Vay vay vay diyorum maşaallahkızlar protein 3.gün
5.45 2 dilim peynir
07.30 şekersiz çay
10.30 şekersiz çay ve 10 adet fındık
12.30 100 gram kavurma 1 kase yoğurt
15.30 türk kahvesi şekersiz
17.00 1 dilim peynir salata ve yogurt yicem
20:30 gibi evde olunca 2 kupa yeşilçay
spor : 105 squat 3.000 ip atlarım
yemeği öyle batırdığım günler bende yazmıyorum kendim dikkat etmedim bari insanların nefsiyle oynamıyayım diyeAz değil ama son zamanlara göre az
Son zamanları yazsam sayfalar dolar taşar valla
Aynen öyle yavrum şu 2 günü atlatırsam gerisi gelecek biliyorum
Benim en büyük yöntemim erken yemekti.
Bu sabah 58.1 geldim .
Geçenlerde bi 57.5 bi 58.8 gelmiştim.
57 58 arası gidip geliyorum yani.
Bugün dayanırsam bugünkü kilomu başlangıç sayarım. Yılbaşına kadar 56 görürüm inş
Tok hissediyorum günü kapattım gitti. Su içerim bol bol.
Heeee bandımda yedim valla
Tamam geçen cuma kilon da lazım ama unutma. Hayırlı olsun yeni baskülün canım.KaptanımEllssa ben gruba 14 kasımda girmişim 17 Kasım değilmiş
Yarın yeni tartım gelecek önceki tartım sıkıntılıydı sırf bu yarışma için yeni tartı aldım
Ayy ne kaa heyecanlandım
gidicek bu basenler o resmine bakıp imrendiğim hatunlardan olucam profilimdeki gibi aynaya kendime bakıcamVay vay vay diyorum maşaallah bu kadar az yemeye bir de kondisyonluspor vay canına
18 i canım..18 inde geldim ama 24 unde payladimda bulunmusum hangisunu baz alalim
Bu ne.. Sen buna menü mü diyosun.. İçerisinde seni tok tutucak ve yağlarını yakacak bir tane besin maddesini söylermisinCanımlar bu saate kadar yediklerimi yazayım da motivem artsın. Şimdiden sonra bişey yemeyeceğim yiyecek olursam gelir buraya yazarım tutun beni
Sabah
5 dilim ekmek
Kuru biber kavurması
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
2 dilim ekmek
Yeşil soğan
Az çubuk kreker
2 ısırık muz
Akşam
Yarım browni
Böyle işte.
1.5 lt içmişimdir suyu. Daha içerim inş.
İp atlayamadım ip planlamıştım bugün.
Birazdan kalkıp hoplayabilirim
bende istiyorum o imrendiğim vucuda sahip olmayı ama kardiyo yapmadan çok mümkün görünmüyorgidicek bu basenler o resmine bakıp imrendiğim hatunlardan olucam profilimdeki gibi aynaya kendime bakıcam
Oo 3000kızlar protein 3.gün
5.45 2 dilim peynir
07.30 şekersiz çay
10.30 şekersiz çay ve 10 adet fındık
12.30 100 gram kavurma 1 kase yoğurt
15.30 türk kahvesi şekersiz
17.00 1 dilim peynir salata ve yogurt yicem
20:30 gibi evde olunca 2 kupa yeşilçay
spor : 105 squat 3.000 ip atlarım
Çubuk kraker hariç menü güzel..selam kızlar dünkü menüm
sabah hastane işim vardı sabah yok
arada cubuk kraker
öğle
haşlanmış patates
kuru börülce salatası
ufak bir tost
ara
yarım portakal
akşam
bir kase salata 3 ızgara köfte
E konuşmuştuk bunu daha önce.. İzne ayrıldığın kiloya inince canım..kaptanım ben ne zaman girerim listeye
Canım yarın sabah bildirim yap sen de.. Yarına gider merak etme.bende şöyle bir durum oluştu sabah tartıldım kilom aynı
ama öğlen ölçüldüm 3 cm incelmişim
platesin etkisi sanırım ama
o sabah kahvaltısını kaçırdığım gün haricinde hiç kaçamağım yok
ben en az 500 gr veririm diyordum
Hadi inşallah yayemeği öyle batırdığım günler bende yazmıyorum kendim dikkat etmedim bari insanların nefsiyle oynamıyayım diyeinşallah canım sen 56 yı görürsün bende 59 u artık yine 5le bari başlasın modundayım
Bu ne.. Sen buna menü mü diyosun.. İçerisinde seni tok tutucak ve yağlarını yakacak bir tane besin maddesini söylermisin
şimdi kursa giricem buçukta eve gidince bakıcam buralara beni geçen varsa 3.000 de bırakmam geçen perşembe eşim vatanım sensini izliyo bende hep izliyip hem atlıyodum tarih tekerrür ederOo 3000bunu duyduğum iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?