Allah kabul etsin inşallah ama yarım ekmek fazla olmuş sanki bildiğimiz somun ekmeğin yarısı değilmiSAHUR(01.30)
1 kase et suyuna tarhana çorbası
8 çubuk peynir
2 cennet hurması
İFTAR(17.15)
1 kase yoğurt çorbası
Yarım açık ekmek
Sebzeli tavuk tepsisi
ARA
10 tane karışık kuruyemiş
ARA
1 tane küçük şekerpare(yemesem daha iyiydiama dayanamadım dolapta görünce ) Oruçluğuma verin bide 1 yk günlük cıss hakkım var ona sayıverdim eh be ne kadar bahane ürettim
Çok hafif yemişsinizmenüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
biraz yumurta
1.5 dilim kepek ekmeği
2 dilim salam
ara 15.00
1 yeşil elma
ara 18.00
1 küçük muz
akşam 20.00
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
1.5lt su
1.5 saat yürüyüş
seni merak ediyordum neredeydinÇok hafif yemişsiniz
çok güzel menükahvaltı: omlet portakal suyu 2 zeytin 2 parça peynir domates salatalık
ara: 1 bardak sütlü şekersiz kahve
öğle: yarım nar, 1 muz, 1 kase cevizli tarçınlı yoğurt
akşam: yarım kase çorba, yarım çupra, salata
akşam: 1 kupa ıhlamur, 5-6 tane fıstık
spor: 50 dk yürüyüş koşubandında
su: 1.5 lt kadar
kitap: Venedik Taciri
afiyet olsun canım çok güzel menüSAHUR(01.30)
1 kase et suyuna tarhana çorbası
8 çubuk peynir
2 cennet hurması
İFTAR(17.15)
1 kase yoğurt çorbası
Yarım açık ekmek
Sebzeli tavuk tepsisi
ARA
10 tane karışık kuruyemiş
ARA
1 tane küçük şekerpare(yemesem daha iyiydiama dayanamadım dolapta görünce ) Oruçluğuma verin bide 1 yk günlük cıss hakkım var ona sayıverdim eh be ne kadar bahane ürettim
afiyet olsun canım güzel menü olmuşkahvaltı: omlet portakal suyu 2 zeytin 2 parça peynir domates salatalık
Amin Saol canım valla günler kısayken borçları bitirsek iyi olur daha 10 günüm var benimde gece yemek yemek de çok iyi geliyor psikolojik olarakAllah kabul etsin canım belki bende pazartesi niyetlenirim 5gun tutsam çok iyi olurgece yemek yemek en sevdiğim
Vayyy aynen devam ediyorsun o zaman Kaptanım menünü at da bakalımCuma olsa da verdiğimiz kiloları yazsak tekrardan
Süper bi menü afiyet olsun canım bu arada ben bu yıl kestane yemedim hiç aklıma düşürdünmerhaba kızlar dünkü fecaatten sonra bugün kaldığım yerden sıkı bir şekilde devam ediyorum
sabah 4 yeşil zeytin iki ince dilim ekmek 1 kk peynir,1 yumurta haşlama,domates salatalık
ara 6 kestane
öğleyin bir kase tarhana çorbası 3 köfte bir kaşık pilav
ara bir muz
akşam yağsız tuzsuz bol salata
sporuma da birazdan başlayacağım suyum henüz 2lt olmadı
Atayım kuzumÇok güzel bi menu olur kuzum, ay evet atsana link bir bakayım
Çiğ mi rendeledin güzel oluyor mu? Bizde de buzlukta kabak var da değerlendirsem iyi olurGozlemede icmalzemesi olarak bal kabagi rendesi ve sogan rendesi koydum farki bu aynen gozleme gibi yani
5,30 da kabak tatlisi 5-6 parca yedim sonra baktim yedikce yiycem aksam yemegini erkene cektim arkasindan balkabagi corba ile bir dilim tb ekmegi yedim .
Bu aksami bi atlatabilseydim . Kabak bile fazla demi 5-6 tane
Haftasonu olduğu için Cısslar olmasına rağmen ölçüyü tutturarak iyi yapmışsın :) ama hafta içi olsaydı bu menü kötü olurduBugünkü menüm
12.00 kahvaltı 1 haşlama yumurta 5 dilim patates kızartması 3 dilim sucuk 2 tane küçük sosis 1 dilim helva 1 çorba kaşığı kadar mıhlama 2 TB ekmeği
18.00 1 albeni 2 kaşık puding
Bugün sağlıksız oldu beslenme
Spor az sonra yapicam
Su 2.5 litre
Akşam belki ekler olmasa daha iyi olurdu ama afiyet olsun canım nasıl odaklanabiliyor musun?Sabah: 2 dilim tb salça peynir zeytin bal ve çay
Ara: 1 minik tulumba tatlısı
Öğlen: 1 buyuk kızarmış balık 1 küçük dilim ekmek
Ara: 1 mandalina 1 hurma
Akşam: 1 kase taze fasülye 1 ekler
Ara: turk kahvesi yeşilçay
Kesinlikle canım sağlıklı vererek devam etmek en güzeli az gitsin ama ger gelmemek üzere gitsin inş :) hem de akşam bunu içersen süper olurlahana çorbası diyetinden vazgeçtim biraz araştırdığımda vücutta bol miktarda su ve ödem atılmasına neden olduğu için çok çabuk verdiriyormuş
az olsun öz olsun ama sağlıklı olsun
hatta uygulayan üyelerden biri aciilik olduğunu yazmış en iyisi akşamları salata yerine bu çorbayı içmek daha mantıklı
ama tabiki bolsu içmek önemli
Ben bi ara 2 haftada bir gün serbest gün yapıyordum ama felaket yiyordum sabahtan akşama kadar ye babam ye ertesi gün mide fesadı geçiyordumHaftada birgun kacamak gun olsa ona da sanirim diyetisyenler belirli bir kilo verdikten sonra izin veriyorlar
Afiyet olsun canımcım bi öğün kaçamak yaptığın için sıkıntı Yok bugünden itibaren toparlamışsın zatenya istemesek de kaçamak yaptığımız günler olabiliyor ani davete çağırılıyorsun yemesen ayıp olacak diyet yapamıyorum diyorsun
dün mesela annem geldi sizin dediğiniz gibi yemekleri evirdim çevirdim olmadı löp löp götürdüm artık
o güzelim mantının ve kıymalı bezelyenin cazibesine dayanamadım
off offf
Afiyet olsun kuzum çok güzel olmuşmenüm
kahvaltı 11.30
domates
salatalık
peynir
biraz yumurta
1.5 dilim kepek ekmeği
2 dilim salam
ara 15.00
1 yeşil elma
ara 18.00
1 küçük muz
akşam 20.00
domates
salatalık
peynir
2 dilim ekmek
1.5lt su
1.5 saat yürüyüş
Amin saol canım Somun değil bizim bu arada açık ekmek derler ince ve uzun lavaş ekmek topalak değil inçe uzun açılıyor kebapla yenmek için filan ondan yedim oruçtum diye öğlen ki ekmek hakkımı da akşama kaydırdım tabi az yeseydim daha iyiydi ama :/Allah kabul etsin inşallah ama yarım ekmek fazla olmuş sanki bildiğimiz somun ekmeğin yarısı değilmi
Çok güzel menü kuzum afiyet olsunkahvaltı: omlet portakal suyu 2 zeytin 2 parça peynir domates salatalık
cnm çok giremiyorum bu ara bebiş azı dişlerini çıkartıyor, biz eşimle ardı ardına hasta olduk, ben de biraz uykusuzluk başladı, bu hafta çok az sporla geçti, toparlanamadım bir türlü kilom aynı 75.5 ama atılım yapmam lazım, böyle her şeyden yiyerek veremiyorum sıkı bir diyete girmeliyim sanırım yoksa 40 bedeni yılbaşına zor görücemseni merak ediyordum neredeydin
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, iyi pazarlar herkese, bugün kaçamak yaptım haftasonu diye bahaneylekahvaltıda börek yedim
Zerenom yeni uyandın heraldeGünaydın kızlar inş bugün hafif geçer hepimiz için :)
Ay evet canımZerenom yeni uyandın heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?