Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yaniiii odulunde bir ceza oldugunu anlatamadik,gitti .
Kitp hakkinda paylasimda bulursaniz sevinirim

Kız kilo almak nasıl bir başarısızlıksa vermek de öyle başarı :/ bazen diyorum o kiloya çıkmadan niye önlemimi almadım ama herşeyin bi zamanı var çok diyet denedim olmadıysa şimdi olması gerektiği içinmiş ne bileyim işte saolasın canım eski halimi hatırlayınca duygudaşa bağlıyorum
merhaba kızlar 2 gündür giremiyorum siteye sınavlar yaklaştı kafamı kaldıramıyorum dersten
herzaman giydiğim pantalonum bol gelmeye başladı
Ay ne güzel şey kıyafetlerin bollaşması kolaylıklar dilerim canım :-*
Menüler de sınav moduna girmiş kuş kadar yemişsin :)

Abbboooovvvvv 4 mil
Yaparım inş
Abartmadım inş cezayı :/
Grubun en çıtırı ben olacağım
Hadi bakalım ayperest çıtırlık elden gidiyor

Yaaa akşama kadar nasıl güzel bir menüymüş keşke akşam 1 kase yeseydin makarnayı bide ovma peynir nedir menülerin de görüyorum

Kızlar allaha şükür kaçamaksız bir günü bitirdim.
Her gün dsha güzel olacak inşallah her birimiz için.
Maşallah kuzum isteyince ne kadar güzel oluyor :)

Aynen haklisiniz da guya gunduz ekmek hic yemedim,makarna salatasibyiycem diye . Gerci bigun tartida fark gormedim . Umarim kilo olarak kalmaz. Sonrasinda da avm ye gittik . Pasif yuryus ama en qzindan hareketsiz degildim,diye kendimi teselli ediyorum .
Ovma peynir bildigin ovulmus peynir . Muhtemelen beyaz peynirden yapilmis diye tahmin ediyorum. Ben Erzurumluyum damak tadim kerti peynire aliskin bileniniz vardir belki bizim kerti peynirimizi . Bu penirin tadi da ona yakin

günaydınlar, dünkü tostlardan sonra sabah tartılmadım, moralim bozulur diye, gerçi dün 16 00 da yedim en son, midem cok doluydu kendimi kötü hissettim, you tube dan ağır yaşamları seyrettim içim acıdı. bu sabah kahvaltımı gayet düzgün yaptım şimdi yeşil elmalı detoks çayımı içiyorum, bakalım yarın ne çıkacak çok merak ediyorum

Kuzum tostların yanında aparatifin yoktu
Hem akşam yemeğin çok hafifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…