tamaaam sen biliyorsun kendini, bilinçlisin yaniii :))Söyleyebilirsin tatlım sorun değil :)
Önceden 49 kiloydum o halde ne kadar rahat olduğumu kendimi sevdiğimi biliyorum o yüzden öylr hedefledim.
Bide bıraktığım an kilo koruma yeteneğim olmadığından hememcik 50 kg olurum oda benim için iyi
Mesela izne ayrıldığımda 53.5 düm şimsi 58 olmuşum bile.
Alacağım kiloyu hesap ederek hedefim o şekil
kuzum ben 59 Ken millet ne olmuşsun sen yanakların çökmüş vs. Vs. Neler derlerdi.@merr ben de bir zamanlar 48 hatta 46 idim ama kötü durmuyor çok zarif oluyor tabi boyu 160 larda olanlar için benim şansım yüzüm toplu belki ondandır
vay arkadaş en son ilkokul 5 te fln 48 kiloydum herhalde hatırladığım en zayıf genç kızlık halim 54 üniv. 1 flndım
boy 161 kilo 75,76 civarı, öldürdünüz len beni bir de foto moto atıyorsunuz
Şuraya bi ohh ohh canıma değsin smileyi koyayım
Sağol canım.. Seni görmeden paylaşıma girmiştim çok şaşırdım hemen cevapladım.
Hayır bebişim kitap okunacak..Bu aradaEllssa ben kitap okumadan muaf olabilir miyim . Ciddi anlamda firsatim olmuyor okumayi cok severim oysa. Beynini formatlakitabimi yazun aldim .Elimde can cekisiyor
Aynı şekilde yaz canım istediğim maddeleri. Kilo almadığın sürece listedesin inşallah.bu arada kaptan ben de bu cuma artık listeye giriyorum değil mi
Nideeeeeeenniden öyle didin yaaaa
Aman iyi ceza çok fena. Güncel listedeki kimse karne alamıyor ceza alınca evlerden ırak yarabbiiiSağol canım.. Seni görmeden paylaşıma girmiştim çok şaşırdım hemen cevapladım.
Gömdün cipsleri çikolataları hayattan zevk alıyorum diye aldın kiloları
Kendimi hic boyle hayal edemiyorum hep gibegim oldu
18 inde geldim ama 24 unde payladimda bulunmusum hangisunu baz alalimHayır bebişim kitap okunacak..
Yarın cuma sabahı
takıma geliş tarihin
geliş kilon
geçen haftaki kilon
hedef kilon
ve güncel kilonu yaz canım.
Tüm listeye girmek isteyen üyeler böyle yapsın.
Ben lisede bile 60 li kilolardaydim . 40 kilolar ilkokuldaydi sadece dugun erefesi 57 ye indim . Inis o inis daha o rakami gormedimvay arkadaş en son ilkokul 5 te fln 48 kiloydum herhalde hatırladığım en zayıf genç kızlık halim 54 üniv. 1 flndım
boy 161 kilo 75,76 civarı, öldürdünüz len beni bir de foto moto atıyorsunuz
Ben diyete girince göbeğim böyle oluyo yeyince geri pörtlüyoKendimi hic boyle hayal edemiyorum hep gibegim oldu
daha ya yeme yada hafif bişeyler ye canım 7 dilim ekmek varCanımlar bu saate kadar yediklerimi yazayım da motivem artsın. Şimdiden sonra bişey yemeyeceğim yiyecek olursam gelir buraya yazarım tutun beni
Sabah
5 dilim ekmek
Kuru biber kavurması
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
2 dilim ekmek
Yeşil soğan
Az çubuk kreker
2 ısırık muz
Akşam
Yarım browni
Böyle işte.
1.5 lt içmişimdir suyu. Daha içerim inş.
İp atlayamadım ip planlamıştım bugün.
Birazdan kalkıp hoplayabilirim
Yavrum güzel diye paylaşmadım ki zatendaha ya yeme yada hafif bişeyler ye canım 7 dilim ekmek varayrıca sağlıkla menü olmamış
az yedin yaniYavrum güzel diye paylaşmadım ki zaten
Motive olsun diye paylaştım.
En son 16 da yedim. Günü böyle kapatırsam kar bana.
Hem bu ne ki ya bu ara yediklerimin yarısı bile değildaha yatana kadar yiyodum
Ay yine habire ne yiyeceğini düşünen tok olsada öylesine yiyen bi insana dönüştümutandım kendimden dur demeliiii durrr demeliiiii
Akşam sadece yoğurt ye olmazsa canım. Sabah ekmeği bandında yedin zaarCanımlar bu saate kadar yediklerimi yazayım da motivem artsın. Şimdiden sonra bişey yemeyeceğim yiyecek olursam gelir buraya yazarım tutun beni
Sabah
5 dilim ekmek
Kuru biber kavurması
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
2 dilim ekmek
Yeşil soğan
Az çubuk kreker
2 ısırık muz
Akşam
Yarım browni
Böyle işte.
1.5 lt içmişimdir suyu. Daha içerim inş.
İp atlayamadım ip planlamıştım bugün.
Birazdan kalkıp hoplayabilirim
az yedin yani
şakası bi yana motive olmak için başlangıç sayalım yavaş yavaş gerisi gelir tam konsantire olursun yine
Akşam sadece yoğurt ye olmazsa canım. Sabah ekmeği bandında yedin zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?