Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Grubun en çıtırı ben olacağım

Ben kendimi sana grubun en zayıf üyesi diye tanıtmıştım değil mi
Tabi şuan sanırsam en zayıf sensin

Canım benim seni üzmek için söylememiştim valla
O günler geçti artık geçmişe çare yok malesef.
Sen hayatını obez olarak geçirmeyerek bi operasyon geçirmeden sağlıkla zayıflıyosun. Haberlere çıkacak hatunsun o haberlere çıkanlar bile ameliyat geçirmiş oluyo sen onlardanda başarılısın
Artık geçmişine üzülme. Bence bu hayatındaki en büyük başarılardan biri öyle düşün artık.
Valla sana kendimden çok heves ettim hep

Bu çıtır kelimesi kullanıldıkça içimde bişeyler kıpırdıyo

Durun şuraya iki zayıd kız fotoğrafı atayımda motivasyon olsun çıtır olmak isteyenlere ve bana

57.4 tüm ama bence miniciki cimbomlukiz onlar benden daha zayıftır bence boyları uzun minicik sanırım 170 filan
Sayı babında en düşüğüm ama görüntü babında değilim galiba
Evet gruba ilk geldiğinde grubun en çıtırıyım dediydin bana hava attıydın bunu hiç unutmuycim

57.4 tüm ama bence miniciki cimbomlukiz onlar benden daha zayıftır bence boyları uzun minicik sanırım 170 filan
Sayı babında en düştüğüm ama görüntü babında değilim galibs
Bu kategoriye göre bende listelerde geriye ilerliyorum galiba gittikçe

Herkes istediği görüntüye ulaşır inşallah

Benim boy 163. Hedef 48

canım senin boyun kaçtı ben 1.67 yim 62 kilo çıktım bu sabah normalde topuklu giyemem ama yeni bi bot oldum platfotm topuk 7cm dün lavoboya gittikçe kendimi kestim durdum boy uzayınca daha zayıf görünüyorum spor yaptığım için sıkılaşmada başladı şiddetle tavsiye ederim yapabilen herkes ip atlasın
acaba ayperest mi E ehl-i keyf mi daha çıtır

Tabiki ben
Boyum 160

merhaba kızlar 2 gündür giremiyorum siteye sınavlar yaklaştı kafamı kaldıramıyorum dersten
herzaman giydiğim pantalonum bol gelmeye başladı
harika!! Başarılar dilerim sana

Yaniiii odulunde bir ceza oldugunu anlatamadik,gitti .
Kitp hakkinda paylasimda bulursaniz sevinirim
Tabiki canım.
Bu kategoriye göre bende listelerde geriye ilerliyorum galiba gittikçe

Herkes istediği görüntüye ulaşır inşallah

Benim boy 163. Hedef 48
amin inşaallah. 48 Çok çok fazla değil mi? Üstüme vazife değil ama ne bileyim söyleyesim geldi

Aman kuzum ip atlamaya tövbe ettim malum taş kum dökme olayı sonrası

harika!! Başarılar dilerim sana

Tabiki canım.
amin inşaallah. 48 Çok çok fazla değil mi? Üstüme vazife değil ama ne bileyim söyleyesim geldi
Söyleyebilirsin tatlım sorun değil :)

Önceden 49 kiloydum o halde ne kadar rahat olduğumu kendimi sevdiğimi biliyorum o yüzden öylr hedefledim.
Bide bıraktığım an kilo koruma yeteneğim olmadığından hememcik 50 kg olurum oda benim için iyi
Mesela izne ayrıldığımda 53.5 düm şimsi 58 olmuşum bile.
Alacağım kiloyu hesap ederek hedefim o şekil

Şuraya bi ohh ohh canıma değsin smileyi koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…