- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Yaniiii odulunde bir ceza oldugunu anlatamadik,gitti .Sabah 1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu tulum peyniri 1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça 5 zeytin (ceviz yiyemedim sırf bu yüzden ikisi de yağ grubu diye)
Ara 1 nescafe 1 kuru incir
Öğle fırında sebzeli tavuk but 1 tane
Sebzeler çeyrek patates ve çeyrek havuç yağsız piştiler poşette
Ve 4 kaşık makarna ve 1 kase yoğurt
Ara 1 nescafe 1 hurma
Akşam öğlenin aynısı ekstra yoğurda Garnitür karıştırdım.
Ekmek yok
Akşam içinse 1 tane mandalina yedim. Yoğurt tercih edemicem.
Su şu ana kadar yaklaşık 2 litre.
Bu akşamda kaptanımı dinleyerek kitap okumaya başlayayım diyorum özgür Bolat beni ödülle cezalandırma
Hadi bakalım inşallah.Grubumuz şaha kalktı bu cuma öteki gruplara fark atacağız inş
Kız kilo almak nasıl bir başarısızlıksaÇıtırlık elden gidecek demeyeydin ya
Kız napıyım valla şaşırdım gittim. Bide üstüne normal yesem neyde abur cuburla besleniyorum şu ara resmen
Kendime aylık planlama falan yapıyorum. Buraya 3 yazmıştımda 2 kg hedefledim aralık ayı için. Yapcam bişekilde. Ama ne zama başlardam artık
Bu ara da sana az geliyor tabi verdiğin onca kilodan sonra
Seni etrafımdakilere heo bahsediyorum nette bi sayfada bi kız var 120 kilodan düştü diye hadi falan diye şoka giriyolar hikayeni anlatıyorum falan
Eşimde biliyo hani şu 120 den düşen varya diyorum senden bahsederken
Başarın hep dilimde
Ay ne güzel şey kıyafetlerin bollaşması kolaylıklar dilerim canım :-*merhaba kızlar 2 gündür giremiyorum siteye sınavlar yaklaştı kafamı kaldıramıyorum dersten
herzaman giydiğim pantalonum bol gelmeye başladı
Menüler de sınav moduna girmiş kuş kadar yemişsin :)dünkü menüm
sabah 09.00
1 yeşil elma
öğle 14.00
1 kandil simiti
akşam 20.00
2 kaşık bulgur pilavı
biraz yoğurt
2 lt su
2.5 saat yürüyüş
bugünki menüm
kahvaltı yok
öğle 13.00
1 dilim ekmek
domates
salatalık
1 haşlanmış yumurta
biraz bal
akşam 20.00
2 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur
yoğurt
2 lt su
2 saat yürüyüş
Abartmadım inş cezayı :/Abbboooovvvvv 4 mil
Yaparım inş
Hadi bakalımGrubun en çıtırı ben olacağım
Yaaa akşama kadar nasıl güzel bir menüymüş keşke akşam 1 kase yeseydin makarnayı bide ovma peynir nedir menülerin de görüyorumBugun ki menumu,paylasayim kizim uyuyunca mesajlara bakarim
Kahvalti
Yarim tatli kasigi tereyag ile 2 yagda yumurta
1 yk ovma peynir
6 zeytin
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Ara
Yarim elma gonul alma (Eksi)
Ogle
Bir tabak lahana corbasi
3-4 kasik ayran corbasi
1,5 yemek kasigi kadar soganli kiyma
Yaklasik 1 saat sonra 1 muz (kizim elinde minciklayinca yemek zorunda kaldim)
Aksam 5,30
1 tabak dolusu mayonezli yogurtlu makarna salatasi
Cok oldu ama erken yemeye calistim
Simdi biberli limonlu yogurdumu yedim
3,5 litre su
15+15 dk yuruyus
Maşallah kuzum isteyince ne kadar güzel oluyor :)Kızlar allaha şükür kaçamaksız bir günü bitirdim.
Her gün dsha güzel olacak inşallah her birimiz için.
Ama ben artıyımGrubumuz şaha kalktı bu cuma öteki gruplara fark atacağız inş
Aynen haklisiniz da guya gunduz ekmek hic yemedim,makarna salatasibyiycem diye . Gerci bigun tartida fark gormedim . Umarim kilo olarak kalmaz. Sonrasinda da avm ye gittik . Pasif yuryus ama en qzindan hareketsiz degildim,diye kendimi teselli ediyorum .Kız kilo almak nasıl bir başarısızlıksavermek de öyle başarı :/ bazen diyorum o kiloya çıkmadan niye önlemimi almadım ama herşeyin bi zamanı var çok diyet denedim olmadıysa şimdi olması gerektiği içinmiş ne bileyim işte saolasın canım eski halimi hatırlayınca duygudaşa bağlıyorum
Ay ne güzel şey kıyafetlerin bollaşması kolaylıklar dilerim canım :-*
Menüler de sınav moduna girmiş kuş kadar yemişsin :)
Abartmadım inş cezayı :/
Hadi bakalımayperest çıtırlık elden gidiyor
Yaaa akşama kadar nasıl güzel bir menüymüş keşke akşam 1 kase yeseydin makarnayı bide ovma peynir nedir menülerin de görüyorum
Maşallah kuzum isteyince ne kadar güzel oluyor :)
Cok sevindim masallahhh sizekızlar günaydın günaydın mutlu bir günebu sabah 62 geldim protein candır bugün 3.gün yine kaçamaksız inşallah
çok iyi gidiyorsun cnmkızlar günaydın günaydın mutlu bir günebu sabah 62 geldim protein candır bugün 3.gün yine kaçamaksız inşallah
günaydın, inşallah cnmGünaydınlar
Herkese kaçamaksız bol sulu sporlu gün filiyorum.
Kuzum tostların yanında aparatifin yoktugünaydınlar, dünkü tostlardan sonra sabah tartılmadım, moralim bozulur diye, gerçi dün 16 00 da yedim en son, midem cok doluydu kendimi kötü hissettim, you tube dan ağır yaşamları seyrettim içim acıdı. bu sabah kahvaltımı gayet düzgün yaptım şimdi yeşil elmalı detoks çayımı içiyorum, bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?