Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dun ki menum
Sabah 1 yufkadan balkabagi gozleme
Ogle
1 jase yogurt 1 tabak,ispanak
Ara
6-7dilim kabak,tatlisi
Aksam
Balkabagi corbasi
1 dilim tb ekmegi

Gece (saat 10:00)
Bir dilim pizza

Su 3,5 4 civari

Pizzadan sonra 35 dk,kewintisiz yuruyus 30 dakikada kizimla yuruduk ve 1 lt su ictim ama sabah 64,8 geldim
Bugunde cok saglikli gecmedi malesef . Sanirim dunun kalorisi 2000 'i gecmistir

Evet canim ic malzemesini cig koyuyorum

İyi akşamlar kızlar ben bugünde oruçtum çok şükür şimdi iftarımı yaptım hemen menümü paylaşayım

SAHUR(01.45)
1 dilim tb ekmek salçalı pul biberli
4 çubuk peynir
1 tabak yağsız salata
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 bardak papatya çayı
1 cennet hurması

İFTAR(17.15)
1 tabak etli bamya yemeği
4 kaşık peynirli makarna
1 kase yoğurt

Akşam daha bişey yemeyi düşünmüyorum inş da öyle olur

menün çok güzel zerenom Allah kabul etsin

sabah pulbiberli limonlu naneli yoğurt bir kase
kahvaltı iki dilim ekmek sucuklu omlet 2 çubuk peynir 4 zeytin domates salatalık
ara bir türk kahvesi iki hurma
öğle bir muz
akşam 2 kase bol acılı lahana çorbası yağsız az tuzlu yaptım hatta eşim bile beğendi yedi bir kase tabi o üzerine tuz limon ekleyip bir de bol ekmekle yedi

menün çok güzel zerenom Allah kabul etsin
Amin Saol canım benim şu an canım bileyler çekiyor ya bide haftalık kaçamak hakkım var ya onu kullan diye baskı yapıyor nefsim ama bu saatte yenir mi ya beni durdurun da yemiyim bişiler

Seninde menün çok güzel canım akşamına bayıldım

zerenom kilo verme yolculuğunda çok mesafe katettin
eğer yersen bu süreci sekteye uğratacaksın öyle düşün verdiğin emekleri düşün ve yeme

Kızlar bu hafta sonu benim içinde çok güzeldi yemek konusunu abartmadim Dinlendim evimde gayet rahat huzurlu geçti yarin is var oruca niyetlenmeyi düşünüyorum hafta sonu düğün var oyuzden 5 gün tutabilirim yarin akşam yemeğini simdi yapmam lazim çünkü imsak 6.36 iftar 17.42 ben 17.35 gibi evde oluyorum

Aman benim gibi gee aup

Canım sanki biraz karbonhidrat fazla kaçmış afiyet olsun ama çok lezzetli şeyler yemişsin :)

ben inanıyorum kuzum yemeyeceksin o bisküviyi
Yemedim yemedim çok şükür

Oh ne güzel seni bozan haftasonlarıydı onu da sağ Salim atlatmışsın oruçlarını da şimdiden Allah kabul etsin akşamdan hazırlarsan yemeklerini açken abartmamış da olursun çok güzel olur sahura kalkacak mısın?

Aynen öyle kuzum bi tane yulaflı bisküvi yedim çayın yanında geri çekildim paket bana ben pakete bakıyoruz
Bugun aksam yemegini hec yedim malesef 7,30 gibi esimi bekledik . Tavada balik ve bol salata yedim bende ama masa ustundeki hamur isleri bana bakiyordu . Gerci sen benden cok erken yemissin . Buskui degilde onun yerine incir kaysi turu birsey ki yesen canim ya kacta ayapiyorsun sahuru

Tebrikler kuzum yemeden durmussun
Amin canım hepimizinkileri insallah bende sahura kalkmak psikolojik canım kalkmazsam tutamam diyorum kendimi öyle odakliyorum heralde sahurda bereket vardır o düşünce aklımdan çıkmadığından olabilir
Zaten ben 05.45 gibi kalkiyorum ya ise gitmek için 10 dakika daha erken kalksam 6ya kadar hazirlar yerim sonra zaten giyinip ise giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…