- 18 Haziran 2015
- 3.274
- 3.182
- 83
- 50
Evet canim ic malzemesini cig koyuyorumAmin Saol canım valla günler kısayken borçları bitirsek iyi olur daha 10 günüm var benimde gece yemek yemek de çok iyi geliyor psikolojik olarak
Vayyy aynen devam ediyorsun o zaman Kaptanım menünü at da bakalım
Süper bi menü afiyet olsun canım bu arada ben bu yıl kestane yemedim hiç aklıma düşürdün
Atayım kuzum
Bu kas olanı
Bu da Tabata mı ne diyorlar o antrenman istersen sadece istediğin birini de yapabilirsin istersen benim gibi 2sini birden eğer niyetlenirsen ben sana gaz veririm :)
Çiğ mi rendeledin güzel oluyor mu? Bizde de buzlukta kabak var da değerlendirsem iyi olur
Yemişsin gitmiş canım üzme kendini hem akşam da hafif kapatmışsın afiyet olsun canım
Haftasonu olduğu için Cısslar olmasına rağmen ölçüyü tutturarak iyi yapmışsın :) ama hafta içi olsaydı bu menü kötü olurdu
Akşam belki ekler olmasa daha iyi olurdu ama afiyet olsun canım nasıl odaklanabiliyor musun?
Kesinlikle canım sağlıklı vererek devam etmek en güzeli az gitsin ama ger gelmemek üzere gitsin inş :) hem de akşam bunu içersen süper olur
Ben bi ara 2 haftada bir gün serbest gün yapıyordum ama felaket yiyordum sabahtan akşama kadar ye babam ye ertesi gün mide fesadı geçiyordumşimdi haftada bir öğün kaçamak hakkı veriyorum o da ya tatlı ya da öğün olarak bi yemek ve bir porsiyon sadece çok daha iyi oluyor hem tatmin ediyor hem de sonra telafi etmesi daha kolay
Afiyet olsun canımcım bi öğün kaçamak yaptığın için sıkıntı Yok bugünden itibaren toparlamışsın zaten
Afiyet olsun kuzum çok güzel olmuş
Amin saol canım Somun değil bizim bu arada açık ekmek derler ince ve uzun lavaş ekmek topalak değil inçe uzun açılıyor kebapla yenmek için filan ondan yedim oruçtum diye öğlen ki ekmek hakkımı da akşama kaydırdım tabi az yeseydim daha iyiydi ama :/
Çok güzel menü kuzum afiyet olsun
Anladım canım ellerine sağlık :)Evet canim ic malzemesini cig koyuyorum
menün çok güzel zerenom Allah kabul etsinİyi akşamlar kızlar ben bugünde oruçtum çok şükür şimdi iftarımı yaptım hemen menümü paylaşayım
SAHUR(01.45)
1 dilim tb ekmek salçalı pul biberli
4 çubuk peynir
1 tabak yağsız salata
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 bardak papatya çayı
1 cennet hurması
İFTAR(17.15)
1 tabak etli bamya yemeği
4 kaşık peynirli makarna
1 kase yoğurt
Akşam daha bişey yemeyi düşünmüyorum inş da öyle olur
Amin Saol canım benim şu an canım bileyler çekiyor yamenün çok güzel zerenom Allah kabul etsin
Seninde menün çok güzel canım akşamına bayıldımsabah pulbiberli limonlu naneli yoğurt bir kase
kahvaltı iki dilim ekmek sucuklu omlet 2 çubuk peynir 4 zeytin domates salatalık
ara bir türk kahvesi iki hurma
öğle bir muz
akşam 2 kase bol acılı lahana çorbası yağsız az tuzlu yaptım hatta eşim bile beğendi yedi bir kase tabi o üzerine tuz limon ekleyip bir de bol ekmekle yedi
zerenom kilo verme yolculuğunda çok mesafe katettinAmin Saol canım benim şu an canım bileyler çekiyor yabide haftalık kaçamak hakkım var ya onu kullan diye baskı yapıyor nefsim ama bu saatte yenir mi ya beni durdurun da yemiyim bişiler
Seninde menün çok güzel canım akşamına bayıldım
Aynen öyle kuzumzerenom kilo verme yolculuğunda çok mesafe katettin
eğer yersen bu süreci sekteye uğratacaksın öyle düşün verdiğin emekleri düşün ve yeme
ben inanıyorum kuzum yemeyeceksin o bisküviyiAynen öyle kuzumbi tane yulaflı bisküvi yedim çayın yanında geri çekildim paket bana ben pakete bakıyoruz
kendi adıma konuşayım her zamanki gibi rutin bir pazardıSelam kızlar bugun sabah sınav görevim vardı çalıştığım ilçeye gidip geldim şimdi yeşilçayımı hazırlıyorum, sizin pazarınız nasıl?
Aman benim gibi gee aupİyi akşamlar kızlar ben bugünde oruçtum çok şükür şimdi iftarımı yaptım hemen menümü paylaşayım
SAHUR(01.45)
1 dilim tb ekmek salçalı pul biberli
4 çubuk peynir
1 tabak yağsız salata
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 bardak papatya çayı
1 cennet hurması
İFTAR(17.15)
1 tabak etli bamya yemeği
4 kaşık peynirli makarna
1 kase yoğurt
Akşam daha bişey yemeyi düşünmüyorum inş da öyle olur
Canım sanki biraz karbonhidrat fazla kaçmış afiyet olsun ama çok lezzetli şeyler yemişsin :)Sabah: 2 dilim tbden peynirli sandviç salça bal ve çay
Ara: sınavdan gelince 1 küçük ekler ve 1 mandalina
Öğlen: 2 kepçe bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt
Akşam: pazılı kol böreği yaptık çayla yedim normal miktarda
Ara: yeşilçay sonra kahve
Yemedim yemedim çok şükürben inanıyorum kuzum yemeyeceksin o bisküviyi
Oh ne güzel seni bozan haftasonlarıydı onu da sağ Salim atlatmışsın oruçlarını da şimdiden Allah kabul etsin akşamdan hazırlarsan yemeklerini açken abartmamış da olursun çok güzel olur sahura kalkacak mısın?Kızlar bu hafta sonu benim içinde çok güzeldi yemek konusunu abartmadim Dinlendim evimde gayet rahat huzurlu geçti yarin is var oruca niyetlenmeyi düşünüyorum hafta sonu düğün var oyuzden 5 gün tutabilirim yarin akşam yemeğini simdi yapmam lazim çünkü imsak 6.36 iftar 17.42 ben 17.35 gibi evde oluyorum
Kuzum ne dedin anlamadım vallaAman benim gibi gee aup
Bugun aksam yemegini hec yedim malesef 7,30 gibi esimi bekledik . Tavada balik ve bol salata yedim bende ama masa ustundeki hamur isleri bana bakiyordu . Gerci sen benden cok erken yemissin . Buskui degilde onun yerine incir kaysi turu birsey ki yesen canim ya kacta ayapiyorsun sahuruAynen öyle kuzumbi tane yulaflı bisküvi yedim çayın yanında geri çekildim paket bana ben pakete bakıyoruz
Aman benim gibi abartma yazacaktim guya . Imlalarimi duzelteyim derken cevaplaya basmisimKuzum ne dedin anlamadım valla
Tebrikler kuzum yemeden durmussunYemedim yemedim çok şükür
Oh ne güzel seni bozan haftasonlarıydı onu da sağ Salim atlatmışsın oruçlarını da şimdiden Allah kabul etsin akşamdan hazırlarsan yemeklerini açken abartmamış da olursun çok güzel olur sahura kalkacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?