 olmustur

Ama suyun cok faydasini gordum dun ki kilomda 65,3 iken bugun 64,5 geldim.
Suyumu aksama,birakmadim 3 gibi falan bitirdim ve cok sık idrara ciktim muhtemelen vucudum odem atiyor . Bigunde basarabilirsem suyu fazla icicem . Ama vucut olculerimde fark yok o yuzden pek se inemiyorum sadece odem atiyorum diye . Ah birde yuruyus yapabilsem mhtesem,olacakti da yapamiyorum malesef .

BU ARADA HERKESE GUNAYDINNNNNNNNN[/QUOTE]
Ya sen deyince ampul yandı bende suyu az içiyorum galiba bide turşu vs yedim iyice ödem oldu gecede yatmadan kas ağırlıklı spor yapmıştım ödemdir ödem bendeki suyu artırayım

boşverelim canım ben hep kendime diyorum doğru olanı yaptıktan sonra sonuca takılmiycam diye ama yine takılıyorum o ayrı konu

selam kızlarrr işte geldim buradayım diyette olduğum için çok mutluyum, kontrolden cıkmış olmak kötü bir his...siz nasılsınız?
Oh oh maşallah bende kilom hariç iyiyim

çok haklısın canımcım

ay o bende de oluyor[/QUOTE]
Hiç deme ya grupların en iştahlısı bizimki zaten

Tünaydınlar arkadaşkar.
Bh ara yazılı hazırla yazılı oku uğrayamıyorum.
Ama bu gün geçen kış giyfiğim montu giyemeyince dedim benim hep burada kalmam lazım.
Merhaba canım kolay gelsin buradan uzaklaşma ama :) boş kaldıkça uğra

bugünkü menüle gitti
sabah kaşarlı sucuklu tost
ara sade kahve kuru incir ceviz 1 avuç
öğle domatesli beyaz peynirli tost
akşam 1 kase brokoli çorbası, 1 kase yoğurt 3 sarma
spor; yok
su 2 lt şu ana kadar
her tarafım döküldü bugün hiç hareket etmedim, sanki hiç kilo vermeye çalışan ben değilim, bugün niye böyle gitti anlamadım, 2 tane tost da neyin nesi yani

sabah pulbiberli naneli limonlu yoğurt bir kase
ara bir albeni çikolatanın yarısı
öğleyin bir tabak menemen yumurtasız iki ince diim ekmek
ara bir armut
akşam yağsız tuzsuz salata
spor henüz yok yapacağım
suymu da 2 litreye tamamdır bugünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…