Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

SAHUR(01.30)
1 kase et suyuna tarhana çorbası
8 çubuk peynir
2 cennet hurması

İFTAR(17.15)
1 kase yoğurt çorbası
Yarım açık ekmek
Sebzeli tavuk tepsisi

ARA
10 tane karışık kuruyemiş
ARA
1 tane küçük şekerpare(yemesem daha iyiydi ama dayanamadım dolapta görünce ) Oruçluğuma verin bide 1 yk günlük cıss hakkım var ona sayıverdim eh be ne kadar bahane ürettim

Allah kabul etsin inşallah ama yarım ekmek fazla olmuş sanki bildiğimiz somun ekmeğin yarısı değilmi

evde yarım lahanam vardı bikaç biber domates soğan hatta pırasa ne varsa doğradım haşladım
robottan geçirdim bol baharat attım akşamları salata yerine bu çorbayı içmeyi düşünüyorum bakalım en azından kalorisi düşük ve besleyicili

kahvaltı: omlet portakal suyu 2 zeytin 2 parça peynir domates salatalık
ara: 1 bardak sütlü şekersiz kahve
öğle: yarım nar, 1 muz, 1 kase cevizli tarçınlı yoğurt
akşam: yarım kase çorba, yarım çupra, salata
akşam: 1 kupa ıhlamur, 5-6 tane fıstık
spor: 50 dk yürüyüş koşubandında
su: 1.5 lt kadar
kitap: Venedik Taciri

çok güzel menü

afiyet olsun canım çok güzel menü

afiyet olsun canım güzel menü olmuş

Allah kabul etsin canım belki bende pazartesi niyetlenirim 5gun tutsam çok iyi olur gece yemek yemek en sevdiğim
Amin Saol canım valla günler kısayken borçları bitirsek iyi olur daha 10 günüm var benimde gece yemek yemek de çok iyi geliyor psikolojik olarak

Cuma olsa da verdiğimiz kiloları yazsak tekrardan
Vayyy aynen devam ediyorsun o zaman Kaptanım menünü at da bakalım

Süper bi menü afiyet olsun canım bu arada ben bu yıl kestane yemedim hiç aklıma düşürdün

Çok güzel bi menu olur kuzum, ay evet atsana link bir bakayım
Atayım kuzum
Bu kas olanı
Bu da Tabata mı ne diyorlar o antrenman istersen sadece istediğin birini de yapabilirsin istersen benim gibi 2sini birden eğer niyetlenirsen ben sana gaz veririm :)

Çiğ mi rendeledin güzel oluyor mu? Bizde de buzlukta kabak var da değerlendirsem iyi olur
Yemişsin gitmiş canım üzme kendini hem akşam da hafif kapatmışsın afiyet olsun canım

Haftasonu olduğu için Cısslar olmasına rağmen ölçüyü tutturarak iyi yapmışsın :) ama hafta içi olsaydı bu menü kötü olurdu
Akşam belki ekler olmasa daha iyi olurdu ama afiyet olsun canım nasıl odaklanabiliyor musun?
Kesinlikle canım sağlıklı vererek devam etmek en güzeli az gitsin ama ger gelmemek üzere gitsin inş :) hem de akşam bunu içersen süper olur

Haftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar
Ben bi ara 2 haftada bir gün serbest gün yapıyordum ama felaket yiyordum sabahtan akşama kadar ye babam ye ertesi gün mide fesadı geçiyordum şimdi haftada bir öğün kaçamak hakkı veriyorum o da ya tatlı ya da öğün olarak bi yemek ve bir porsiyon sadece çok daha iyi oluyor hem tatmin ediyor hem de sonra telafi etmesi daha kolay

Afiyet olsun canımcım bi öğün kaçamak yaptığın için sıkıntı Yok bugünden itibaren toparlamışsın zaten

Afiyet olsun kuzum çok güzel olmuş

Allah kabul etsin inşallah ama yarım ekmek fazla olmuş sanki bildiğimiz somun ekmeğin yarısı değilmi
Amin saol canım Somun değil bizim bu arada açık ekmek derler ince ve uzun lavaş ekmek topalak değil inçe uzun açılıyor kebapla yenmek için filan ondan yedim oruçtum diye öğlen ki ekmek hakkımı da akşama kaydırdım tabi az yeseydim daha iyiydi ama :/
Çok güzel menü kuzum afiyet olsun

İyi geceler kızlar bugün annemle avm ye gittik. Ve malesef çok da sağlıklı tercihler yapamadım. Fakat bugün sadece 2 öğün yedim. Yine de vicdanım çok rahat olmadı. Neyse yaşandı ve bitti. Buraya yazıp nefsinizi gıdıklamak istemiyorum. yarın tam gaz devam...

seni merak ediyordum neredeydin
cnm çok giremiyorum bu ara bebiş azı dişlerini çıkartıyor, biz eşimle ardı ardına hasta olduk, ben de biraz uykusuzluk başladı, bu hafta çok az sporla geçti, toparlanamadım bir türlü kilom aynı 75.5 ama atılım yapmam lazım, böyle her şeyden yiyerek veremiyorum sıkı bir diyete girmeliyim sanırım yoksa 40 bedeni yılbaşına zor görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…