- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
bende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorumGünaydınlar hepinize bugün tartıldım Cuma’ya göre +1,3 tekrar 80i görmüşüm nasıl canım sıkıldı ya listemin dışına da çok fazla çıkmadım niye bu kadar artı oldu bilmiyorum takıma girmeden her hafta eksi görüp girdiğim hafta artı görmek çok sinir bozucu2 gün biraz tuz ve suya dikkat edicem inş ödemdir ve iner
haklısın canım dikkat edince bugünmerhaba canım yemek güzelde buraya yazmaya gelince okadar yedimmi oluyoruzbence bugün biraz daha fazla dikkat edip 10 dakika daha yaptığın spora ekleyebilirsin
tebrik ederim senin adına çok sevindim. Sonunda görmüşsün eksiyigünaydın kızlar protein diyetini sevdim ben hem tokum hemde dün sabah 64,5 ken bugün 63,5 ayrıca yeşilçay içmeyede fırsatım olmamıştı bugün onuda içicem cuma günü eksi gelicem sanırım çok mutluyum
Bence artma olmaması bu dönemde süper adet sonrası mutlaka görürsün. Üzülme arkadaşım emeklerinin karşılığını alacaksınbende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorum
menun gayet güze bence ama gece 10 da yediğin biraz olmamış kuzum aç uyumaya dikkat etsen iyi olurHerkese iyi aksamlar gec bir saat farkindayim ama saat 22,00 bildirim saatine uymasam olur mu cunku kizim gec yatiyor ve elimde yalafona tahamm i l edemiyor o uyuyunca hem yazdiklariniz okuyup rahatca yorum yapabiliyor,hemde menumu paylasabiliyorum
Kahvalti
Bol yesillik
2,yumurta
1 kasik ovma peynir
8 zeytin
Yarim dilim tb ekmegi
Ara
Yarim elma gonul,alma
Ogle
Bir tabak etli lahana sarmasi be saanin uzerindeki lahalardan iki kasik
Biraz yesillik biraz,havuc
Ara
1 muz
3 kare bitter cikolata
Aksam (saat 6)
Bir yabak sarma
Biraz pirasa
Bir kac kasik,yogurt corbasi
Malesef yogurdumu bugun mayaladigim icin acamadim cok aciktigim icin
2 sarma
1 cok ince dilim kasar
1 dilim domates (saat 9 du sanirim)
Saat 10 gibide kizima kirdigim yagda 1 yumurta yedim
Spor 15+15 yuruyus
Su 4 litre su zehirlenmesinden korktum
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyimBiraz da sebze eklesen müthiş olurdu kuzum afiyet olsun peki 5 yaprak sarmayla nasıl durdun Bravo sana
Valla en iyisi uyumakOh çok iyi olur bide tek süt değil de yoğurt yumurta vs de eklersin sadece sıvı beslenmek sıkıntı yapar sonra :)
Akşamki kurabiye olmasaymış tam 4 4lük bi menü olurmuş tatlım şöyle bi 5 kilo verene kadar minik kaçamakları da kessen iyi olacak sanki motivasyonunu sağlarsın sonra yine arada yenir zaten:)
Sarmalar kaç taneydi acaba biraz fazla gibi gözüktü gözüme tabak hesabından hep korkarım tabak var tabak varafiyet olsun canım çekti ama
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim
asla izleme iştah acıyor onlar zaten bizde yeteri kadar varKızlar bende şimdi sporumu yaptım 1 saat kadar sürdü sanırım 90gündedevribody yaptım artık uyuma zamanı inş instagramdaki yemek videolarını izlemem
boza mıııı, cok tehlikeli, neskafe kuru incir olayına bayıldım ama sen de farkındasın saatleri önemliCanlar selamlar
Geç bildirim yapıyorum arkadaşlarım kusura bakmayın. Bugün misafirim vardı gün boyu aktif olamadım.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tam ceviz
5 zeytin
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle
2 kase çorba yarım dilim ekmek
Ara
2 mandalina 1 portakal
1 çeyrek Yufka dan börek
Bir de kek yapmıştım onun tadına baktım
1 nescafe ve 1 kuru incir
Akşam
1 ızgara balık
1 dilim ekmek
Akşam 6dan sonra değil 7 den sonra yeme oldu bende. Çünkü eşim 6da çıkıyor ancak yiyoruz. Dün atıp tutarken bunu niye hesap edemedim acaba.
Kızlar daha önemlisi size itiraf etmem gereken bir şey var. Ben akşam sadece yoğurt yerim dedim ama bir tek onu yemedim. Yarım kase boza ve azıcık leblebi yedim. Sonra bir nescafe içtim ve 1 kuru incirle 1 ceviz yedim. Yetmedi serin serin portakal yedim  yerken iyiydi de buraya yazınca kötü
Ne ceza verirseniz razıyım.bir tek emzirdiğimi unutmayın arkadaşlarım
Günaydınlar hepinize bugün tartıldım Cuma’ya göre +1,3 tekrar 80i görmüşüm nasıl canım sıkıldı ya listemin dışına da çok fazla çıkmadım niye bu kadar artı oldu bilmiyorum takıma girmeden her hafta eksi görüp girdiğim hafta artı görmek çok sinir bozucu2 gün biraz tuz ve suya dikkat edicem inş ödemdir ve iner
işte bu durum benim canımı cok sıkıyor, inşallah ödemdir kızlar dikkat etmeye devam edin yapacak bişi yokbende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorum
ay o bende de oluyorgünaydın kızlar
Güne sade kahveyle başladım. Metabolizma hızlansın diye. :)
Kızlar regl döneminde ben cozutuyorum ya hep çikolata cips yiyorum :/ Yaklaşıyorda napçam bilmiyorum.
cok saol canım :)kaptanın ip atlama topiği var canım senin için alternatif olabilir
ay hedef kilom inşallah tez zamanda ben de görürüm 50leri ah ahh hayal şuan...sen de ulaşırsın hedef kilona inş canımBen 17 kasımda gruba girdim 58 ile başladım günce 57.4 Ocak ayına kadar 55 hedeflerim bakalım boy 160
ben de seni tutarım bebeeeeemmmmmmSen öyle diyetleri iyi beceriyorsun canım maşallah. Ben alışana kadar böyle takılcam. Bi adapte olabilseydim
Canım ya böyle okuyunca gaza geliyorum bak
Evet aslında vereceğim kilo al ama bi anlık yeme zevkine kapılıyorum her seferinde
Ben seni tutayım canımda beni kim tutacak kız
ellerine sağlık kuzum harika görünüyor evet ben de olumsuz yorumlar okumuştum kokusuyla fln ilgiliEki Görüntüle 2075449 Kızlar sallamasyon bi tarif yaptım çok güzel ve çok doyurucu oldu belki fikir olur
Mercimekli karabugday pilavı
1 fincan haşlanmış mercimek
1 soğan
1 biber
1 yk domates salçası
2 yk karabugday
Yağda soğanları ve biberleri kavurup sonra birazda salçayla kavurdum karabugday ve mercimeği(haşladığım suyuyla beraber) ekledim biraz daha su ekleyip pilav gibi pişirdim karabugday çok faydalıymış internette tadı kötü filan diyorlardı korkarak yaptım ama bildiğin bulgur tadı var tavsiye ederim :) dizinde başka tarifleriniz varsa bekliyorum karabugday ziyan olmasın sık sık yapmayı düşünüyorum
tatlım çayda şekeri bıraksan çok kara geçersin onun dışında güzelSabah bir kase pulbiberli limonlu yoğurt
Ara bir peynirli milföy iki şekerli çay
Öğleyin bir kase kremalı tavuk çorbası bir porsiyon patatesli tavuk iki kaşık pilav
Ara bir elma bir avuç yaban mersini
Az önce üç hamsi
Bugünlük bu kadar malum saat 17 oldu
hoşbuldum kaptanımTekrar hoşgeldin canım
ben bayadır yaşıyorum o sorunu da aynen atmak zorundayım artık ! iyice saldım çünküCanım ben de öğle.
Ama bu ara kıştan dolayı da motivasyon dorunu yaşıyoruz.
Takımca bunu atabiliriz üzerimizden.
suyu ihmal etme hele de kola falan içmişsinİyi akşamlar
Sabah 8:30
1 simit
Öğle (veli ziyaretine gittik menü çok zengin o yüzden)
Mercimek çorbası (birkaç kaşık)
Pirinç pilavı (2kaşık)
Tavuk ızgara 3 parça
1 tane içli börek
Salata
Kola
Ara
1 kurabiye
1 çatal pasta
Akşam 17:30
Brokoli (zeytinyağı limon ve yoğurt ile)
Ara 18:00
Çilekkkkk
Su içmiyorum bu aralr. Bir bardak bile içmedim
yaaa ne güzel motive ediyorsun cansın sen canHoşgeldin kuzum geçmişi bırak önüne bak bütün kötü deneyimlerini unut sanki ilk defa sağlıklı benslenmeye kilo vermeye başlamışsın gibi düşün herşey çok güzel olacak inş :)
Kuzum inş akşam telafi etmişsindir yarın da karbonhidratı minimum tutarsan olur bence :)
Benim için de bi alternatif oldu öğlen ne yesem diye düşünüyordum
Ay bilemedim canım akşama kadar ağır olmuş gibi geldi malum krema patates pilav milföy hep karbonhidrat ama akşam kuş kadar yediğin için dengelenmiş gibi
gayet iyisin bence kuzumKızlar ben en son 18.00 yiyeceğimizi unutmuşumAma yemeğim 18.30 da bitmişti bikaç dkyla kaçırdım galiba
KAHVALTI(07.30)
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 çubuk peynir
Biber salçası
1 küçük cennet hurması
ARA
Yine minicik bi cennet hurması
ÖĞLE(13.10)
1 tabak karabuğdaylı mercimekli pilav
1 kase yoğurt
AKŞAM(18.30)
3 yk pirinç pilavı üzerine haşlanmış et
1 kase cevizli lahanalı yoğurt
mozaik pasta yapmıştım buzluk için 1 kaşık kadar yedim akşam yemeğinden önce
Spordan sonra 1 bardak sütü içerim
niye yaramasın ki? sonuçta aynı eforu vermıyor musun hem sabaha kadar metabolizma calısır benceBugün ki menüm
Sabah 9 fincan sade kahve
Öğle: orta boy pilav üstü kuru. bir bardak ayran.
Ara öğün : valla akşam yemeğine kadar 6,7 bardak çay içmişimdir. 1 şekerli.
Akşam: bir küçük tabak patates yemeği bir buçuk ince dilim soğan, günlük sütten yapılmış yoğurt
Akşam sporu işe yaramaz diyorlar ama göbek eritmek için termal şortla mekik çekeceğim biraz da bacak.
yenı dıyet mı denıyorsun hadi hayırlı olsunSelam kızlar protein 1.günü
Sabah 05.45 2 haşlanmış yumurta 5dak maydonoz
07.30 1 sade şekersiz nescafe
10.30 8tane fındık
12.30 tavuklu salata 1 kase yoğurt
15.30 7tane fındık
17.00 tavuklu salata yarim kase yoğurt
Su 3 litre
Spor 2.000 ip 80 squat
kız bu menuye normal yanı ishal olman ne kadar sürdüreceksin?Menüm
08:00
200 ml süt
11:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
14:00
200 ml süt
Ara
1 fincan sade kahve
17:00
200 ml süt
20:00
200 ml süt
Spor
300şimdilik
Ayıptır söylemesi ishal olmuşum.. Atlayabilirsem devam edicem
öyle olmus :)Menü
kahvaltı 1 kase pulbiberli naneli yoğurt
ara 1 fincan şekersiz sütlü kahve
öğle
1 kase tarçınlı yoğurt 1 elma
ikindi
1 mandalina yarım nar 5 ceviz
akşam
5 tane yaprak sarma 1 küçük kase yoğurt
spor 40 dk yürüyüş koşubandında
su 2.5 lt yatmadan 3 e tamamlamaya calısacagım
kaptan süt diyeti yapmış, ben de yoğurt diyeti yapmışım bugün anlaşılan
cok ac oldugunda uyumak en iyisi ya her ne kadar zor olsa da :) karşılığını alıyor insanmenun gayet güze bence ama gece 10 da yediğin biraz olmamış kuzum aç uyumaya dikkat etsen iyi olur
aslında zor, karnım kazınıyor yani şu an aklımdan ne yemekler geçiyor, dizi izliyorum bitsin hemen yatıcam ki bir şey yemeyeyim
Bugün ilk defa çayı şekersiz içtim sabah hemen midem bulanmaya başım dönmeye başladı hemen küçük bir parça çikolata yedim sabahları malesef ilk bardak çayımı iki şekerle içmek zorundayım tansiyon düşüklüğü yaşıyorumcok saol canım :)
ay hedef kilom inşallah tez zamanda ben de görürüm 50leri ah ahh hayal şuan...sen de ulaşırsın hedef kilona inş canım
ben de seni tutarım bebeeeeemmmmmmgeldim artık buradayım :) anlat bakayım noldu niye bozdun sen? en son cok iyi gidiyordun
ellerine sağlık kuzum harika görünüyor evet ben de olumsuz yorumlar okumuştum kokusuyla fln ilgili
tatlım çayda şekeri bıraksan çok kara geçersin onun dışında güzel
hoşbuldum kaptanım
ben bayadır yaşıyorum o sorunu da aynen atmak zorundayım artık ! iyice saldım çünkü
suyu ihmal etme hele de kola falan içmişsin
yaaa ne güzel motive ediyorsun cansın sen can
gayet iyisin bence kuzum
niye yaramasın ki? sonuçta aynı eforu vermıyor musun hem sabaha kadar metabolizma calısır bence
yenı dıyet mı denıyorsun hadi hayırlı olsun
kız bu menuye normal yanı ishal olman ne kadar sürdüreceksin?
öyle olmus :)
Ben de cozuturum bildiğim kadarıyla nişanlısın düğün gününü düşün çok zarif bir gelin olacağını herkesin gözünün üstünde olacağını düşün sabretgünaydın kızlar
Kızlar regl döneminde ben cozutuyorum ya hep çikolata cips yiyorum :/ Yaklaşıyorda napçam bilmiyorum.
en az hasarla geçiştirmeye odaklan canım. Yiceklere yasak gözüyle bakma. Bu bende daha çekici yapıyor mesela o yiyeceği. Bi de ben mesela tatlıyı bir kaşık da yesem alamıyorum kendimi tatlıdan. Yedikçe yiyorum.günaydın kızlar
Selam canım, diyetin verdiği hafiflik gerçekten çok güzel bir his.selam kızlarrrişte geldim buradayım diyette olduğum için çok mutluyum, kontrolden cıkmış olmak kötü bir his...siz nasılsınız?
Boza bozdu beni yaboza mıııı, cok tehlikeli, neskafe kuru incir olayına bayıldım ama sen de farkındasın saatleri önemli
kuzum tansiyon değil de şeker düşüklüğü olabilir. Demekki sana öyle iyi geliyor bu durumda şekerli bir şeyler yemende fayda var. Fakat yerine ikame edebileceğin rafine şeker içermeyen bir şey koysan daha karlı çıkabilirsinBugün ilk defa çayı şekersiz içtim sabah hemen midem bulanmaya başım dönmeye başladı hemen küçük bir parça çikolata yedim sabahları malesef ilk bardak çayımı iki şekerle içmek zorundayım tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
Hayır yaşamazsın. Seninkisi sadece şeker bağımlılığı.Bugün ilk defa çayı şekersiz içtim sabah hemen midem bulanmaya başım dönmeye başladı hemen küçük bir parça çikolata yedim sabahları malesef ilk bardak çayımı iki şekerle içmek zorundayım tansiyon düşüklüğü yaşıyorum
Kuzucum azıcık fazla olmuş ama olan da olmuş zaten önümüze bakalım :)Canlar selamlar
Geç bildirim yapıyorum arkadaşlarım kusura bakmayın. Bugün misafirim vardı gün boyu aktif olamadım.
Kahvaltı
2 dilim ekmek
2 tam ceviz
5 zeytin
1 kibrit kutusu tulum peyniri
Domates
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça
Öğle
2 kase çorba yarım dilim ekmek
Ara
2 mandalina 1 portakal
1 çeyrek Yufka dan börek
Bir de kek yapmıştım onun tadına baktım
1 nescafe ve 1 kuru incir
Akşam
1 ızgara balık
1 dilim ekmek
Akşam 6dan sonra değil 7 den sonra yeme oldu bende. Çünkü eşim 6da çıkıyor ancak yiyoruz. Dün atıp tutarken bunu niye hesap edemedim acaba.
Kızlar daha önemlisi size itiraf etmem gereken bir şey var. Ben akşam sadece yoğurt yerim dedim ama bir tek onu yemedim. Yarım kase boza ve azıcık leblebi yedim. Sonra bir nescafe içtim ve 1 kuru incirle 1 ceviz yedim. Yetmedi serin serin portakal yedim  yerken iyiydi de buraya yazınca kötü
Ne ceza verirseniz razıyım.bir tek emzirdiğimi unutmayın arkadaşlarım
Süpermiş Ay darısı bana olsun bende bi miktar protein takıldım bugün :/günaydın kızlar protein diyetini sevdim ben hem tokum hemde dün sabah 64,5 ken bugün 63,5 ayrıca yeşilçay içmeyede fırsatım olmamıştı bugün onuda içicem cuma günü eksi gelicem sanırım çok mutluyum
Valla en iyisi uyumakben de yatayım
bende de pzt den beri gram eksilme yok, regl olmama bağlıyorum ama o kadar aç hissettme, feragat etme, spor yapma ve sonuç böyle olunca beziyorum
Oh oh maşallah bende kilom hariç iyiyimselam kızlarrrişte geldim buradayım diyette olduğum için çok mutluyum, kontrolden cıkmış olmak kötü bir his...siz nasılsınız?
menun gayet güze bence ama gece 10 da yediğin biraz olmamış kuzum aç uyumaya dikkat etsen iyi olur
Merhaba canım kolay gelsin buradan uzaklaşma ama :) boş kaldıkça uğraTünaydınlar arkadaşkar.
Bh ara yazılı hazırla yazılı oku uğrayamıyorum.
Ama bu gün geçen kış giyfiğim montu giyemeyince dedim benim hep burada kalmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?